Ajasta ja hallinnasta

Vuoden ensimmäinen iltapäivä astelee verkkaisesti alkuillan sineen ja mieli hapuilee suuntaa. Vuosi 2017 oli vakaa, mutta rosoa jäi hiottavaksi. Laminoitu sileys saa varmankin jalan luistamaan ja paras askel etenee kai sopivasti karheassa.

viipyen_vaihdettava

Hapuavasti haaveilevan sielun tueksi etsin jotain mihin piirtää, värittää tai kirjoittaa keveästi huomioiden. Vuoden viimeisenä iltana, autiossa kaupungissa löysin.

ajansiivouskirja

Ajan siivoaminen kuulostaa hätäiseltä harha-askelelta. Selkeän pinnan alla kuplivilta onteloisilta laavakiviltä, joiden järjettömyys vaatii luopumaan tutusta ja suorasta. Kokeilemaan uutta ja pinnistämään yli totutusta, jossa voi askeltaa katsomatta.

opas_ajan_hallintaan

Toisaalta höttöiseltä, helpolta jossa ei voi tehdä väärin. Riittääkö huoleton pölyjen puhaltaminen lattialle vai pitääkö harkiten pinnoittaa vahalla? Tämän äärellä istun katse pihatiessä viipyillen ja annan hupsulle tilaisuuden. Näytä, kokeillaan yhdessä.

 

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.