Turkoosia vettä

Vallattomasti läikähtelevä turkoosi vesi, valkoiset rantahiekat ja auringossa paahtuneet tummat kalliot – niistä on tulevaisuuteen tähyäminen tehty. Märän kevätheinän välistä puskevat jo leskenlehtiröykkiöt, mutta vaikka tiedän kesäpäivien keveyden olevan nurkalla, tarvitsin paon ja pikalatauksen arjen ulkopuolella.

cnd_cerulean_sea

Sininen välke, kuumat kivet jalkapohjaa vasten ja vahvojen mausteiden tuoksu – ah.

shellac_cerulean_sea

Kynnet
CND Shellac Cerulean Sea**
Lecenté Foil Antique**

**Oman talon tyyppejä, teen töitä tämän tuotteen parissa

 

4 Comments Lisää omasi

  1. Ooh miten upea lakka!! Ja folioita pitäisikin käyttää taas pitkästä aikaa :)

    1. Kiitos! Tämä uinuu mulla aina talvikauden, mutta on ensimmäisiä kevätlakkoja, jonka siipustan kynsille leskenlehtien virottua. Foliokoristelut on mun luottojuttu – olen nykyisin todella laiska koristelija ja nää on vaan niin nopeita. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.