Nallekarkeista ja jakamisesta

Perheeseemme ostettiin viisi vuotta sitten auto. Ihan tavallinen harmaa farkku, jonka kanssa liikutamme kirjavaa laumaamme paikasta toiseen. Auto on rekisteröity minun nimiini.

Rahoitusyhtiön laskut ovat eleettömän sitkeästi viiden vuoden ajan tippuneet matolle minun nimelläni. Minä olen ne maksanut. Välillä kiristellen vyötä ja usein hampaita, mutta maksanut olen. Koko viisi vuotta.

Tuo viisi vuotta tuli täyteen tammikuussa ja hoidin viimeisen maksuerän kuun alussa. Mieheni sai kiitoskirjeen rahoitusyhtiöltä.

14 Comments Lisää omasi

 1. Tiina sanoo:

  Mut hei, sä sait aivan totaalisen loistavan (teko)syyn käydä ostamassa pussillisen nallekarkkeja, ja pakkohan en sitten oli syödä.

  1. Väärin – nallekarkkeja saa materiaalitilauksen mukana kun on oikeassa paikassa töissä. :) Yleensä ne on enempi siipan heinää, mut nyt kyllä kostoksi söin.

 2. Kiki sanoo:

  Tasan ei menny nyt nallekarkit :o

  1. Ha, no ei! Ja siippa tietty myhäilee tyytyväisenä vielä monta päivää jälkeenpäin. :D

 3. Liina sanoo:

  Mitäs jos laittaisit sinne palautetta? On nimittäin nyt sen verran törkeästi hoidettu rahoitusyhtiön osalta. Ellei kiitoskirje alkanut sanoilla ”Hyvä NN, onnittelut erinomaisesta vaimovalinnasta!”

  1. No ei alkanut ei! :D Mua tää lähinnä vaan naurattaa, millaisia tietokantoja siellä oikein yhdistellään? Ymmärrän hyvin että maksujen hallinta ei välttämättä käy sormikoukkua asiakasrekisterin kanssa, mutta mistä ihmeestä ne on siipan nimen tuohon kiitoskirjeeseen repineet? :D

 4. Kikaltsu sanoo:

  Eiiiiih :D Niiiin boikottiin toi rahoitusfirma :D
  Ei taida meilläkään ihan tasan mennä nallekarkit..auto on herran nimissä, en oo edes haltijana – ja silti mie maksan vakuutusmaksut! o.O (nooh, myönnettäköön et itse sen olen tarjoutunut tekemään.. ;))

  1. No toivotaan ettei hetkeen tarvi hankkia pitkiä rahoitusapuja, ainakaan muualta kuin pankista asuntoa varten. :) Josko tuo kosla tuossa muutaman vuoden puksuttaisi menemään. :)

 5. MiuMiu sanoo:

  Asiallinen palaute tuossa on kyllä paikallaan. Ei aivan mennyt niin sanotusti putkeen tuolla firmalla.

  1. Äh, hullunkuristahan tää vaan on! :)

 6. SV sanoo:

  Jep jep, taitaa olla aika yleistä autokauppahommissa, että nainen sivuutetaan ja kommunikoidaan vaan miespuolisten kanssa… Mutta että ihan rahoitusta myöten :(

  Me ostettiin MINULLE autoa, mies oli mukana ihan vaan makutuomarina ja kolmessa autokaupassa myyjä (kun vaivautui palvelemaan) puhui miehelle… Mies sitten esitti samat kysymykset mulle ihan tahallaan ja minä vastasin miehelle joka sitten vastasi myyjälle eikä siltikään yksikään myyjä vaihtanut tyyliä, arrggh! Neljännestä liikkeestä löytyi sekä auto että hyvää palvelua joka kohdistui itse auton ostajalle :) Että vähän ois asenteissa parantamista…

  1. Ihan käsittämätöntä! :D Onneksi veitte rahat oikeaan osoitteeseen. Musta on tullut kans vähän sellainen että jätän kyllä kylmästi ostamatta, jos palvelu tökkii tai on ylimielistä. Kait niitä asiakkaita sitten näille tökerömmillekin riittää.

 7. souliina sanoo:

  Meillä kävi sama!

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.