Mangohuntu vartalolle

M-mm, nyt hetki mangontuoksuista seesteisyyttä The Organic Shop Mango Sugar Sorbet -vartalokuorinnalle. Tämä kannattaa jokaisen hedelmää ja helppoa rakastavan tsekata.

Edullinen heräteostos kotiutui aiemmin keväällä klassisen MAC-höpsähdyksen tiimellyksessä, sillä noin 7 euron hinta ja 450 ml:n koko muodostivat vartalotuotteita rakastavalle tuoksutteluaddiktille vastustamattoman yhtälön. Ja voitteko katsoa tätä kuvaa ja sanoa, ettei tekisi mieli pikkuisen sipaista?

mango_scrub_organic

Tuntu iholla on koukuttava: pehmeän liukas ja helposti maitomaisena huuhtoutuva kuorintamassa sisältää juuri täydellisen määrän kuorivaa keltasinapin siemenrouhetta ja tuoksuu huumaavan hyvältä. Hedelmäisille tuoksuille toisinaan tyypillinen esanssisuus loistaa poissaolollaan, enkä keksi tuotteesta muuta moitittavaa, kuin sen että sitä tekee mieli annostella reilusti.

the_organic_shop_body_scrub

Tämä törppö on kolmen kuukauden aikana, viikon tai parin välein tapahtuvalla käytöllä huvennut noin puoliväliin. Hintaan nähden erittäin kelpo ostos, jota voin helposti suositella säännöllisen vartalonkuorinnan ystävien lisäksi jokaiselle, jonka mielestä vartalon kuoriminen on tylsää tai tarpeetonta. Tämän kuorinnan jäljiltä iho jää niin pehmeäksi ja kosteutetuksi, että erillistä vartalovoidetta ei välttämättä enää tarvitse.

organic_shop_kuorinta_mango_sorbet

Siispä väitän, että jokaisen pitäisi silloin tällöin karstata iho kosketusta vaativan pehmeäksi ja käpertyä nukkumaan omaa ihoa hellien. Vai olenko ainoa, joka on koukussa silkkisen ihon silittelyyn?

3 Comments Lisää omasi

  1. Mariam B sanoo:

    Mango on ehdottomasti mun lempihedelmä, ihan vesi herahti kielelle!

    1. Joo, todellinen smoothien sankari! <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.