Boom!

Kuuletteko? Se lähestyy. Lähestyy! Se..se..lompsii!

boom.jpg

boom_close

Vuoden 2017 kesäloma on pitkillä päivillä ja puhkipureksituilla poskihampailla ansaittu, nyt hää on hetken ihan et lomps vaan. Määränpäänä ranta, jossa aurinko laskee tämän huulimeikin väreissä. Hauska yhteensattuma, että ne M-alkuiset meikit, joita ilman tuskin yhtään juttua tässä blogissa julkaistaan, ovat muuten tässä kohteessa noin 30% edullisempia. Voi voi sentään.

Heisun!

 

 

4 Comments Lisää omasi

 1. Kaitlin sanoo:

  Hyvää lomaa! Ihana huuliväri :)

  1. Kiitos! ❤️

   1. Teija sanoo:

    Mitä on tämä ihana huuliväri? 😍

    1. Apua, tarkkaa reseptiä en valitettavasti muista, mutta kokonaisuus menee suunnilleen näin: ulkonurkissa tummaa mattapunaa, niiden vieressä tummaa violettia, keskellä pinkkiä (häivytä kaikki kolme yhteen), tämän päälle on taputeltu kuparista luomiväriä ja lopuksi kuorrutettu läpinäkyvällä huulikiillolla. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.