MAC-uutuuksia

Piipahdin eilen Köpiksen lentokentän MAC-pisteellä ja selvisin koitoksesta suht kevyin miestappioin. Olen vähentänyt kosmetiikan ostamista huomattavasti ja olemassaoleva kokoelmakin on joutunut tiukkaan harvennukseen, joten tällä kertaa sallin itselleni hintoja kyselemättä sen mitä halusin.

Näin ensimmäisenä ison telineellisen uusia Vamplify-kiiltoja ja Pro Longwear -huultenrajauskyniä ja poimin niistä parhaat päältä. Käytän vahvoja huulikiiltoja laiskanlaisesti (ja TIEDÄN, ettei siihen säilytyslokerikkoon oikeasti mahtuisi enää yhtään lisäkappaletta), mutta jokin tässä villisti sinertävässä fuksiassa vetosi niin, että ostin pötkylän sokkona edes kyselemättä millainen tatina sen sisällä piileksii. Viehättävä villikko on nimeltään What’s Going On ja se pääsee viikonloppuna intensiivitestiin.

Pro Longwear -rajauskynät ovat luottovalintani aina ekstrakestävää huulimeikkiä suunnitellessa, joten toivotin sydämellisesti tervetulleeksi kauan kaivatun lisäyksen sävyperheeseen. Tartuin nudeen Double-Time -sävyyn sekä tummaan Rebellious-kynään, jonka nimen perusteella otaksun passaavan hyväksi lisäksi Rebel-perheeseen. Kynien laatu on positiivisella tavalla raivostuttavan pitkäkestoinen ja nytkin kämmenselässä näkyy vielä jäljet eilisestä testailusta lentokentällä. Ihan turha tässä on vakuutella että käyn kyllä suihkussa ja pesen käsiäni saippualla, ne jotka ovat kynää kokeilleet, tietävät että se on kuin värjättyä liimaa. Mikä on hyvä, suorastaan erinomainen piirre huulimeikissä. Sivuhuomiona muistutan sulkemaan korkin erityisen tiiviisti tällaisista vähän voidemaisemmista kynistä, sillä ne saattavat kuivahtaa hylsyyn, mikäli korkki jää löysälle.

Tartuin myös jo aiemmin bongaamaani ihanaan vaaleanviolettiin mattahuulipunaan, jonka olisin ostanut kotopuolen tiskiltä jo pari viikkoa sitten, mikäli hätäisimmät eivät olisi ryövänneet kokoelmavarantoja tyhjäksi parissa tunnissa. Nyt se on minun, ihana ihana Men Love Mystery. Ja se joka ensimmäisenä kysyy mihin kotitoimistossa kalsareillaan istuva takkutukka tarvitsee näin paljon huulimeikkejä (niiden edellisten lisäksi…), saa selk—ääntaputuksen.

Ja tottamaar heti kun käpälien ulottuvilla näkyi uusi sivellin, siihen oli oitis tartuttava. Veikkaan että tämä supertiivis ja litteä #196 voisi sopia hyvin peitevoiteen häivyttämiseen iholle. Olen taas omaksunut käyttöön ohuehkon peitevoidepohjan ja sen kanssa oikeanlainen sivellin on avainasemassa. Mutta ans kattoo, miten tässä päästään juttuun. Yritin selvittää onko kyseessä luonnonkarvainen vai synteettinen sivellin, mutta toistaiseksi en tullut hullua hurskaammaksi. Jos jollain on ensikäden tietoa niin kommenttiboksissa höristellään.

Tiskillä oli esillä myös uusi Haute Dogs -kokoelma ja sen jännät siveltimet vähän kihelmöivät kokeiluhermoani myös, mutta paikalla ollut myyjä sanoutui täydellisesti irti asiakaspalvelusta ja nosti päätään puistellen välittömästi kädet ilmaan kun kysyin voisiko hän kertoa siveltimestä jotain lisää. Tyydyin kohtalooni ja alkuperäisiin ostoksiini. Ehkä palaan sivellinasiaan myöhemmin kotonurkilla.

Kotiinpaluuta siivittivät myös muut mukavat tuoteuutuudet, kuten tämän kuun LivBox, mutta sen mitä ehdin tutuissa blogeissa pikaisesti pyörähtää, se näytti olevan kokolailla pureskeltua kamaa. Mikäli haluatte, niin voin toki armeliaasti avata sanaisen arkkuni aiheesta, mutta varsinaisten spoilereiden perässä tuskin enää saluunan ovi käy. Boksia vai ei? Halukkaat rääkäisköön.

Muussa tapauksessa toivotan lähimmäisenrakkautta viikonloppuun.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.