I Love Me, koonti

Huhheijaa, keskiviikkoiltaa madellaan ja tuntuu että nyt vasta alkaa messuväsymys helpottaa. Olipahan intensiivinen reissu! Lauantaiset messuaakkoset jo kokosivatkin ensikäden tunnelmia paikan päältä, mutta toki ne oli kirjoitettu vähän kieli poskessa. Messuaakkosten yhteydessä kyseltiin jo kiivaaseen sävyyn ostospostausta, joten eiköhän koota vielä yhteen viikonlopun saalis.

VIP-bloggaajat saivat ennen messuja kotiinviemisiksi aivan valtavat tuotekassit, joiden syvyyksistä löytyy ammennettavaa vielä pitkäksi aikaa. Osa messukassin helmistä näkyy blogissa myöhemmin syksyn mittaan, mutta maistiaisia voitte jo kurkata Mimmin blogista. Suuren lahjuskassin vuoksi varsinaisia ostoksia ei päässyt kertymään erityisen runsaasti, mutta muutaman täsmäiskun tein ja niiden saldo näkyy tässä.

Batisten kimpussa olin pankkikortti ojossa jo ennen kuin kassakoneet olivat ehtineet käynnistyä, mutta kiihkoava rakkaudentunnustukseni lienee ollut osasyyllisenä siihen, että lopulta kiikutin kuitenkin tuotteet testikappaleina kotiin. Odotan innolla tuon violetin Heavenly Volumen koeajoa, se on ymmärrykseni mukaan tullut supertuuheuttavan XXL-version tilalle. Kuulin samalla, että sarjan sisällä on tekeillä muitakin muutoksia, kuten kokonaan uusi muotoilutuotelinja, johon XXL on siirtynyt. Batiste on ollut briteissä niin suosittu, että sinne ollaan parhaillaan rakentamassa kokonaan uutta tehdasta, jotta kysytään voidaan vastata riittävällä kapasiteetilla. Ei ole siis pelkästään oma takataskutuntuma, että hyppysissä on todellinen helmi hiustuotteeksi.

Naviterin osastolla oli tuttuja töissä ja lyhyen sotasuunnitelmoinnin päätteeksi kiikutin kotiin kassillisen hiustuotteita. Luonnonkosmetiikan hiusteknologia ei pysty suoraan kilpailemaan tavallisen synteettisen hiustenhoidon kanssa, mutta testaan eri mielelläni mihin EkoPharma venyy. Tällä hetkellä hiukseni eivät kaipaa supersilottavuutta tai ekstrahoitavuutta ja tuotteiden autenttiset tuoksut viehättävät. Kerron lisää kun olen päässyt kiinni näppituntumalla.

Lieracin Hydragenist-matkakoot tarttuivat mukaan samalla reissulla kuin Batistet. Olen lukenut sarjasta paljon hyvää ja sormia kutkaa päästä testaamaan mistä näiden tuotteiden ympärillä leijuvassa hattaraisessa hehkutuksessa on kyse.

Lovechockin suklaapatukat veivät sydämeni ensipuraisulla ja ovat tyyriistä hinnastaan huolimatta lemppariostoksiani viikonloppuherkuksi. Messuilla näistä oli niin hyvä tarjous, olisi pitänyt ostaa reilummalla kädellä varastoon. Toisessa vaakakupissa onneksi villkui punainen varoitusvalo, joka muistutti geenijaossa puuttumaan jääneestä itsehillinnästä, jonka seurauksena varasto olisi tyhjennetty jo ennen aamunkoittoa. Tyydyin kolmeen patukkaan ja kahteen pallerorasiaan, jotka ostin hetken mielijohteesta vain siksi, että ne ovat samalta valmistajalta. Kaneli-manteli ei ihan vielä vakuuttanut, mutta mulperi-hampunsiemen on kovaa vauhtia huvennut työpäivien välipalana. Ihan hassua, miten aiemmin vienosti hippinä pitämäni raakasuklaat ja superfoodit ovat yhtäkkiä vieneet mukanaan kuin keväinen tulva karkkipaperit.

Yleisesti messuilusta jäi superhyvä fiilis ja erityisesti ilahduin siitä, että pari lukijaakin uskalsi ilmoittautua suoraan kasvotusten. En ollut messuilla erikseen esillä enkä osana mitään ohjelmanumeroa, joten lämmitti mieltä että muutamat uskalsivat lähestyä ja kertoa seuraavansa jorinoitani. Uskaltaako joku tunnustaa heittäytyneensä juttusille incognitona näin jälkikäteen? Ihan parasta näissä kohtaamisissa on se, että nyt työkaverit luulevat että toimistolla istuu isokin julkkis, hahaa!

Olen hymyillen lueskellut muiden messupostauksia ja vuoronperään hihitellyt ja älähdellyt kaikelle sille, mitä viikonlopun aikana on jäänyt näkemättä. Tunnelma on vähän kuin isojen festarien jälkeen – kaikkea ei vaan millään ehdi nähdä ja se on yleisen fiiliksen nimissä ihan ok.

Moniko teistä ehti messuille? Nousiko tarjonnasta esiin jotain erityisiä lemppariosastoja tai ohjelmanumeroita? Ilmiantakaa heti!

*Batisten, Lieracin ja Naviterin tuotteet saatu*

10 Comments Lisää omasi

 1. Pirkon Paletilta sanoo:

  … arvaa miten mulla kävi? Mun piti about sataan kertaan suunnata ostamaan noita Batisteita, mutta lopultahan mä UNOHDIN koko homman. Är-syt-tää. :D

  1. Oooooei, oiei! Sitä se tekee, kun on liikaa kiinnostavia ärsykkeitä, logiikka ei pysy perässä! :D No seuraavasta tyrkystä sitten! :)

 2. Luonnollisesti-osio oli ehdottomasti mun suosikki. Mutta nyt harmittaa, että tuli pihisteltyä. Miksen hyödyntänyt kaikkia hyviä messutarjouksia :D

  1. Mä ehdin kiertää siellä hiukan niukasti, olisi varmaan ollut ihan avartavaa käydä siellä ammentamassa tietoa vielä enemmän kuin nyt ehdin. Kulunut mutta pätevä toteama: ensi kerralla sitten! :)

 3. Taru sanoo:

  Lauantaina puolenpäivän jälkeen messuilla oli kyllä jo sellainen tungos, että moni mielenkiintoinen asia jäi näkemättä! Eniten harmittavat Real Techniquesin siveltimien ohittaminen, mutta onneksi netistä saa :D Bodypaintingia ja terveyspuolen lavalla esiteltyjä tansseja oli tosi jees seurailla ostoksia unohtamatta. Muutenkin oli vallan hieno päivä ja siun kanssa oli tosi mukava jutella, jotenkin olin kuvitellut, että olit ihan ”osa ohjelmaa”!

  1. Haha, ihana! Mun tekstissä saattaa olla vähän sirkusteleva ote, mutta kyllä mä arkielämässä yritän pysytellä poissa parrasvaloista.. :D Kiva kun kävit juttusilla, oli huippua! Ootko ehtinyt jo kokeilla puuterikikkaa? :)

   1. Taru sanoo:

    Kokeilin ja toimii! Meikkijumalat vastasivat vihdoin rukouksiini 🙇

    1. Meikkijumalat, hihhih! Nooo, ei sun olis tarvinnut..! :D

 4. Myy sanoo:

  Mä järkytyin Batisten pisteellä niin pahasti siitä, että XXL saatetaan lopettaa tuon uuden tieltä (myyjä ei ollut ihan varma), etten lopulta edes tajunnut hankkia sitä uutta testiin. Haha :D

  Kovasti jäi kaivelemaan se, ettei kosmetologipuolelle päässyt perjantaina edes blogipassilla. Jäi kivoja merkkejä hipelöimättä, kun ne oli siellä aitojen takana!

  1. Oijoi, äkkiä korjaamaan tämä erhe, tää uus versio on nimittäin parempi kuin vanha! Tukka tuuhenee muttei jäykisty! Tosta ammattilaisalueesta oli monen kanssa juttua, odotan mielenkiinnolla loppukoontia messujen taholta. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.