Vamppikiilto

Eilen vilauttamani uusi MAC Vamplify-kiilto What’s Going On pääsi tänään kauppareissutestiin. Kun työpäivät kuluvat meikittä, viikon ehostuskohokohdaksi voivat nousta yllättävänkin pienet asioinnit. Kumisaappaat ja tuulipuku tuovat kivaa tasapainoa pinkkiin huulikiiltoon.

Koostumus oli kaikinpuolin helppo. En käyttänyt pohjustuksena kynää tai muitakaan vippaskonsteja ja sain huulille peittävän kerroksen väriä yhdellä vedolla, sillä aplikaattori on vallan näppärä. Ääriviivojen muotoilu kaipaisi ehkä vielä pientä hiomista, mutta näin ensimmäiseksi käyttökerraksi tämä oli aika vakuuttava esitys. Tuntu huulilla on ihastuttavan liukas, tahmasta ei tietoakaan.

En tiedä miksi kuvat ovat viime aikoina tupanneet kääntymään liian lämpimiksi, vaikka teen mielestäni kaiken ihan samalla tavalla kuin ennenkin, mutta tässä erikseen yksi ylikäsitelty kuva jossa sävy näkyy sellaisena kuin se luonnossa on. Pinkin alta pilkistävä sininen kajo on aikast’ ihastuttava.

Aurinkoa ja hyviä aikeita viikonloppuusi.

5 Comments Lisää omasi

  1. Kaunis huulikiilto! Enpä olisi arvannut, että se on noin pigmenttinen.

    1. Joo, yllätyin itsekin! :)

  2. Liisa sanoo:

    Uhhuh, nuo on kyllä järkyttävän kauniita ilmestyksiä. Itse taidan myös hamsteroida niistä muutamat… Se sinivioletti, uih!

    1. Kuulostaa ihan sun väriltä. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.