Ruskaretki kynsillä

Reipasta Mauri-myrskyä kaikille! Viimeistään nyt on aika uskoa, että kesä on tältä vuodelta takana ja tulevista kuukausista selviää helpommalla, mikäli lakkaa haraamasta kantapäät veressä vastaan. Se on täällä, ei olla ystäviä, pärjätään tulevat kuukaudet kun niin päätetään.

ruskaretki_kynsilla

Ruskaretki Lappiin saattaisi muuttaa suhtautumista vuoden ankeimpaan vuodenaikaan, mutta koska siihen ei ole budjetoitu määrärahoja, on tyydyttävä kakkosvaihtoehtoon ja ruskaretkeiltävä lähimaastossa, meikkilaatikossa ja kynsikaapilla.

cnd_shellac_rubble

Lopputuloksesta tuli levottomampi kuin suunnittelin, mutta ainakin kynnet edustavat siltä osin kantajaansa. Yksiväriselle pohjalle tuputellut foliot lienevät tässä blogissa muodostuneet jo tavaramerkiksi, joten mitäpä hyvää kaavaa turhaan sorkkimaan.

rubble_nails

Ruskakynsissä on pohjalla harmaanruskea CND SHELLAC -kestolakkasävy Rubble ja sen pinnalla keltaista ja hologrammioranssia Nail Diva -foliota. Kynsien mitta on uuden intensiivistä näppistelyä vaativan työn vuoksi lyhentynyt liki nahkamittaan, mutta luulen että alan hiljalleen päästä irti pitkäkyntisyysidentiteetistä ja muutos tuntuu yllättävän hyvältä.

Harrastaako joku teistä sitä oikeaa ruskaretkeilyä? Olisi kiva kuulla kokemuksia, jos vaikka ensi vuodelle saisi budjetoitua varoja.

Kynnet
CND SHELLAC Rubble
Nail Diva Foils #086 ja #126

2 Comments Lisää omasi

  1. JonnaH. sanoo:

    Ihanat! Mulle tulee näistä mieleen sellaiset minipääsiäismunat mitä saa irtonaisina ostettua. :)

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Haha, joo totta – on samaa näköä! :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.