Kulmakarvat huulipunalla

Okei, Viilankantoluvan kokeilullisessa keittiössä on otettu jälleen uusi askel ja tällä kertaa tarjolle kannetaan nestemäisellä huulipunalla meikatut kulmat. A what?

No temppuhan on sikäli tuttu, että kulmia shokkiväreillä meikkaavat ovat jo vuosia käyttäneet geelirajausvärejä, huultenrajauskyniä ja nestemäisiä huulipunia kulmakarvojen värittämiseen, mutta itse en vielä ennen eilistä ollut ajautunut testaamaan kulmakarvoissa mitään glitteriä kummempaa – mutta ilokseni voin julistaa, että toisin kuin erinäiset muut ekat kerrat, tämä eka kerta oli kaiken hypen arvoinen.

lipstick_brows

Ajauduin keittelemään omiani, kun tuttu kulmakarvakynä veteli viimeisiään, enkä jaksanut nousta etsimään varakappaleita täpötäydestä meikkikaapista. Ei turhaan väitetä, että laiskuus on nerouden siemen. Meikkipöydän ääressä mutristellessani ymmärsin omistavani lukuisia kulmien meikkaamiseen tarkoitettuja sävyjä ja jopa erikseen ostaneeni harmahtavan geelimäisen sävyn, jotta saan taitettua itselleni täydellisen harmahtavan kulmasävyn. No kuten alla näkyvästä kämmenen suttukuvasta näkyy, lopputulos ei sitten kuitenkaan ollut ihan täydellinen. Hyvin vaalea iho ja harmaata puskeva tumma tukka tekevät kulmakarvojen meikkaamisesta hieman haastavaa, sillä pohjasävyt eivät anna yhtään punaisuutta tai keltaisuutta anteeksi.

kulmakarvat_huulipunalla

Ruskea True Brunette ja harmahtava Ash Blonde tekivät lopputuloksesta liian punaisen omalle väritykselleni ja pyyhkiessäni pieleen mennyttä kulmaa iholta, katse tarttui muodottomana tursuilevaan huulipunamaljakkoon ja lamppu syttyi. Musta ja harmaa huulipuna = täydellinen sävy ja vedenkestävä koostumus. No jopas!

Ja kyllä, napakymppi. Musta Caviar tummensi harmaata This Modern Age -sävyä juuri täydellisesti ja ohut, liki vetinen koostumus oli vaivatonta sutia paikoilleen ikäänkuin karva kerrallaan paikkaamaan aukkoja. Kun sivellin oli jo liki kuiva, sillä oli helppo maalata kulmien alkuosaan hento pohjasävy koko karvan laajuudella laveeraten. Toki näin meikatut kulmat näyttävät paljon laitetummilta kuin muutoin suosimani boyfriend brows -tyyli (linkki aiempaan postaukseen tekstin alussa), mutta toisaalta huomasin myös nauttivani peilistä katsovasta skarpista ilmeestä. Aika jees!

huulipuna_kulmakarvat

Erittäin positiivisesti yllätyin siitä, että sävy osui kerralla näin nappiin. Ensimmäisen kulman alkuperäinen punaisuus jäi vähän hohkaamaan, mutta jätin sen nyt tuonne taakse vertailukohdaksi näkyviin.

Mitäs sanotte? Joko menee liian kokeelliseksi vai vieläkö saa painaa kaasua?

Kasvot
Missha Perfect Cover BB Cream #21 (°eleven.fi)
MAC Prep + Prime CC Colour Correcting Loose Powder Neutralize
YSL Cream Blush #2

Kulmat
MAC Retro Matte Liquid Lipcolour Caviar (°Bangerhead.fi) + This Modern Age (LE)
MAC Brush 226S

Huulet
Urban Decay Vice Liquid Lipstick Big Bang

4 Comments Lisää omasi

  1. Kata sanoo:

    Erittäin jees! ♡

    1. Kiitos! <3 :)

  2. Niina sanoo:

    Eikun kaasua vaan :)

    1. Loistavaa, kiitos! :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.