Kulmakarvojen tuuhennus kynällä

Muistaako joku vielä epätoiv kunnianhimoisen kulmakarvojenkasvatteluprojektini vuodelta 2014? No kiitos kysymästä, harvassa on karva edelleen. Kohta neljän vuoden kasvattelu ei ole tuonut mainittavaa tulosta, joten lienee aika hyväksyä julkisesti, että mun kulmat vaan peseytyvät iltaisin pois.

Kumpi lienee muna ja kumpi kana, mutta haituvaisten hapsien vuoksi olen opetellut kikan ja kaksi tilanteen normalisoimiseksi ja jaan nyt kanssanne uusimman innovaationi: kolmen kynän kulmakarvat, yhden minuutin tekniikka.

kulmatuuhennus_ennenkulmatuuhennus_taustakulmatuuhennus_karvatkulmatuuhennus_valmis

 1. Väritä kulmat kauttaaltaan pehmeällä taustasävyllä. Omaan väritykseeni sopii parhaiten kylmän harmaa MAC Brow Sculpt Brow Pencil Taupe.
 2. Piirrä hyvin ohutkärkisellä tussilla koloihin karvoja. Uusin löytöni tähän tarkoitukseen on MAC Fluidline Brown Vintage Brown (poimin tämän lentokentällä poistokorista, en tiedä kuuluuko valikoimaan täällä), joka on sopivasti tumma, ei punerra yhtään ja pysyy kuin tauti.
 3. Tasaa vaalean pohjasävyn ja tummien yksitäiskarvojen välistä kontrastia hipsuttamalla tummalla ruskealla yksittäisiä vetoja sinne tänne. Täydellinen löytö: Sephora Retractable Brow Pencil Soft Charcoal. Vedenkestävä kynä on edukas ja terää voi rullata edestakaisin. Olen pahoillani, MAC Eyebrow Stud, olen kohdannut voittajasi. Huono puoli: Kynää pitää metsästää ulkomailta. Hyvä puoli: Niitä mahtuu laukkuun ja budjettiin sopuisasti aika monta.

Lue myös: Sephora toimittaa nyt Suomeen!

taydelliset_kulmakarvatkolmiulotteiset_kulmat.jpg

Kolmen kynän kanssa peuhaaminen kuulostaa paljon hankalammalta kuin käytännössä on, ja kun toistoja kertyy, lupaan että tähän kuluu oikeasti vain minuutti. Kellota vaikka! Vaalea pohjasävy ja tummat yksittäiskarvat tekevät kokonaisuudesta moniulotteisen ilman että lopputulos näyttää ensikertalaisen microblading-läksyiltä.

Ajatuksia?

13 Comments Lisää omasi

 1. Marjo k sanoo:

  Kun kuulin paluustasi, niin tätä aihetta kaipasin eniten 😊. Aika hyvinhän nuo karvat on tuuhentuneet Kolmessa vuodessa. Uskomatonta, että siitäkin on jo niin kauan!

  1. Eikä, näinkö todella? :D Oliko niin että harvahapsisuus yhdistää vai seurailetko sivusta vaan toisen ahdinkoa? :D

 2. Marjo k sanoo:

  Ahdinkoa seuraan 😂 ei vaan sitä miten taitavasti voi luoda esim kulmakarvoja meikin avulla 👍

 3. Ilona sanoo:

  Kiitos ohjeista! Pitää varmaan käydä kaupoilla ja kokeilla tota 3D-tapaa… Mä haluaisin myös vähän tummemmat kulmat mutta yhden kynän taktiikalla saa olla tarkkana ettei mene överiksi. Siveltimen ja väripaletin kanssa ei puolestaan tullut millään kaunista jälkeä..

  1. Hei, ihanaa että löysit tänne! :) Pari eri sävyistä kynää todella tekevät ihmeitä kulmille, jahka omiin sävyihin sopivan löytää. Välillä jaksan ihmetellä millaiselle ihmistyypille ne kymmenet kellertävät ja punertavat sävyt on tarkoitettu, mutta ehkä vain katson asiaa skandinaaviharmaan linssin läpi. :D Sivellin ja väripaletti ovat omiaan kun väriä pitää vain vähän hipsutella karvan sekaan, mutta varsinaisiin muutostöihin ne eivät yleensä sovi – ainakaan luonnolliseen lopputulokseen tähtäävissä ratkaisuissa. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.