Oranssit kynnet – CND Gypsy

Oranssit kynnet, we haz them! Oranssi on ollut meikkisävynä meitsille luonteva jo pitkään, mutta kynsillä tätä on näkynyt vielä harvakseltaan. (Vaikka juuri kun olin nimeämässä tätä artikkelia mandariinikynsiksi, löysin saman väläyksen omista arkistoista jo vuodelta 2014, upsan!)

cnd_shellac_gypsy

Kirpsakka oranssi näyttää roimasti lyhennetyissä kynsissä veikeältä ja on ehdottomasti tässä hetkessä tarpeellinen siirtymäriitti kesään. Vaikka hellettä on piisannut jo hyvän aikaa, tässä torpassa kesä on kesä vasta kun se siirtyy kynsille.

oranssit_kynnet

Tuttuun tapaan pientä lisuketta kynsille luo folio, jota olen töpötellyt repaleisesti sinne tänne. Tämä sama luottofolio on näkynyt aiemmin mm. näissä pitkissä uudenvuodenkynsissä sekä näissä tummissa laavakynsissä. Hauskasti kimmeltävä, reiällinen pallokuvio on vaikea nokittaa muilla kokoelmani koristelufolioilla. Jonain päivänä lupaan keksiä kynsien saralla näytille jotain uutta ja ihmeellistä, mutta juuri nyt kutsuu aurinkoinen lauantai-iltapäivä ja uskon että teiltä irtoaa ymmärtäväinen nyökkäys tälle reipastahtiselle takavasemmalle.

cnd_gypsy

Lämpöä viikonloppuun, pus!

Kynnet:
CND SHELLAC Dark Lava**
Nail Diva Foil Wild Cat**

**oman talon tyyppejä, teen töitä tämän tuotteen parissa

 

2 Comments Lisää omasi

  1. Hyvä uusi pituus kynsissä, katselin eilen Instasta videosi kynsien teosta :) värikin on nätti kuin mikä, niin kesäinen :)

    1. Kiva kuulla! Tää oranssi on kyllä villiydestään huolimatta kesyttänyt mut täysin. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.