Syysleimun sävyt

Kynsien sävyttäminen loppukesän ja alkusyksyn kisailevaan taitteeseen on aina ollut hankalaa. Kirkkaiden sävyjen kausi alkaa pääsiäisestä, kiihtyy lähetessään juhannusta ja heittäytyy villeimmilleen heinäkuun käänteissä. Kun elokuu saapuu ja helteet hellittävät, syksyn läheneminen alkaa sormenpäistä.

shellac_luxe_brazen

En ole valmis laskeutumaan murrettuun syyskoodistoon vielä, mutta kesän kirkkaus ei enää istu kynsille. Nimettömällinen tummaa väreilyä ja loput purppuraista kujeilua – syysleimun raikkaus on vangittu.

 

Kynnet
CND Shellac Luxe Brazen**
Lecenté Foil Antique**

**Oman talon tyyppejä, teen töitä tämän tuotteen parissa

3 Comments Lisää omasi

  1. Aaaah miten kauniit <3 kyllä silmä lepää syksyn väreissä!

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Kiitos! Mutta tärkein kysymys kuuluu, ovatko nämä loppukesän vai alkusyksyn sävyjä?

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.