Deittimeikki

Kirppisinventaarion tuoksinassa löysin värikkään luomiväripaletin, jota en ole käyttänyt aikoihin. Silmäilin sitä arvioivasti, mutta vaikka en keksinyt sille arjessa käyttöä eikä sävyistä  noussut välittömästi loogisia yhdistelmiä, talletin sen silti vielä koekäyttöä varten ennen mahdollista myyntituomiota. Tänään oli pitkästä aikaa erityinen syy meikata sievästi ja koppasin käyttöön metallisävyjä pursuavan Urban Decay Vice 2 -paletin.

deittimeikki_udvice2.jpg

Valitsin värejä summamutikassa, mutta yllättävän kivaan lopputulokseen päädyttiin sen kummempia pohtimatta. Lämmin suositus niille vähän höppänillekin yhdistelmille, kuten petroolille ja ruusukullalle. Tässä meikissä käytin viittä sävyä seuraavasti:

urban_decay_vice_2

 1. Ihonsävyinen mattavaalea Habit – luomivaon yläosan pohjustus (helpottaa muiden sävyjen häivyttämistä)
 2. Ruusukultainen Toxic – annostelu liikkuvalle luomelle sormella painellen ja sulatus  metallisen kiiltäväksi puhtaalla sormella sivellen
 3. Tumma petrooli Prank – alaripsirajan vahva varjostus ja ulkonurkan kiilamainen varjostus silmän keskiosaan saakka (häivytys puhtaalla siveltimellä hennosti hipsuttaen)
 4. Vaaleanpunaiseen heijastava orvokinsininen Betrayal – hento kiila ruusukullan ja petroolin väliin
 5. Vaaleanpunainen Coax – kaarevasti kulmakarvan ja nenän muodostamaan nurkkaan (Onko tälle silmän osalle joku järkevä nimi? Ilmiantakaa!)

deittimeikki_ud_vice_2

Suunnittelematon hipsuttelu vailla päämäärää oli eri hauskaa ja aion tehdä siitä tavan. Tämän paletin sävyissä ei ollut koostumuksen osalta moitittavaa, joten se saa säilyttää paikkansa kokoelmassa, vaikka sitten vähän spesiaalimpana treffimeikkipalettina.

Koska sinä viimeksi meikkasit ilman päämäärää? Eroaako deittimeikkisi tavallisesta meikistä?

Kulmat:
MAC Brow Sculpt Taupe
Sephora Retractable Brow Pencil #06 Soft Charcoal

Silmät:
MAC 24h Extend Eye Base
Urban Decay Vice 2: Habit, Toxic, Prank, Betrayal & Coax
MAC Fluidline Blacktrack
Lumene True Mystic Curl

Kasvot:
YSL Cream Blush #2 Powdery Rose
MAC Mineralize Skinfinish Adored

Huulet:
MAC Lip Pencil Dervish
MAC Liptensity Driftwood

 

7 Comments Lisää omasi

 1. Ei taida olla pelkoa että deiteille pääsisi joten deittimeikki ei eroa työmeikistä ;) kaunis ja inspiroiva meikki, nämä viikonloput on mulle meikkileikkien aikaan kun ei arkena ennätä kokeilemaan uusia :)

  1. Ha, no sitten pitää itse tarttua toimeen ja järjestää! :) Viikonloppuaamupäivisin pyörii kaikki ohjelma meikkipöydän ja valon ympärillä, kun sitä ei liiemmin enää iltapäiväkahden jälkeen näillä leveysasteilla ja tähän aikaan vuodesta näe. Ihan hullua, että pohjoisimmassa Suomessa alkoi jo kaamos!

 2. SariBP sanoo:

  Harvemmin tulee deiteillä käytyä… heh;) Mulla kans työmeikki on suunnilleen sama kuin ”deittimeikki”, ei juurikaan eroa, koska tykkään meikata myös tosi räikeesti ihan arkena. En himmaile yhtään;) Ei näin vanhana ole mitään estoja meikkien suhteen:D

  1. No hei, mäkin olen käynyt treffeillä viimeksi varmaan viime vuoden puolella, nyt sain tähdet oikeaan asentoon ja pääsin pitelemään siippaa kädestä leffateatteriin. Vaati ehdottomasti erityismeikkiä, kun normaalisti vaellan viikkokausia kotitoimistossa meikittä ja tukka pystyssä. :) Mutta värien kanssa suttaaminen oli niin kivaa, että yritän ehdottomasti ottaa uusinnan vielä tämän vuoden puolella – jos en treffeistä niin ainakin meikistä.

 3. Salla sanoo:

  Tää on niin nätti! Erityiskiitos selkeistä sävymerkinnöistä ja selityksistä, uskaltaisin jopa itsekin kokeilla 🙂

  1. Kiitos, kiva kuulla! Selkeitä merkintöjä siis jatkossakin. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.