Suukkoja vaihtorinkiin

Hei sinä siellä, joka lahjoitit tämän punaisen Hourglass-eliksiirin viime viikolla Elisan vaihtorinkiin, kiitos! Luulin sipaisseeni huulille hieman tavallista pigmenttisempää huulikiiltoa, mutta värin kuivuttua huulille mattaiseksi googlasin tarkemmin. Omistan täten ihkaensimmäisen nestemäisen mattapunani ja niiaan sen entiselle omistajalle kauniisti. Miten ihmeessä raaskit luopua näin ihanasta tuotteesta? Toivon lämpimästi että löysit itse vaihtoringistä tilalle jotain yhtä hurmaavaa.

Vaihtorinki pidettiin viikko sitten Elisan syntymäpäivillä, lisää kuvia ja tunnelmia voit kurkata vaikkapa Sallan blogista. Koska suurin osa kauneusbloggaajista ostaa tai saa toisinaan itselleen sopimattomia tuotteita, olemme ottaneet tavaksi kantaa ne mukanamme tapaamisiin ja kaataa kasaan lattialle muiden pengottavaksi. Jokainen saa valita kasasta mitä haluaa ja koska tarpeita ja mieltymyksiä on yhtä paljon kuin käyttäjiä, monesti vaihtoringistä löytyy todellisia helmiä. Ehkä himena yllättäen niihin yleensä myös jää huomattava määrä tavaraa, jolle kukaan ei koe tarvetta. Vaihtorinki palvelee monen tarpeita myös siksi, että itselle tarpeetonta alunperin blogin kautta saatua tavaraa ei oikein tee mieli myydä eteenpäin. Tämänkertaisen vaihtoringin yhteydessä keräsimme erikseen kokonaan käyttämättömiä tuotteita vietäväksi kahteen pääkaupunkiseudun lastenkotiin ja tämän kuljetuksen organisoinnista osoitan kauniin kiitoksen Myylle. Toivottavasti tuotekasseista on iloa vastaanottajilleen.

Harrastetaanko teidän lähipiirissänne vaihtorinkejä?

6 Comments Lisää omasi

  1. Elisa sanoo:

    Mähän sen sinne lykkäsin ;) Sitä on vaan kahdesti spaattelin kautta testattu, ei jotenkaan yhtään ollu mun juttu! Ja hei believe me, löysin ja SAIN vaikka mitä ihanaa <3

    1. No hyvä – ja hassua! Mä olen tästä ihan lapsellisen innoissani. :)

  2. Myy sanoo:

    Toinen tuotekassi (säkki) päätyi määränpäähänsä tänään! <3 Toinen odottelee vielä noutajaa.

    1. Ihanaa! <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.