Luomivärikokoelmaa tuplaamassa – MAC Eye See Eyeshadow Palette

Ystävät, olen langennut. Houkutus kasvoi räjähtäen liian suureksi vastustaa, enkä mahtanut keräilijävaistoilleni mitään.

mac_terry_barber.jpg

Se oli vaikeasti saatavilla, sen kuratoi ihailemani meikkivisualisti Terry Barber ja tuotteiden arvo oli hintaan nähden ihan naurettavan kova. Kas siinäpä täydet pisteet hankintaperusteluille – lukuunottamatta sellaista pikkuseikkaa, että omistan jo entuudestaan paletin kaikki sävyt.

mac_eye_see_eyeshadow.jpg

Mutta en näin kauniina settinä! Ja osa niistä nykyisistä on sitä paitsi jo kulunut, melkein lopussa – pohja jo paistaa! – ei voi sillä tavalla eheää meikkikokoelmaa ylläpitää. Kunnioitettavaa, arvokasta ja ylevää ei vain voi yhdistää samaan lauseeseen, kuin puhkinu- -sivelty luomiväri. Näettehän, että tekoni oli oikeutettu – suorastaan välttämätön?

mac_terry_barber_palette

Paletin kaunokaissävyt ovat järjestyksessä riveittäin ylhäältä vasemmalta:

Smut, Sketch, Embark, Cork, Coquette
Twinks, Blackberry, Coppering, Texture, Naked Lunch
Satin Taupe, Cranberry, Soft Brown, Shroom, Brule

Terry Barber kokosi sävyt allekkaisiin trioihin, jotka luovat kutkuttavia maisemia: hennosti grunge, villikko, seitkytluvun pin-up, riisuttu ysäri – suoria kutsuja leikkiin! Toki paletilla on mahdollista tehdä mitä tahansa muutakin arkisen hillitystä mattameikistä suttuisen mustelmaiseen rokkilookiin, mutta seurattuani Barberin instagram-tiliä jo pitkään huomaan lumoutuneeni tässä paletissa juuri näistä hänen luomistaan trioista.

terry_barber_palette

Hauska yllätys oli vasta paletin tilattuani huomata, että sen sävymaailman on tosiaan koonnut tuo normaaleja kauneusmeikkien rajoja säälimättömästi fistaava, kahviläikkä-, pekoni- ja jätesäkkimeikkejä taiteleva, Barberon – itsehän ostin paletin ensisijaisesti siksi, että en ole koskaan aiemmin löytänyt 15 MAC-nappia 56 euron setissä. (Normaalisti 15 luomivärin paletti maksaa noin 150-160e.)

IMG_20180713_121258.jpg

Hihityttävän hinnan lisäksi paletin erikoisuuksiin kuuluu sen rakenne – paletti on koottu täyttönapeista, jotka on upotettu tavalliseen tyhjään 15 napin palettiin. Eli paletin nappeja saa halutessaan myös vaihdeltua, mikä on loistoparannus aiempaan! Vai onko joku muka joskus saanut luomiväripaletin kaikki napit loppumaan täsmällisesti yhtä aikaa?

mac_eye_see_eyeshadow_palette

Pikkumiinus tulee siitä, että sävynimet eivät ole näkyvillä muualla, kuin nappien pohjassa. Vanha MAC-narkki erottaa entiset fiksinsä ihan vain katsomalla, mutta tavallisille kaidan tien meikkaajille saattaisi olla iloa sävynimien painattamisesta vaikkapa erilliseen korttiin tai muoviläpyskään – vaikka ne rokottaisivatkin esteettisyyspisteistä vähän.

Mutta niinni semmosta. Kaivoitteko lukiessanne esiin ristin ja naulat vai pompomit ja polvisukat?

13 Comments Lisää omasi

 1. Sari sanoo:

  Repesin totaalisesti tolle ”no vittu ostin”-kommentille ;D Sen verran usein tullut itsekin ko.lause sanottua että menisi jo motosta 😉

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Haahahahahaaa, no tässä motossa on ehkä vielä vähän hiomista – ei sillä kovin moneen missikisaan tai työhaastatteluun kannata mennä! :D

 2. Niina sanoo:

  Ei kumpaakaan.. :D Mä olisin halunnu innostua tästä, mutta jostain syystä en kokenut ylitsepääsemätöntä tarvetta tän hankkimiseen. Voitko vielä perustella vähän lisää? Tai jos tää ei ookaan enää saatavilla, niin sit ei tarvi.. ;)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Yhden luomivärinapin hinnaksi jää 3,73e + saat kaupan päälle tyhjän 15 luomivärin paletin ja siihen kuuluvan ritilän (norm. 12e). :D

   1. Niina sanoo:

    Kiitos..! :D

 3. Mizz Annie sanoo:

  Mulla ei oo Soft Brownia. Suomesta ei saa. Selkeesti tarvisin tämän myös! :,D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Ha, totta! :D Se on kulkeutunut mulle vuosien varrella jonkin toisen paletin mukana, mutta älä vaan nyt tähän hätään kysy, että minkä. Mutta hei miten kätevää että tähän hintaan saa näin ison setin näin käyttissävyjä? <3

 4. Kaitlin sanoo:

  Ugh minä en nähnyt tätä postausta en en en, enkä ainakaan halua tota palettia, ehen, moido. :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   :D

 5. Nina sanoo:

  ja nythän munkin tekee mieli tätä palettia. Ja enhän mä töihin laita kuin tosi harvoin luomiväriä…. mutta ihanat ja tarpeelliset värit kyllä.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Ihanaa ja tarpeellista – sinähän sen sanoit! :) <3

 6. -klaudia sanoo:

  Nöyyy! Tää on aivan täydellinen paletti! Ja JUST ostin jonkun ihan muun (tai siis kaksi, eh). Oi miksi miksi näin tämän?! Mulla on kyllä synttärit pian mutta montako palettia siihen vedoten voi hankkia…?

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Nooo, jos multa kysytään, niin aika monta! :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.