Taikatukka ja neon-huulet

linkit

Tiettekö mikä tässä hurmaavassa uudessa tukassa on parasta? Sen kanssa sopii ihan mikä tahansa huulipuna! Koska hiusten sävymaailma liukuu viileästä violetista superlämpimään oranssiin (ja kattaa välissä laajan skaalan rakastamiani pinkkejä), voin huitaista huulille minkä tahansa huulipunan ja se istuu kuin naururyppy silmäkulmaan.

matte_neon_lips

Violetit, pinkit ja oranssit sopivat huuliin täsmällisesti tukan parina, mutta myös perinteiset punaiset saavat tukasta taustatukea, eivätkä harmaat tai nudetkaan vie taikatukan ansiosta kaikkea väriä kasvoilta. Myös tummat sävyt mätsäävät, kun niiden vieressä liehuu voimakas tausta. Ja yhdistääpä tähän tukkaan minkä tahansa vihreän tai sinisen, kokonaisuus näyttää entistä sateenkaarimaisemmalta ja siistimmältä – siis täydellistä! Mitään neutraalia virastonaamaa tästä ei varmaan muutamaan hetkeen tehdä, mutta eipä ole tarviskaan, thihi.

neon_lips

Näin lämmittelyvaiheessa testasin hiusten täsmäyttämistä kesämekon alta kurkkivaan toppiin, jonka oranssi ja pinkki saivat ulkonurkkiin kaveriksi inan vahvistavaa violettia. Ikäänkuin liukuväri, mutta kuiskauksen ohuilla varjoilla.

neon_lips_and_hair

Toimii sekä laseitta nakunassulla, että tummien pokien kaverina.

Ra-kas-tan tätä tukkaa!

Kasvot
Darphin Intral Environmental Lightweight Shield SPF 50 (°Lookfantastic.fi)
MAC Studio Finish Concealer (°eleven.fi)
MAC Prep + Prime CC Colour Correcting Loose Powder Neutralize
MAC Mineralize Blush Azalea In The Afternoon

Kulmat
Sephora Retractable Brow Pencil #06 Soft Charcoal

Huulet
MAC Retro Matte Liquid Lip Color Bengal Tiger + Personal Statement + Recollection (°Bangerhead.fi)

3 Comments Lisää omasi

  1. Lillis sanoo:

    Tuo on kyllä upeista upein tukka! Ja hyvin toimii neon-huulten kanssa :)

    1. Kiitos, täysin samaa mieltä! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.