BB-voide, jonka tajusin

linkit

Olen muodostanut suhdetta BB-voiteisiin pitkin kivistä ja raskaskulkuista maastoa. Ihan ensimmäisiin vuosiin en tajunnut konseptia yhtään, sitten jossain vuoden 2013 tietämillä olevinaan hiffasin mistä on kyse ja opettelin jopa huoltamaan erillisiä BB-siveltimiä, mutta ihan rehdin totuuden ääreen käännyttäessä on pakko sanoa, että en ole koskaan ominut BB-voiteita normaaleihin meikkausrutiineihin.

missha_citymarket

Aiemmat BB-kokeilut eivät ole tarjonneet riittävän siistiä ja pitkäkestoista lopputulosta ja  tästä johtuen en ole täysillä luottanut edes niiden tuomaan suojakertoimeen. Tämä kaikki keikahti päälaelleen, kun lähi-Cittarin hyllyyn ilmestyi Missha, aasialainen kulttimerkki, jonka nimi oli piirtynyt mieleeni pysyvästi, vaikka omat K-Beauty -kokeiluni ovat vielä vaaleanpunaisissa ensiaskeltossuissa.

bb_voide_kaytto

Muistelin, että pohjastaan tarkka Myy suosi tätä tuubia jopa häämeikissään, joten kun omalle iholle sopivan vaalea sävy odotteli poimijaansa Cittarin hyllyssä noin 7 euron hintaan, en mitenkään voinut vastustaa kiusausta kokeilla, josko viimeinkin tajuaisin.

Ja hitto, nyt mä tajusin! Tässä on BB-voiteen taika.

missha_tuotteet

Missha Perfect Cover BB Cream on peittävä, pitkäkestoinen ja heleän satiinipinnan jättävä meikkipohjatuote, joka suojaa ihoa auringolta suojakertoimella 42. Toisin kuin mikään aiemmin kokeilemani, se levittyy iholle nätisti, pysyy hyvin ja sen hassusti harmahtava sävy sopii hankalasti täsmättävälle keltapohjaiselle kalmoiholleni täydellisesti. Ja hoplalaa, oma sävyni #21 on vasta valikoiman toiseksi vaalein, eli vielä vaaleammatkin kaunottaret löytävät tästä linjasta omansa. (Myyllä on oivallinen vertailukuva sävyistä, täällä.) Tässä kuvassa vertailun vuoksi tavallinen meikkivoide keltapohjaisessa NC15-sävyssä.

missha_perfect_cover_kokemuksia

En tiedä mistä suunnasta kerisin kehuvyyhtiä auki, jotta saisin tämän uskoontulemisen kuulostamaan vähemmän hurahtaneelta – mutta nyt ollaan loistavuuden äärellä.

Oma ihoni on ollut kenkku meikattava jo vuosia ja vaikka ihonhoitorutiinien oikaisu on tuottanut tulosta, ihan mikä tahansa tuote tai levitystapa eivät vieläkään toimi. Siksi olin puhtaasti pöllämystynyt, kun tämä hassunharmaata ihmeainetta maltillisesti annosteleva pikkutuubi pystyi siihen, mikä ei omassa kokeellisessa yhdistelylabrassakaan ollut helppoa: kauniisti levittyvä, peittävä ja pysyvä pohja, jossa on mukana aurinkosuoja ja joka ei kaipaa erillistä puuterointia, mutta ei silti kuivahda iholle liian tiukasti, eikä sormilla pyörittelystä huolimatta lähde murustumaan. Siis… Miksi en ole kokeillut tätä aiemmin?

korealainen_kosmetiikka

No siksi että olen jäärä, ja haluan aina löytää taikani itse, enkä valua massan mukana siihen suuntaan, jossa kaikki kaivavat kännykkää taskusta sateenkaaren loimottaessa horisontissa. Tekee elämästä paljon palkitsevampaa, hahhah.

Hinta on järkevä, saatavuus helppo, sävyvalikoima kohdallaan ja tuote tekee sen mihin se on tarkoitettu. Olen julkisesti vakuuttunut.

Missha-tuotteita myy mm. °Eleven.

Olenko ainoa käsijarrua kiskova BB-jäärä, vai selaileeko näitä maisemia joku muukin, joka on toistaiseksi mieluummin kääntynyt perinteisen meikkivoiteen puoleen?

9 Comments Lisää omasi

 1. Niina sanoo:

  Aika aikaansa kutakin.. En ole minäkään vielä aitoja korealaisia kokeillut. Korjatkoon asiasta enemmän tietävä, mutta länsimaiset bb-voiteet on kuulemma yleensä aika erilaisia kuin korealaiset. Eli olis vaan pitäneet sen tinted moisturiser -nimen, mutta kun piti kuitenkin liimata päälle että bb.

  Joo, tästä huolimatta en ole vielä tosiaan kokeillut, ja voi olla että kestää vielä pikkuisen. Meidän cittarissa näitä ei meinaan ole näkynyt ainakaan vielä. Mutta ihastuksesi innoittamana ihan varmaan tsekkaan josko löytyis sopivahko sävy, kun saan nämä kiikariini ;) No, ei sitä tiedä jos inspiroituis netistäkin tilaamaan.

  1. Niina sanoo:

   No höh, tein ruokaostokset sit eilen cittarissa ja tsekkasin taas tän Missha-tilanteen. Piti ihan kysyä ja sit löytyi, hammasharjojen ja höylien välistä :D Olihan sijoituspaikka sit sellainen että on voineet olla siellä jo tovin. Sävystä en ollut varma, joten jätin vielä mietintään :)

   1. Hei hyvä, kysyvä ei tieltä eksy! :)

    Joo, ihan selkeä ero. Nämä mun aiemmat kokeilut (eli pääosin länsimaalaiset BB-voiteet) eroaa ihan selkeästi näistä idempää tulleista. Samaa olen kuullut aurinkovoiteista ja niiden koostumuksesta, mutta niihin mulla ei ole kosketuspintaa vielä. Olisi jännä tietää miten toisiin tuotteisiin saadaan niin miellyttävästi toimiva koostumus ja toisissa tuntumaa jää tuijottamaan miettien et miksi ihmeessä.. Mutta, valinnanvara on rikkaus! Toisilla ihoillahan ne mulla kenkkuilleet tuotteet epäilemättä toimivat ihan mallikkaasti, joten eipä niitäkään ihan täysin kai kannata lytätä. :)

 2. Lillis sanoo:

  Kiitos vinkistä! Piti porhaltaa lähes samoin tein hakemaan myös oma kappale, tänään pääsee testaamaan. :)

  1. Uu, jännää! Tuut sitte heti kertomaan kun olet ehtinyt testata, niin saadaan useampi mielipide ja näkemys samaan kekoon muille arvioitavaksi. :)

   1. Lillis sanoo:

    Ensikokemusten perusteella kelpo tökötti! Sopii tämmöiselle vähän kuivemmalle iholle, tasoittaa kivasti kasvojen sävyä ja käy hyvin pohjameikistä etenkin näin kesällä. Peukku tälle!

    1. No hei, mahtavaa että palasit juttusille! Kiva kuulla, että tykkäsit. :)

 3. Jenni sanoo:

  Mä kokeilin Misshan BB:tä ensi kertaa joskus 2012, en muista kuinka löysin sen mutta mulla oli ongelmia löytää meikkipohjaa joka olisi tarpeeksi vaalea. Misshalta löytyi sävy 13 joka oli juuri täydellinen. Sittemmin käytin tuubit loppuun, löysin mineraalipohjan enkä tullut ostaneeksi uusia laiskuuttani koska korealainen kosmetiikka oli huonosti saatavilla. Viime viikon Cittarireissulla yllätyin kun näin Misshan bb:tä ^_^ Tosin sävy 13 puuttui mutta en ajatellutkaan sen enää sopivan. Sävy nro 27 oli ainoa joka ei tehnyt kasvoistani harmaita. Peittävyys ja lopputulos ovat edelleen yhtä hyvät kuin muistin ja tuoksustakin tuli muisto kesästä 2012 😀

  1. Hauska kuulla. :) Mä en oikeastaan koskaan ole saanut aikaiseksi tilata outoja ihonhoitotuubeja mistään Euroopan ulkopuolelta ja viime vuosina vähäisesti oikeastaan mistään. Meikkipohjan tilaaminen pelkillä ennakkotiedoilla ilman mitään tuntumaa tuotteeseen tuntuu tosi villiltä. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.