Loppuneet huhtikuu 2018

 

loppuneet_4_18.jpg

Huhtikuun tyhjennyssaldo oli aiempia kuukausia kituliaampi, mutta osasyy tähän olivat reissun päälle jätetyt tyhjät aurinkovoidetuubit, joita en sinnikkäällä yritykselläkään saanut enää mahtumaan paluupakaaseihin.

comfort_zone_suomi.jpg

Ihonhoito

[comfort zone] Skin Resonance Remedy Oil** on rauhoittava, punoitusta ehkäisevä ohut ja nopeasti imeytyvä kasvoöljy sekä holy grail -tuotteeni, jota käytän aamuin illoin. Holy grail -statuksessa ei muuten olisi mitään vikaa, mutta tuotteen valmistus on lopetettu, eikä näitä enää saa mistään. Kaapissa on vielä joitakin avaamattomia pulloja, mutta vähiin käy. Jaiks.

[comfort zone] Skin Regimen Hydra-Pro Cream Gel** on geelimäinen kosteusvoide, jonka pehmoinen koostumus riittää kuivuutta huutavalle iholleni yllättävän hyvin. Myös tämä tuotelinja on läpikäynyt uudistuksen, eikä tuotetta ole enää laajalti myynnissä.

Comfort Zone -tuotteita myy The House of Sustainable Beauty.

dolce_suihkugeeli.jpg

Vartalo

Lumene Koivu & Hunaja suihkugeeli* on monella tavalla perinteinen suihkugeeli, jonka käytti loppuun siippa. Oma suihkishampaani kolottaa kosteuttavammille ja/tai sitruksisemmille tuotteille. Ei moitteita, mutta tällaisenaan tätä senioria tuskin kaupasta enää löytää. Epäilen, että lähin vastaava tuote löytyisi uudesta Klassikko-linjasta nimellä Fresh And Uplifting Birch Shower Gel.

Dolce & Gabbana Dolce Shower Gel on elokuun 2014 Livboxista löytynyt tuote, joka päätyi minulle välikäsien kautta ja jonka otin käyttöön joitakin kuukausia sitten. (Tietäisittepä, millaisia antiikkiesineitä varastolipastostani löytyykään, hih.) Kukkaistuoksut eivät normaalisti ole ominta heinääni, mutta tämä oli yllättävän kiva. Perinteinen, pesevä suihkugeeli oli yllättävän riittoisa ja mikäli olisin kunnolla hurahtanut johonkin tiettyyn hajuveteen, ottaisin ehdottomasti sen rinnalle käyttöön saman tuoksun suihkugeelinä. Myös siippa kehui.

 

organic_shop_kokemuksia.jpg

Hiukset

Tigi S-Factor Vivacious Hairspray on voimakas, kiiltävän pinnan jättävä hiuslakka, jonka käytti sivuheittonsa kaitsemiseen siippa. Jos tuo edellinen suihkugeeli oli jo vähän seniori, tämä tyyppi on ehta zombi. Avattu lakkaparka muutti mukanani uuteen asuntoonkin ainakin kahdesti, sillä hiuslakkojen käyttö tyssäsi siihen hetkeen, kun aloin kasvattaa pitkää tukkaa takaisin. En kerrassaan keksi mitään, mihin nykyisellä tukallani tarvitsisin lakkaa, mikä ehkä kertoo olemukseni viimeistelytasosta jotain. Mutta onneksi käyttelytiimiin kuuluu ulkonäöstään tarkasti huolehtiva siippa, joka nykyään muistaa jo sanoa, mikäli jokin purkki loppuu, eikä osta sokkona uutta kaupasta. Varastoissa kun ei pohja vielä hetkeen näy. Hauska, karkkinen tuoksu.

Organic Shop Organic Avocado & Honey Express Repair Hair Mask on tuhdihko hiusnaamio, jota käytin latvassa hoitoaineena. Ostin tämän aikoinaan Erikan postauksen perusteella edullisen hinnan innoittamana, mutta en päässyt ihan täysillä sisään tuotteen lupaukseen kiillosta ja pehmeydestä. Koska pitkäksi venähtänyt latvani on kulunut ja iäkäs, se kaipaa voimakkaampaa hoitoa kuin tällä tuotteella oli tarjota. Edullisen hinnan vuoksi voisin hyvin ostaa yhden purkin silti varastoon pahan päivän varalle.

Davines Love Conditioner oli syksyn I Love Me -hankintoja ja kului loppuun parissa kuukaudessa. Saan merkin sampoot riittämään kuukausikaupalla, mutta romulatvani syö hoitoainetta niin suuria määriä, että pian on pohdittava hiusten kasvatuksen taloudellista puolta – sillä edullisempaan tuoteperheeseen ei missään nimessä ole enää paluuta. Olen niin syvästi rakastunut Davinesin aikaansaamaan lopputulokseen, etten millään malttaisi käyttää hiuksissani enää muita tuotteita. Tämä oliivia sisältävä, lohkeavan täyteläinen hoitoaine teki hiuksista unelmasileät ja valtavan pehmeät, vaikka tuotteen tuoksu ei valloittanutkaan sydäntäni. Vaikka saan omia mieltymyksiäni hivelevistä tuoksuista valtavasti energiaa, myös omasta makulohkosta ohi osuneen tuotteeseen on helppo kiintyä, kun lopputulos on näin hyvä.

Davines-tuotteita myy The House of Sustainable Beauty.

Sellainen satsi, tapasitteko tuttuja? Onko teillä käytössä zombituotteita?

**Oman talon tyyppejä, teen töitä tämän tuotteen parissa

 

3 Comments Lisää omasi

  1. Maria Glow sanoo:

    Mullakin kuluu tosi vähän hiuslakkaa. Yhden pullon olen käyttänyt loppuun asti ja sekin kesti varmasti yli viisi vuotta 😀 Meikki voi olla laitettu, mutta hiukset tahtoo jäädä laittamatta. 🙂

    1. Juu, tiedän tasan! Vaikka nykyään tuntuu, että meikkaaminenkin on lipsunut sinne hups-vaan-no-tää-käy-tänään -tyyliin, mutta tukka on kyllä aina se vihoviimeinen asia, jota muistan kotoa poistuessa ajatella. Itseltäni taitaa puuttua tää hiustenlaittogeeni kokonaan. :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.