Turkoosi juhlameikki

linkit

Helppo, nopea ja kestävä juhlameikki sormeiltiin tänään paikoilleen kahdella geelirajauksella ja pyyhkäisyllä kimmeltävää huulikiiltoa. Rakastan vahvoja huulia ja nakuja silmiä, mutta tietyissä tilanteissa vastavoimat on hyvä keikauttaa päälaelleen. Huulikiiltoa on helppo lisätä ilman peiliä ja kimmeltävän turkoosi silmämeikki on juuri sopivasti juhlaisa, ilman että näyttää vielä liian täydelliseltä. Koska liian täydellinen ei ole koskaan totta, on parempi tähdätä aina pari pykälää alemmas, haha!

turkoosi_juhlameikki

Pohjameikissä hyödynsin tasoittavaa pohjustajaa ja sen päälle sormin paineltua superpeittävää peitevoidetta paikallisesti sinne tänne. Kiinnitys ohuella puuterilla ja poskille hento hehku pinkillä hohtopuuterilla, joka näin kalpealla iholla toimittaa myös poskipunan virkaa.

Silmät pohjustin luottopohjustajalla, joka kestää kaiken yllätyskosinnasta ydinhyökkäykseen (MAC 24-Hour Extend Eye Base) ja sitten ruuvasin auki kaksi geelimäistä rajausväriä (MAC Fluidline Siahi & Gilt Gourmet). Tääpläsin turkoosia rajausväriä liikkuvalle luomelle litteällä siveltimellä ja häivytin parhaan taitoni mukaan jämäkähköllä siveltimellä. Tatina kuivuu nopsaa, joten mitään höttöistä ja pehmeää on turha käyttää tässä puuhassa. Kun turkoosi pohjasävy (Siahi) oli jotakuinkin paikoillaan, painelin sormella (lyhyet kynnet, AH!) sen päälle kultaista rajaussävyä (Gilt Gourmet) ja häivytin vielä reunat mattaharmaalla luomivärillä (MAC Hard Currency). Musta kynärajaus sisäluomelle ja ripsityveen, pari tuhtia kerrosta ripsiväriä ja siinä on.

turkoosi_silmameikki

Huulille veto tai kaks’ hauskasti kimmeltävää huulikiiltoa (MAC Lipglass KHAAANNNN!), jonka ostin hetkellisessä mielenhäiriössä ja joka osoittautui ensikäytön jälkeen yhtä mahdottomaksi kuin nimensä. Näyttää hylsyssä ihanalta, mutta ei lunasta ainutlaatuisuuslupauksiaan huulilla.

mac_fluidline_look

Kokonaisuus kimmeltää tasapainoisesti, silmämeikki kestää taatusti ihan mitä tahansa ilta tuo tullessaan ja huulikiiltoa voi muistaessaan lisätä, mutta jos unohtuu, niin ei mene kokonaisuus siitäkään vinoon, sillä kimmeltävät hippuset jäävät huulille vielä varsinaisen kiillon haihduttuakin.

turkoosi_kulta_meikki

Nyt nakkikaupoille, jotta kaksi herkkäsieluista nelijalkaista paimenlasta säilyvät järjissään illan paukkeessa. Iloa vuoden viimeisiin ja ensimmäisiin tunteihin!

Kasvot
MAC Skin Base (°eleven.fi)
MAC Studio Finish Concealer (°eleven.fi)
MAC Studio Sculpt Defining Powder Light
MAC Beauty Powder Pearl Blossom

Kulmat
MAC Brow Sculpt Taupe
Sephora Retractable Brow Pencil #06 Soft Charcoal

Silmät
MAC 24 Hour Extend Eye Base (°Bangerhead.fi)
MAC Fluidline Siahi
MAC Fluidline Gilt Gourmet
MAC Eye Shadow Hard Currency
MAC Kohl Power Eye Pencil Feline
Lumene True Mystic Curl Mascara

Huulet
MAC Lip Pencil Soar (°eleven.fi)
MAC Lipglass KHAAANNNN!

 

2 Comments Lisää omasi

  1. Martina sanoo:

    Haha, paras huulikiillon nimi! :DD

    1. Jeppp! 😄

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.