2 x Urban Decay Big Bang

En suostu uskomaan, että olisin ainoa, jolle on joskus käynyt näin. Että ihan rauhanomaisissa aikeissa, ystävää huulipunaostoksilla konsultoiden, vahingossa tarttuisin kauniisti kimmeltävään huulipunaväriin, joka on siltä seisomalta pakko ostaa. Näinhän käy kaikille joskus, eikö vaan?

Se, mikä tässä mielijohteessa nyt meni vähän vihkoon, oli se että omistin saman sävyn jo entuudestaan nestemäisenä mattapunana. Siis täsmälleen saman sävyn, nimi ja kaikki. Opsan.

urban_decay_big_bang

Urban Decay ei ole koskaan uinut liiveihini kovin syvälle ja vanhana MAC-toipilaana en edes ajatellut, että täsmälleen sama sävy olisi saatavilla kahdessa koostumuksessa, joten tällaisen karikon tähyäminen ei käynyt edes mielessä. Tajusin erheeni heti meikkipöydän eteen liihoteltuani, sillä pinkkinä kimmeltävä mattapuna oli ensimmäisiä asioita, jonka pudotin täpötäydeltä pöydältä. Jopas sattui!

urban_decay_vice_big_bang_liquid_lipstick

No mutta, positiivisen kautta. Nyt omistan siis kaksi kauniisti kimmeltävää barbipunaa kahteen erilaiseen käyttöön. Mattapintaiseksi kuivuva Urban Decay Vice Liquid Lipstick Big Bang (ylempi kuva) kestää kesäriennot riutumatta ja tavallinen kiiltävä Urban Decay Metallized Lipstick Big Bang (kuva alla) kanavoi esiin todellisen reivibeibin, joka ei pyytele kimaltavia suukkojaan ja joka suuntaan ropisevaa glittersadetta anteeksi. Tuo tavallinen puna jää selkeästi metallisemman kiiltäviksi ja saa huulet näyttämään pulleammilta, joten vaikka olenkin vakaumuksellinen mattauskovainen, tälle kevyemmällekin sävylle löytyy varmasti käyttöä.

urban_decay_big_bang_lipstick

Mattapunaa kuvassa yksi helppo kerros ja tavallista punaa pari kolme kerrosta.

Ni sillain, teän vuoro. Onni onnettomuudessa & varaa valita & hupsvaan lol vai kertakaikkiaan lopullinen tuomio sille, että sen hamstraamisen täytyy nyt loppua? (Siipalta kommentointi kielletty.)

big_bang_urban_decay

Tässä itseäni sivistin ja huomasin, että sama kimmeltävä pinkki Big Bang -sävy on muuten saatavilla myös huulikiiltona ja rajauskynänä, iiks. Onneksi ei ole taipumusta keräilyviettiin, HAHA. Ha. Haaaeapua.

 

 

4 Comments Lisää omasi

 1. Pömppä sanoo:

  Kyllähän tuossa selvästi on tilaa ”kerää koko sarja” -ajattelulle. Joka tarpeeseen ja tilanteeseen ja mitä näitä nyt on. ;)

  Itsehän en tunnusta mitään hamstraavani. Ihan tarkoituksella ja harkiten löytää jokainen pinkinpunainen huulipuna rakastavan kodin luotani. Ja aivan varmasti niistä jokainen on sävyvivahteeltaan tai koostumukseltaan hieman erilainen…

  1. Oi, pinkinpunaiset on pahoja, kuin magneetteja.

 2. Mariam B sanoo:

  Mutta toihan on ihana! Varsinkin huulipuna

  1. Joo, on on! Sen takia ne molemmat mukaan tarttuivatkin, haha. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.