Huomioliivihuulet

Kesän ensimmäisen ukkosmyrskyn kumautellessa vasaroitaan on oiva hetki kertoa kehutuimmasta huulipunastani, joka toimii täydellisenä vastapainona mustalle pilvimatolle. Tähän saakka olen ollut kahden vaihella siitä, onko kyseessä positiivinen vau vai kiperästi-hoidon-tarpeessa-vau, mutta laajuudeltaan riittävän riippumattoman ja omaehtoisen todistusaineiston kertyessä on pakko kallistua positiivisvaun puoleen – tämä huulipuna on kerännyt määrällisesti eniten spontaaneja kehuja vierailta.

mac_bengal_tiger

Olen aiemmin esitellyt silloin voimakkaana pitämäni MAC Morange -sävyn, mutta huulillani nyt kehuja niittävä MAC Retro Matte Liquid Lipcolor -punan sävy Bengal Tiger on tuplasti enemmän neon, todella räikeä oranssi. Sävy on rakastamieni mattapunien joukossa sieltä hankalammasta päästä levittää ja omaan makuuni loppuutulos jää helposti vähän epätasaiseksi, mutta koska sävy on niin kiikkerästi huikean ja hävyttömän rajalla, tartun siihen silti, vaikka lopputulos ei olekaan täydellinen. Oranssi sävy korostaa hampaiden kellertävää sävyä (aiempia mietteitä aiheesta täällä), mutta näin häiritsevän sävyn takaa kukaan tuskin kiinnittää huomiota kahviaddiktiooni.

Täysi huti vai täyttä kultaa?

Kasvot
Missha Perfect Cover BB Cream #21 (°eleven.fi)
MAC Prep + Prime CC Colour Correcting Loose Powder Neutralize
YSL Cream Blush #2
Urban Decay Naked Flushed Native

Kulmat
Sephora Retractable Brow Pencil #06 Soft Charcoal

Silmät
Kicks Cream Shadow Stick Burnt Sand
Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara

Huulet
MAC Bengal Tiger

 

4 Comments Lisää omasi

  1. Niina sanoo:

    Onhan tää ihan huikee… Ottaisin, mutta ihan normipunana mielellään :)

    1. Normipunana en ole vielä törmännyt näin kirkuvaan oranssiin, mutta vahvoja löytyy kyllä. Ja jos normioranssin päälle taputtelee vielä neonoranssia pigmenttiä (jota tietty kaikilta löytyy meikkipussista, haha!), saa aikaan upeutta. :)

  2. JonnaH. sanoo:

    Kerrassaan upea sävy!

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.