MAC Atomized

linkit

Rakkauteni nestemäisiin mattapuniin sai vaarallisen käänteen, kun MAC lanseerasi metallinhohtoiset nestemäiset mattapunat. Oijoi.

mac_retro_matte_liquid_lipstick_atomized

Kävin kärkkymässä kotikylän pisteellä jo viikkoja sitten ja pyysin ilmoittamaan heti kun nämä ihanuudet saapuvat hypistelyetäisyydelle, mutta kun sitten näin uutuudet verkkokaupassa, en malttanut pelkistä solidaarisuussyistä jäädä odottamaan muistaako joku ilmoittaa vai ei, ja tein ostokseni verkossa. Nappasin alkupaloiksi MAC Retro Matte Liquid Lipcolour -punan upeasti hehkuvassa violetissa sävyssä Atomized ja rakastuin ensisipaisusta. Mieletön sävy, aivan törkeän hyvä!

mac_atomized

Koostumukseltaan tämä puna käyttäytyy nestemäisten punien tapaan, mutta peittävyys ei yllä ihan samaan luokkaan tavallisten nestemäisten Retro Matte -punien kanssa, jotka ovat lähes kaikki yhdellä vedolla peittäviä. Sain punasta jotakuinkin tasaisen pienellä kikkailulla, mutta ensikertalaiselle suosittelisin ehdottomasti alle saman väristä huulikynää urakan helpottamiseksi. Peittävyydestä kirjataan täten pieni miinus, mutta ainutlaatuisen syvä sävy nollaa pienen harmistuksen hetkessä.

atomized_mac

Haaveilen ehdottomasti vielä hankkivani saman metallisen sarjan punaisen, mutta ehkä sen kanssa jaksan odotella kotikylän savumerkkejä, nyt kun tämä ykköspeluri on turvallisesti hallussa.

metallinen_huulipuna_mac

retro_matte_atomized

Kuvausrekvisiittana niitä eiliseltä kukkakauppareissulta hankittuja rehuja. Hyvä luoja! Toistaiseksi tunnistamaton föödiskoodi odottaa vielä kuvausvuoroaan, tässä ymmärtääkseni esillä neilikka. Korjatkaa vapaasti ja mielellään myös ilmiantakaa tuo ”pallomainen vihreä” neiti/herra-F, sillä eilisestä saakka jatkuneen epätoivoisen googlaamisen jälkeen nostan kätöset suosiolla irti näppäimiltä ja totean ystävällisesti, että tunkki on teidän.

Metallinhohtoisia MAC Retromatte Liquic Lipcolour -huulipunia myy mm. °Eleven.

12 Comments Lisää omasi

 1. Eikse neilikka ole? Heti kun näin punan, suusta pääsi ohh! Ehdottomasti olisi mulle liikaa mutta hienon värinenhän tuo ja näyttää sulla hyvältä :)

  1. Haha, joo tää on 95 % varmuudella tunnistettu neilikaksi, mutta se pallomainen vihreä ei tullut vastaan kuvahaulla eikä mistään leikkokukka- tai leikkovihreähakemistosta, jonka sain eteeni. Remains a mystery! Ja kiitos, tää väri osui syvemmälle mun sieluun kuin mikään muu huulipuna aiemmin. <3 :)

 2. Tuo sävy on kyllä tosi kaunis :) En itse ehkä uskaltaisi tuollaista sävyä käyttää vaikka tosi kaunis onkin!

  1. No pöh, sanon minä! Jos sävy näyttää näin vaaleallakin iholla hyvältä ilman että kallistuu vielä goottiin, on vaikea kuvitella että se EI näyttäisi hyvältä jollain muulla! :)

 3. Nena Sofia sanoo:

  Nyt on kyllä tosiaankin rehu :D Mun on pakko todeta, että jos tuo olisi lautasella, saattaisi nousta ääntä kohti ilman suurempia epäilyksiä :D

  Puna sen sijaan on kyllä kertakaikkisen täydellinen, voi ei! Mun on pakko käydä tutkimassa näitä, ihan liian kaunis :o Oletko sä muuten kokeillut Nyxin vastaavia? Niissä on peittävyys ja kesto erittäin kohdillaan!

  1. Haha, mä tuuppisin tämän lautaselta syrjään samaan kasaan kuin ne syötäväksi tarkoitetukin rehut. :D

   Käy ihmeessä, tää on jumalainen! En tosin tiedä onko nää tulleet vielä täällä myyntiin – joko meillä päin vielä venaillaan tai sit mun sisäpiirin informaatiopyyntö on mennyt hukkateille. :D Nyxin metallipunia en ole vielä kokeillut – ne ovat ostoslistalla sen Full Throttle -punan kanssa, josta joku aiemmin vinkkasi. Kiitos muistutuksesta! :)

 4. Anu sanoo:

  On kyllä nätti sävy! Huvittaisi kyllä mennä myyntipisteelle hypistelemään näitä nestemäisiä punia, kuulostaa niin helppokäyttöisiltä.

  Ja oliskohan mysteerikasvi hortensia?

  1. Hei käy ihmeessä! Nää on just niin helppoja, kuin millaisiksi ne suitsutan. :) Tietty voit vielä pyytää myyjää testaamaan sävyn huulille, jotta pääset koeajamaan sen koostumuksen – toisille se mattainen tuntu huulilla on liikaa, jos on aiemmin tottunut kiiltäviin ja liukkaisiin puniin. Ja voimakkuuttakin on helppo säädellä, jos värin tuputtaa huulille vaikka sormella. :)

   Ja ei hortensia, vaan siis ikäänkuin isohkohja herneitä ryppäässä?

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.