Huo-men-ta huo-men-na

Just kun aloin päästä kuohuviinin makuun. Mihin se puolentoista viikon loma muka hävisi, hä. Jos näette, niin patistakaa kotiin. Akka on pahana.

Heipat iltapäivään venyneille aamu-unille, sohvannurkassa vietetyille pelituokioille ja vetelehtivälle karkeloinnille.

Teretulemast asuntonäytöt ja siivoominen, sormenpäissä kivistävät aamulenkit ja karsinassaan vikuroiva arki, joka kaikesta sujuvuudestaan huolimatta tuntuu just tällä hetkellä tosi väljähtäneeltä ystävyydeltä.

Kyllähän mä tiesin, että tässä vielä näin käy, mutta sydän ottaa silti laukkaspurtteja kun ajattelen huomista herätyskellon soittoa. Kaksitoista tuntia ja multa odotetaan taas aikuisuutta, ryhtiä ja toimintaa. Huhhuh. Hatunnosto menneelle viikolle, arjen toiminnoista vastaava kovalevy on tehokkaasti alustettu.

Eikäku ihan oikeesti, mitä hillerinpilleriä. Voisko joku muukin huomista jännittävä vertaistuen nimissä parkaista?

5 Comments Lisää omasi

 1. Jenn1n sanoo:

  Samat fiilikset täällä. Olen lomaillut 23.12. alkaen ja huomenna pitäisi palata nk. sorvin ääreen. Luulen itseasiassa, että olisin enemmän innoissani, jos vaikka päätyisin ihan oikean sorvin ääreen… Aspahommissa kun olen, niin olettaisin, että huomenna alkaa reklamointi siitä kaikesta, mikä pyhien aikana meni pieleen… Jippiiiiii.

  1. Huh, selvisin! Entäs sä? :)

   1. Jenn1n sanoo:

    Yllättävän hyvin jopa! :D huomenna varmaan tuntuu…

 2. Mira sanoo:

  Parkaisin vaikka viime viikollakin kahtena päivänä ”työmaalle” piti vääntäytyä o.O

  1. Joo mä oon aika varma että näin aamulenkillä yhden tai kaks hermoromahtanutta työmatkaajaa. Kyllä se tästä vielä käynnistyy! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.