Zac Posen Sheer Madness

Tänään esittelen teille koko pröystäilevän huulipunavalikoimani kauneimman huulipunan. Varoitan heti, että kyseessä on aikoja sitten myyty erikoissävy, jota ei enää saa mistään. Mikäli sinulla on taipumus rakastua kauniisti kiiltäviin, kevyisiin nudepuniin etkä ole valmis nauttimaan niistä ilman omistussuhdetta, suositan valitsemaan luettavaksi jotain muuta kuin tämän artikkelin.

mac_sheer_madness

MAC teki yhteistyökokoelman muotisuunnittelija Zac Posenin kanssa keväällä 2016 (syvä kumarrus kattavasta kokoelma-arkistosta Temptalialle). Nimi ei ollut minulle entuudestaan tuttu, mutta jokin näissä mattapintaisen kulmikkaissa hylsyissä kiinnitti huomioni ja kun olin juuri nostanut blogin henkilökohtaisista syistä teloille, kaipasin jotain konkreettista esinettä muistoksi ajanjakson vaihdoksesta. Koska olenhan aina tarvinnut erityisen syyn kauniin huulipunan ostamiseen, köh.

Yltiömäisen kaunis Sheer Madness osui eteeni lentokentällä ja vaikka en juuri koskaan käytä huulilla vaaleita nudepunia, enkä ikinä tartu muuten rakastamani MACin Lustre-laatuisiin puniin, jokin tässä kaunokaisessa lumosi minut sekunneissa. Jostain syystä vaaleat, ihonsävyä sivuavat huulipunat eivät koskaan ole istuneet pirtaani, vaikka läpikuultavia, henkäyksen ohuesti sävyttäviä huulikiiltoja kerään ongelmitta. Enkä myöskään osaa selittää miksi juuri Lustre on jäänyt käyttöportfolioni ulkopuolelle, mutta tässäkin yhteydessä yllättävästi ilmennyt poikkeus vahvistaa muuten betoniin pultatun säännön.

Teille, jotka ette ole (vielä) uineet syvälle MAC-liiveihin, kerrottakoon, että Lustre on hyvin perinteinen, ohut ja kevytpigmenttinen kiiltopuna. Se kuluu huulilta melko nopeasti, eikä muutamaa yksittäistä sävyä lukuunottamatta muuta huulten pohjasävyä dramaattisesti. Ehkä juuri tuon keston ja vähäisen muutosvoiman vuoksi en koskaan ole erityisesti viehtynyt tähän laatuun. Mutta – tässä kohtasivat dramaattisin seurauksin poikkeus ja sääntö ja lopputuloksena on täysin poikkeuksellinen arvonimi: Kaikkein kaunein huulipunani.

mac_zac_posen_sheer_madness

MAC Sheer Madness on sävyltään hennosti pinkkiin taittava hyvin vaalea persikka, joka läpinäkyvyytensä ansiosta luo huulille todella kauniin raikkaan hohteen ilman näkyvää kimmellystä, erottuvaa glitteriä tai kiillon tuomaa tahmaisuutta. Voisin melkeinpä väittää tämän punan pohjasävyä läpinäkyväksi ja ehdottaa tulkintaa läpinäkyvään pohjaan uutetusta vaaleanpunapersikkaisesta hohteesta. Kuulostaako erikoiselta? Hyvä, pääsin siis lähelle!

Vaikka olen hamstrannut, hillonnut, säilönyt, vaalinut, testannut, hipelöinyt, kokeillut ja rakastanut monia huulipunia meikkivuosieni varrella, en ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa.

Olen käyttänyt ohuita ja läpikuultavia, pinkin ja persikan sävyjä hennosti heijastelevia punia, mutta yhdessäkään niistä ei ole ollut näin keijukaismainen koostumus, jossa sävyä tuovat hiput eivät erotu yksittäin. On eri asia käyttää tarkoituksella glitteristä, yksittäisiä kimallehippuja sisältävää shimmerpunaa, kuin ikään kuin läpinäkyvää voita, joka heijastaa valoa kahdessa eri sävyssä, mutta vain silloin kun valo osuu tietystä kulmasta, mutta silti niin, että pigmenttipöly ei erotu huulipunan pohjana käytettävästä rasvaseoksesta. Tämä huulipuna on täysin uniikki ja olen pahoillani, että esittelen sen teille vasta nyt, kun toivoa tällaisen hurmurin omistamisesta ei oikeastaan enää ole, mutta tiedättehän miten rakkautta niille kaikkein lähimmille unohtaa joskus julistaa niin, että muutkin kuulevat?

huulipuna_aarre

Tässä meikissä huulipuna on yhdistetty hillittyyn ruskeaan silmämeikkiin ja turkoosiin rajaukseen, mutta se toimii oivallisesti ihan minkä tahansa sävy-yhdistelmän ja voimakkuuden kanssa. Jälleen täysin poikkeuksellinen ominaisuus, kun huomioidaan pakkomielteeni sävymaailman harmonisuuteen tai tämän harmonian tietoiseen murtamiseen.

mac_archies_girls

Huh, hengästyttää – mutta niin varmaan teitäkin? Huulikiillon helppous yhdistettynä ylellisen ainutlaatuiseen koostumukseen ja sävyyn? Olen tavannut kunigattareni.

 

Kasvot
Missha Perfect Cover BB #21  (°eleven)
MAC Studio Fix Perfecting Stick NC15 (°Kicks, °eleven)
YSL Cream Blush #2
Colorpop Sculpting Stix Dove
Lumene Invisible Illumination Instant Illuminizer Shimmering Dusk*  (°Kicks, °eleven)

Silmät
MAC 24 Hour Extend Eye Base  (°Kicks, °eleven)
MAC Archie’s Girls Eyeshadow Palette
MAC Fluidline Blue Peep
Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara

Kulmat
MAC Brow Sculpt Taupe  (°Kicks, °eleven)
Sephora Retractable Brow Pencil #06 Soft Charcoal

Huulet
MAC Sheer Madness

*Saatu blogin kautta
°mainoslinkki, käyttämällä tuet blogia

 

6 Comments Lisää omasi

 1. Kiki sanoo:

  Tää on niin hyvä! Itellä tästä nysä enää jäljellä mut onneks on vielä
  varakappale! Tälläsiä tarvittaisiin maailmaan lisää että jos jollain on dupe ehdokas niin ilmiantakaa kiitos! Niin ja nätti meikki myös! 😄

  1. Varakappale! Epäreilua! Mua odottaa FB:ssä lynkkauslista, jos en keksi tekstini henkiinherättämälle huulipunakäyttäjälle tästä dupea, niin että itsekin jään toiveikkaasti seurailemaan kommenttiboksia, josko joku osaisi ilmiantaa jotain vastaavaa. :D

   Ja kiitos! <3

 2. Mariam B sanoo:

  Toi YSL poskipuna on ihan tyrmäävä!

  1. Se on kyllä kiva! Kuvissa aina toistuu vähän vaatimattomasti, kun annostelu on kevyttä – mutta tässä yksilössä on kyllä koostumus ja levittyvyys kohdallaan. <3

 3. Nätti pakkaus ja hyvänvärinen puna. Tykkäisin :) Lustre on mun lempparikoostumus Macilta mutta tykkään myös Cremesheenistä. MACin parhaita ovat nudepunat juurikin kevyemmissä koostumuksissa :)

  1. Ai jaa? Onpa jännä – mulle kun hankalimpia on ehkä just nuo Lustret ja Cremesheenit. Mutta onnea on laaja valikoima koostumuksia, joista löytyy jokaiselle omansa. :) <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.