Loppuneet kesäkuu 2018

Kesäkuun loppuneissa tuotteissa kokoelma sekalaista ihonhoitoa ja holy grail -statuksen saanut vedenkestävä kulmakynä.

Ihonhoito

Lumene Soft Touch Hydrating Cleanser -puhdistusvoide on markettiputsarien luottovalintojani. Näitä saa alennusmyynneistä hyvään hintaan ja tuote toimii hyvänä kakkosvaiheen suihkuputsarina. Plussaa miedosta tuoksusta ja kermaisesta koostumuksesta.

[comfort zone] Skin Regimen Duo Cleanser** -puhdistusmaito on kermaisen öljyinen puhdistusvoiteen ja -emulsion hybridi, joka jättää iholle selkeän suojaavan kalvon. Käytin kasvojen puhdistukseen aamuisin ja tykkäsin pölönä, mutta tämän tuotteen valmistus on lopetettu, joten paketoidaan kehut lyhyeen.

Skin Regimen -tuotteita myy The House of Sustainable Beauty.

It’s Skin Bamboo Moisture & Fresh Mask Sheet -kangasnaamio. Kosteutta sitova kangasnaamio, jossa melko voimakas, aavistuksen parsyymimäinen tuoksu. Jätti ihon miellyttävän tuntuiseksi, mutta mitään erityisiä taikoja en huomannut tämän naamion jälkeen.

Sephora Charcoal Nose Strip -mustapäälaastari oli ensiaskel kauan sitten hyllyttämieni nenälaastarien maailmaan. Ei tarrannut iholle ensimmäisellä yrityksellä, sillä ihon on oltava kunnolla kostea ja yritin laiskuuksissani oikaista. Istuuvuudessa oli parantamisen varaa, joten leikkasin suosiolla yläkulmista palat pois ja asettelin sierainten alle. Kutittaa kuivuessaan ihan kunnolla ja vaatii itsehillintää olla repimättä pois saman tien. Vaikutusaika 15 min. Valkoisia päitä nousi yllättävän hyvin, vaikka putsaan nenän raudalla noin kerran viikossa. Iho jäi pehmeäksi, ei liimajäämiä eikä kiristelyä, mutta pikkuisen kihelmöintiä n. 5 min lapun poistamisen ja ihon kosteuttamisen jälkeen. Hinta noin euron, ostan lisää seuraavalla Sephora-visiitillä.

Hiukset

Pantene Pro-V Youth Protect 7* -hoitoaine kului loppuun puoliväkisin, sillä vaikuttavan täyteläiseltä tuntuvan tuotteen hoitotehot eivät riittäneet pitkän, hellyyttä ja hoivaa kaipaavan tukkani pehmentämiseen ja silottamiseen.

Vartalo

Nivea Natural Oil -suihkuöljy oli ihastuttavan ajatuksen takana hentoinen pettymys, sillä tuotteen lääkemäisen neutraali tuoksu ei puhutellut yhtään ja lisäksi koin koostumuksen hieman laimeaksi. Se oli kyllä levitettäessä selkeän öljymäinen, mutta huuhtoutui iholta yhdessä henkäyksessä, eikä jättänyt kaipaamaani suojaavaa pintaa.

Meikit

Sephora Retractable Brow Pencil -kulmakynä on vakiinnuttanut paikkansa meikkipussissini luottopakkina. Vedenkestävä kulmakynä on yllättävän harvinainen löytö ja kun sellaisen saa ihanan neutraalissa tumman harmaanruskeassa sävyssä vajaalla kympillä, ollaan hienouden äärellä. Tätä ostan lisää heti, kun seuraavaksi pääsen Sephoraan. Yksi vastaava on jo käytössä ja toinen varastossa, mutta näin hyvää löytöä ei haittaa pitää varalla useampaa kappaletta. Aiempaa hehkuttelua täällä.

**Oman talon tyyppejä, teen töitä tämän tuotteen parissa
* Saatu blogin kautta

 

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.