Helpot pääkallokynnet

Kas kas, lakanvaihtoviikko! Aika tuntuu hupenevan sormien välistä niin haipakkaa, että piti erikseen blogin arkistoista tarkistaa joko muka on kolme viikkoa taas eletty. No vissiin, uskottava on. Muunsin meikkipöydän kynsipisteeksi ja kävin hommiin.

Mitä pidempään pidän kynsilläni kestolakkaa, sitä lujemmin siihen koukutun. Kolme viikkoa samoilla kynsillä on tietysti vaihtelun ystävälle pitkä aika, mutta tässä elämäntilanteessa helppous ajaa makumieltymysten edelle. Kynnet ovat tässä kuvassa noin kolme viikkoa vanhat ja kulumisen merkkejä ei näy nimeksikään. Kasvuraja on ainoa, joka saattaisi tarkempia häiritä, mutta itse en näin pitkissä kynsissä juuri edes huomaa sen läsnäoloa. Kolme viikkoa alkaa kuitenkin olla tällä käsittelyllä maksimiaika, joten hyvästä kunnosta huolimatta Shellac-kamppeet esille ja väri vaihtoon.

Liottelin vanhan lakkauksen pois poistokääreillä ja sudin tilalle hetki sitten esittelemäni Naked Skull -tyylin. Pääkallofolion voisi yhtä hyvin painella kiinni märkään kynsilakkaan, mutta kestolakan sisuksissa se on toki vielä tiukemmin paikoillaan.

Näillä ei-ehkä-niin-aikuismaisilla kallokynsillä steppaillaan eteenpäin seuraavat viikot ja katsellaan sitten millaista kynsiasua seuraavaksi tekee mieli. Haluatteko syötellä ideoita?

Kynnet/Nails:
CND Shellac Naked Naivete
Nail Diva Foil Skull

* * * * *

Time to do Shellac! Three weeks goes past unbelievably fast and this time I really had to check my blog archives if it really was that time again. Here’s the desing I showed you earlier, fast and easy.

9 Comments Lisää omasi

 1. Liisa sanoo:

  Aika ärtsyt, tykkään! Mites olis kynsiaheeksi vaikka moderni mummokuosi? Njäh. Pakkasakka? Ehkä liian aikaista. (Ei pakka-sakka vaan pakkas-akka. Mun silmät meni solmuun kolmesti kun kirjoitin tuon.) Pakkasakan mummokuosit? Ehh. Tai jottai?

  1. Pakka-sakka kuulostaa inspiroivalta, saanko ottaa sen? :D

   1. Liisa sanoo:

    HAH. Tietenkin :D © Liisa The Mastermind

    1. Myy sanoo:

     Entä PAK-kasakka?

     1. Liisa sanoo:

      PA-kasakka. Siis ihan rahaton.

     2. Myy sanoo:

      Eiku pakistanilainen!

 2. Piia Pai sanoo:

  Kynnet olivat upeat!!! Meinasin sanoa niistä jotain, mutta jäi koiran hössöttäessä. Oli kiva törmätä :).

  1. Haha, no vähemmästäkin! Kiitos, nämä onnistuivat kyllä tosi kivasti. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.