Superliila

Hei tyypit! Iloa uuteen vuoteen!

Herkkäsieluiset paimenkoirat ja perheenäidit ovat tänäkin vuonna selvinneet vuodenvaihteen yli ehjin nahoin. Vuoden viimeiseen päivään sisältyi nopeatempoista ysäriteknoa ja satunnaisia laseja makeaa kuohuviiniä. Molempia on nuoruusvuosina nautittu täysin vailla kohtuutta, mutta nyt ne kirvoittivat enää pari vaivautunutta hymyä. Ajat ja tavat, ihmisetkin, kehittyvät kohti parempaa.

Toivottavasti vuotenne on alkanut rakkauden ja rauhan merkeissä, täällä on loikoiltu koko päivä sohvanjatkeena ja suunniteltu metkuja tulevaisuuden varalle. Kaikenlaisia virstanpylväitä vilkkuu ihan nurkan takana, mutta toistaiseksi olen suunnannut katseen vastakkaiseen suuntaan ja vältellyt ristimästä tikkuja näiden tapahtumien eteen. Luottavaisin mielin vain, asioilla on tapana suttaantua. Kirjaimellisesti tai kuvaa piirtäen, kummin nyt sattuukaan.

Vuodenvaihteen voimaväri löytyi sattumalta paikallisesta kosmetiikkatukikohdasta, jossa pääsin hypistelemään niin uusia uutuuksia, että ne eivät olleet ehtineet vielä edes myyntiin. Monen nätin nestemäisen huulipunan valikoimasta poimin ensimmäisenä voimavärini violetin, joka siivittäköön tämän alkavan vuoden rohkeaan nousukiitoon. Eihän tällainen väri huulilla voi sutia hutiin?

Kolmannen ja todennen kerran, iloa ja hymyä alkavaan kalenteriin!

Silmät/Eyes:
MAC Utterly Becoming
Boho Liege*
MAC Deliciously Rich
Isa Dora Grand Volume Lash Styler*

Kasvot/Face:
MAC Perfect Topping

Huulet/Lips:
MAC Recollection

*saatu/gifted*

3 Comments Lisää omasi

  1. Reetta Ekström sanoo:

    Jes, hyvälle näyttää! <3

    Oli hauska törmätä eilen kauneuden tukikohdassa! :D

    1. Kiitti! Ensikokeilun jälkeen palasin välittömästi rikospaikalle ja ostin vielä kolme sävyä lisää. :D

      Törmäillään taas! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.