Sisko ja sen kynnet

Istun ylivirittyneessä tilassa hotellisängyllä. Olen viettänyt viimeiset kaksi päivää I Love Me -messuihin valmistautuvissa tunnelmissa ja varsinainen rähinä alkaa heti huomenna. Olen superinnoissani tulevasta viikonlopusta ja samaan aikaan niin väsynyt että kylmyys hytisyttää luita. Olen juuri saatellut huoneestamme ulos estottomasti itkunauravan kymmenen hengen tiimin, jonka kanssa irvailu ei ota loppuakseen. Kaksi päivää olen painanut hullun tavalla hommia ja kylkinauranut vähän liian hävyttömälle huumorille. Huone on jo hiljentynyt yöpuulle, mutta poskella viipyilee vielä hymyilevä kuoppa. Jahka nyt malttaisi rauhoittua.

Koska sisältöä tuottava osa aivoistani on ottanut osumaa sekä unenpuutteesta, uurastuksesta että urpoilusta, jätän suosiolla syvällisemmän sisällön myöhemmäksi ja tarjoilen lyhyin saatesanoin kuvan siskoni kynsistä. Tämän kuvan piti osallistua messujen kynsikuvakilpaan, mutta vedin sen viime metreillä pois. Kuva on nätti, mutta sen takaa puuttuu kisakuvan henki ja sävärit – siitä on enemmän iloa täällä kuin esittelyseinällä. Kuvassa on muuten alkuperäinen toteutus niihin kynsiin, jotka toistin itselleni täällä. Kynsimallina iki-ihana siskoni, joka on aina ylipuhuttavissa pikkusiskon hassuihin projekteihin.

Kuva: Jarno Lindholm

Näihin koristeellisen kullattuihin tunnelmiin päätämme tämänpäiväisen lähetyksen Pasilasta ja toivotamme vastaanottimien äärelle rauhaisaa yötä. Asetelkaa huomenna varpaat mukaviin kenkiin, mieli seesteiseen flow-tilaan ja vaeltakaa nauttimaan messumaailmasta. Tulkaa nipistämään poskesta, jos bongaatte.

Ps. Viikonlopun ajan Purkkiksen instagram @purkkimafia on meikäläisen ja naapuri-Minnan hallussa. Virittäytykää linjoille!

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.