Kummaharmaa ja keijupinkki

Eilen esittelemäni iiiiiiiihanan metallivioletin lisäksi olen viime aikoina kunnostautunut pehmeämpien huulipunasävyjen kerrostelussa. Tuntuu, että kaikessa tekemisessä on kaksi vaihdetta: ääripää ja toinen. Joko huulilla on millintarkasti levitetty, supervahva mattapuna tai kuiskauksenohuesti töpötelty keijuväri. Tänään jälkimmäinen.

mac_pink_you_think

Huulipunalaatikosta käteeni osui jännittävä tummanharmaa MAC Stone, jonka töpöttelin huulille ohuesti sormenpäillä. Lopputulos oli jo sellaisenaan hauska, mutta parani entisestään, kun lisäsin päälle pinkkinä kimmeltävän MAC Pink, You Think? -sävyn.

lipstick_layering

huulipunan_kerrostaminen

Lopputuloksessa alta kuulsi tumma kummaharmaa ja sen päälle loi valoa ja moniulotteisuutta keijumainen kimmellys. Aika kiva yhdistelmä, jonka alkuperäisiä ainesosia ei välttämättä heti arvaisi.

Joko te olette vihkiytyneet huulipunakerrostamisen saloihin?

4 Comments Lisää omasi

  1. Olispa tuota Stonea kun laitoin sen toivelistan ykköseksi! Näyttää hyvältä ja jotenkin näin yhtäkkiä kehitin siitä kamalan pakkomielteen :P

    1. Se on kyllä monikäyttöinen, mietin just tätä yhdistelmää eilen kun kysyit! Mulla on myös Stone-rajauskynä, mut se on mun mielestä lämpimämpi kuin tää puna. :)

  2. Nena Sofia sanoo:

    On kyllä todella kaunis lopputulos näin kerrostettuna <3

    1. Kiitos, tykästyin itsekin kovasti. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.