Läpsytelty meikkipohja

Olen aiemminkin esitellyt erinäisiä pika-, hätä-, ja paniikkimeikkejä, mutta toissapäivänä hoksasin yhden oikotien lisää. Faktahan on, että jos on oikeasti kiire, ovesta mennään ulos ilman meikkiä ja sillä siivu. Mutta jos aikaa on muutama minuutti ja peilikuva kaipaa pientä hienosäätöä, hätäisen meikkipohjan voi tehdä näin:

mac_studio_sculpt_kokemuksiamac_studio_sculpt_peittavyys

Tippa kosteuttavaa ja peittävää meikkivoidetta sormenpäihin (tässä MAC Studio Sculpt), hiero molempien käsien sormia yhteen ja painele kasvoille rullaten kuin hoitovesi. Kahdeksan sormen pinta-ala peittää kerralla ison alueen ja painelemalla meikkivoide asettuu paikoilleen nätisti ilman sivelyn aiheuttamaan kitkaa. Itse levitän meikkivoiteen aniharvoin sormilla, sillä lopputuloksesta tulee usein melko tuhti ja kaikenlaiseen hienosäätöhiplailuun menee tuplasti pidempään kuin itse levittämiseen – syytän kuivaa ihoa – mutta kun meikkivoiteen lämmittää sormissa ennen levitystä ja sitten vain läpsäyttää sinne mihin sitä tarvitaan, ollaan nopean ja melko kivan meikkipohjan äärellä. Tietenkään lopputulos ei ole instaperfect, ja esimerkiksi tässä meikissä olisin voinut käyttää meikkivoidetta vähän sniidummin ja tuputella nenän seutua vähän lisää, mutta suosittelen kumminkin testaamaan tätä läpsyttelyä seuraavassa ajolähdössä – on ihan käypä konsepti vaikka itse kehunkin.

neljan_tuotteen_meikki

Meikkivoideläpsyttelyn lisäksi piirustin pikaisesti paikoilleen kulmakarvat (tässä Zuiin kulmakynä, jota en löytänyt verkkokaupoista enää, saattaa olla jo poistunut tuote), huitaisin poskipäille samasta pannusta pinkkiä hehkua (MAC Beauty Powder Pearl Blossom) ja huulille levitin kiiltoa, jonka iästä ette nyt sitten saa tuomita. Lupaatteko?

MAC Lipglass Viva Glam Cyndi on hylsyn mukaan valmistettu vuonna 2010, mutta koska korkkia ei ole juurikaan availtu ja tuote tuoksuu vielä tunnusomaiselle vaniljalle, käytän surutta. Nätti sävy, yritän muistaa useamminkin!

viva_glam_cyndi

Näin! Ei missään nimessä edustavin tekemäni blogimeikki, mutta valmistui kuvien aikaleimojen mukaan noin neljässä minuutissa ja näyttää kuitenkin ihan siedettävältä.

Millaisia hätäratkaisuja teillä on? Aiotko kokeilla meikkivoiteen läpsyttelyä?

 

Kulmat
Zuii kulmakynä (tiedot kuluneet pois, en löytänyt verkkokaupoista enää)

Kasvot
MAC Studio Sculpt NC15
MAC Beauty Powder Pearl Blossom

Huulet
MAC Lipglass Viva Glam Cyndi

11 Comments Lisää omasi

 1. Tosi kaunis pikameikki <3

  1. Voi kiitos! :) <3

 2. Mari sanoo:

  Onpa hyvin onnistunut pikameikki, täytyy itsekin kokeilla tuota läpsyttelyä :D Mä hyvin harvoin meikkaan kiiressää, helpompi vaan lähteä meikittä, mutta tähän voisi olla jopa aikaa.

  1. Voi että, kiitos! Itse kun aina näkee päällimmäisenä vaan virheet, niin kehujen vastaanottaminen tuntuu vaikealta, mutta kiitos kovasti, nämä sanat lämmittävät. <3

   Joo, just tähän saumaan! Todellisessa kiiressä meikittä matkaan, mutta jos aikaa on tuo neljä minuuttia ja olemus kaipaa kohennusta, tässä saattaa olla ratkaisu. Joku muu voisi priorisoida huulten tilalle ripsivärin, mutta itselläni sen levittäminen vie niin kauan, että tarvittaisiin ainakin kolme minuuttia lisää. :)

 3. Myy sanoo:

  Mä oon jotenkin luullut, että kaikki jotka levittää meikkipohjan sormin, tekee sen tällein käyttämällä kaikkien kahdeksan sormen koko pinta-alaa 😀 tai itselle tämä on se itsestäänselvä tapa!

  1. Silloin harvoin kun olen käyttänyt, käytän neljästä kahta ekaa niveltä ja sivellen, en painellen. Siksi koen olevani ihan valaistunut tästä ison pinta-alan painelutekniikasta. :)

   1. Myy sanoo:

    Levitän kaikki kasvojenhoitotuotteetkin (hoitovedet, seerumit, voiteet) painellen niin isolla pinnalla kuin vaan pystyy eli sitten mukana on sormien lisäksi myös kämmenet. :D Kai oot kokeillut?

    1. Siis jooo, olen kasvovettä taputellut näin, mutta en koskaan meikkivoidetta! Mutta seerumin ja voiteen levitän sormenpäillä, menee hukkaan kämmeneltä. :D Kasvovedellä ei niin nuukaa, mutta arvokkaammat menevät liiaksi harakoille kämmenissä. :)

     1. Myy sanoo:

      Ei mene hukkaan, kun levittyy nopeammin ja tehokkaammin!

 4. Päivi sanoo:

  Tosa kaunis tuli😊
  Varmasti kokeilen joku kerta. Kiva saada uusia vinkkejä.

  1. Kiitos, kiva kuulla! <3 Pienten vinkkien linjoilla pyritään jatkamaan jatkossakin. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.