Rakennetta hiuksiin – Fresh Me Up!

linkit

Painokoneet seis! Kaikkien aikojen paras kuivasampoo on kohdannut vakavasti otettavan kilpailijan.

bangerhead_kuivasampoo

Olen vannonut suosikkini nimeen vuosia. Ylläpidän yhden henkilön vakavaraista Batiste-varastoa, jota täydennän aina sopivan alekampanjan tullen sylillisellä kuivista, mieluiten kirsikkaa. Edellinen kirsikkakuivis loppui yllättävästi kesken tilanteen ja koppasin jemmalaatikosta sokkona testiin °Bangerhead Fresh Me Up! -kuivasampoon, jonka alkuperä on valitettavasti jäänyt hämärän peittoon. Epäilen sen päätyneen käsiini jostain Purkkiksen vaihtoringistä, sillä Bangerheadin verkkokaupassa en muista koskaan asioineeni. Mutta saattaa olla myös muinainen PR-lahjus, älkää kivittäkö!

Ero kevyen ja liukkaan tuntuman jättävään Batisteen on selvä: Fresh Me Upin jäljiltä tukka on kuiva, jäykkä ja jopa vähän tärkätyn oloinen. Ilolla huomioin, että jämäkkä rakenne pysyy tukassa myös yön yli, eikä kuivasampoota tarvitse seuraavana päivänä lisätä lainkaan – yllätyin! Ruuhkatukan pesuväliä pidentäessä olen tottunut rutiininomaisesti lisäämään kuivasampoota joka päivä ja etenkin nyt tämän (ihanan!) lämpöaallon syleilyssä.

rakennetta_hiuksiin

Lämpimällä ilmalla kasvoja reunustava hiuksisto rasvoittuu vielä tavallistakin nopeammin, kun läträän aurinkovoiteella ja kosteussuihkeella sekä peluutan vuorotellen aurinko- ja silmälaseja. Kuivakka ja ikääntynyt latva ei diggaa liian tiivistä pesuväväliä, joten tyven kuivapesun rooli on tukan hyvinvoinnissa merkittävä. Toki hiukset on intensiivisen tärkkäämisen jälkeen syytä pestä säännöllisesti syväpuhdistavalla sampoolla, etteivät tuotejäämät kerrostu päänahkaan.

Tulen ehdottomasti pitämään tämän putelin käyttöjonossa kevyempien tuotteiden rinnalla, vaikka se ei jokapäiväiseen käyttöön jääkään. Bangerheadin kuivasampoo  pääsee jatkossa toimiin niinä päivinä, kun kuontalo vaatii ekstrastydiä pikapesua.

Testaa jos: Kaipaat kuivasampoolta puhdistavan tunteen lisäksi pitoa ja rakennetta, joka pysyy menossa mukana tarvittaessa vielä seuraavan vuorokauden puolelle. (Lähemmäs samaa tuntumaa on päässyt Batisten Heavenly Volume, mutta sen tuntu tukassa on ehkä pikkiriikkisen tahmaisempi, eikä väliaikaispesu kestä yhtä pitkään.)

 Vältä jos: Haluat, ettei kuivasampoo tunnu tukassa miltään.

Onko muita Batiste-uskovaisia paikalla? Onko teidän uskoanne koeteltu? Tykkäättekö enemmän jäykästä vai liukkaasta tukasta?

5 Comments Lisää omasi

  1. Mariam B sanoo:

    SIIS MITÄH en ole nyt pariin vuoteen kunnolla lukenut blogeja hitsi sun tukka on kasvanut! ja se on omanvärinen! ihanat hiukset

    1. No jesta, tervetuloa takaisin, parahultaisesti osuit paikalle katsomaan uutta nousukiitoa! ;) Onhan se tossa venynyt mittaa, kun ei ole käynyt pätkimässä. Välillä jo rasittaa, mutta ehkä vielä en raaski luopua. :) Kiitos. :)

  2. Sissi sanoo:

    Tää ON älyttömän hyvä kuivis! Käytin ennen kuin löysin tekstuurisuihkeet, mutta mulla taitaa olla vielä jemmapullo jossain varmuuden varalta.

    1. Joo, yllätyin! Etenkin toi yön yli kestävyys oli +++++! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.