Ostoksilla Sephorassa, osa Ruotsi

Noniiiin, vuosia kituuttaen edennyt Ostoksilla Sephorassa -saaga jatkuu. Aiempia osia voitte halutessanne tutkia täältä. Ihan viimeisin tutustumismatka suunnattiin Kööpenhaminaan, mutta nyt kohteena oli rakas länsinaapurimme Ruotsi ja Tukholman keskustan Sephora.

Lue myös: Sephora toimittaa nyt Suomeen!

Ensin pelkäsin, että shoppailuseuranani toimineet bloggaajakollegat olisivat yllyttäneet rahankäyttöni tavallistakin älyttömämpiin mittoihin, mutta putiikkikierroksen lähetessä loppuaan kävi selväksi, että hulluttelevin tuhlailija ja yllyttäjä olinkin minä. Köh, no kerrankos sitä. Kaikkien yllätykseksi keskityin ostoksissa lähinnä huulituotteisiin, mutta ostoskoriin lipsahti myös jotain todella kimmeltävää ja ihan vähän luomivärejä. Siis näin:

sephora_ruotsi.jpg

Klassinen draaman kaari Sephorassa.

”Uuu-uuu, miten kiiltävä – haluan!”
”Oho, onpas söpö setti pieniä huuliasioita, tässähän kokeilee hei tosi monta kerralla!”
”Eiiiiiii, miten söpö ja pieni luomiväripaletti, kattokaa nyt!”
”Ah, hei TÄSSÄ on nyt se huulipuna, josta otin ruutukaappauksen vuosi sitten. Jes! Kato geelimäinen rajauskynä, onpa jännä, testataan tää kans.”
”Hmm, tää naamio ei ollut paha, pitäiskö kokeilla toinenkin. Ai kosteuttava? No juuuu, otan.”
”Ve-si-me-lo-nin tuoksuisia puhdistusliinoja, kamaaaan – kyllä.”

Nin sillain.

fenty_beauty_finlandfenty_beauty_europehow_many_carats

Fenty Beauty Diamond Bomb All-Over Diamond Veil -korostusglitter oli heräteostoksen sanakirjakuvaus – en todellakaan ajatellut tarvitsevani tätä. Geelimäinen, pelkkää valkoista hienojakoista glitterhippua sisältävä korostustuote on täysin läpinäkyvä, jolloin ollaan jännän äärellä. Kun tätä sipaisee poskipäille, niillä kimaltelee todella erikoinen, mutta vangitsevan kiehtova huntu kimmellystä – juuri siinä mauttoman ja älyttömän makean rajamailla. Tämä jakaa taatusti mielipiteitä. Itsekään en normaalisti suosi mitään edes glitterin kaltaista poskipäillä (vaikka huulilla kimallusta rakastankin), mutta jokin tämän tuotteen erikoisuudessa teki minuun syvän vaikutuksen. Yritän ottaa joku päivä meikkikuvia, jotta saisin havainnollistettua tuotteen taian.  Hinta n. 38,50€.

huda_beautyhuda_kattanhuda_beauty_suomesta

Huda Beauty Matte & Strobe Minis Lip Set -huulisetti myi itsensä minikoolla ja tuotemerkillä, johon tutustuminen on ollut asialistalla jo hetkisen. En ole lähtenyt mukaan Huda-hypeen, vaikka joka suunnasta tursuavalta somehehkutukselta on ollut vaikea välttyä, mutta tämä minisetti toimikoon porttina mahdolliseen riippuvuuteen. Muistutatte sitten vuoden päästä, mistä se alamäki alkoi. Paketissa on kaksi minikokoista nestemäistä mattahuulipunaa ja kaksi hehkuvaa Lip Strobe -huulikiiltoa. Testasin äkkihätään tuon vaaleanpunertavan Snobby-sävyn ja JESTAS, miten kaunis! Saattaa olla, että joudun julistamaan sen kaikkien aikojen kauneimmaksi huulikiilloksi – ja se on aikamoinen arvonimi tältä hamsterilta. Tästä kuulette vielä! Hinta muistaakseni n. 39€.

zoeva_suomi

Zoeva Cocoa Blend -luomiväripaletti tarttui tassuun niin ikään houkuttelevan minikokonsa ansiosta, enkä ole ehtinyt testaamaan luomivärejä vielä käytännössä. Onko jollain kokemusta Zoevan luomiväreistä? Normaalistihan tätä selvitellään ennen ostopäätöstä, mutta turha kai tässä teille on kainostella. Tulin, näin, lankesin. Sävyharmonia on nätti ja alarivin metalliset sävyt näyttävät hileisen sijaan kiltin tasaisesti metallisilta, joten yritän ehtiä testaamaan pikapuoliin. Hinta muistaakseni n. 15€.

sephora_matte_lipsephora_lip

Sephora Cream Lip Stain -mattahuulipuna kulki mukana puhelimen ruutukaappauksena jo jonkin aikaa, sillä unohdin ostaa sen edellisellä Seppolan reissulla. Taianomaisen kaunis punainen sävy on nimeltään Cherry Moon (#94) ja sen punainen hehkuu todella voimakkaan sinertävänä – sävy, jota minun on erittäin vaikea vastustaa. Sitä paitsi, kunnon mattapunafanina on tärkeää olla perillä erilaisista koostumuksista ja vaihtoehdoista, eikös? Kynälle ostin heräteostojen jatkeena hassun geelimäisen Sephora Rouge Gel Lip Liner -huultenrajauskynän sävyssä It’s Cherry (#11). En ole ihan varma, miten hyvin pehmeä geelimäisyys toimii huultenrajauskynässä, mutta uteliaisuus voitti. Lisäksi hinta oli ostopäätöksen puolella. Huulipuna n. 12,50€ ja rajauskynä n. 12€.

sephora_mask_violet

Sephora Purple Clay Mask -savinaamio on kaveri aiemmin ostamalleni valkoiselle savinaamiolle, joka sekin on toiminut yllättävän kivasti, vaikka kuivaihoisena vähän savia kasvoilla arastelenkin. (Tulipas se väärin ulos, HYVÄ LUOJA!) Pussukan hinta n. 7€, käyttökertoja piisaa reilusti yli tuon valmistajan ilmoittaman neljän. Valkoisessa savessa nyt muistaakseni viides käyttökerta menossa ja pussukka on hädin tuskin puolillaan.

Ylimmässsä kuvassa vilahtavat Sephora Watermelon Cleansing Wipes -puhdistuspyyhkeet olivat ikäänkuin hätäostos, jonka muistin tarvitsevani niitä katsoessani. Lähdin reissuun ilman silmämeikinpoistoainetta (en tajua mitä tapahtui) ja edellisenä iltana suihkussa sadattelin vedenkestävää ripsiväriäni todella epäimartelevin sanavalinnoin. Oikeastaan olisin voinut vain olla levittämättä silmämeikkiä, mutta kun näin sieviä puhdistusliinoja kerran on olemassa, haluan tietysti ostaa paketillisen. Hinta muutaman euron, mutta en rekisteröinyt tarkemmin, eikä löydy nettikaupasta, että voisin tarkistaa.

Yhteenvetona sanoisin, että Sephoran omiin tuotteisiin kannattaa ehdottomasti tutustua, sillä niistä on löytynyt monta helmeä. Erityiselle mainintakorokkeelle nostan Sephoran puhdistusöljyn, jota olisin nytkin ostanut sylillisen, ellei kaapissa odottaisi viittä avaamatonta muilta merkeiltä. Tämä superhyvä puhdistusöljy oli hetken poissa ja pelkäsin jo, että se on kokonaan lopetettu. Jos en löydä nykyisestä testijonosta mitään mullistavaa, tulen jatkossakin kääntymään tämän putsarin puoleen suihkun lämmössä säilytettävänä kakkosöljyputsarina.

Fentyn, Hudan ja talon omien tuotteiden lisäksi Sephorassa kannattaa täällä pohjoismaissa katsastaa mm. mitä tarjottavaa löytyy Too Facedilta, Lipstick Queenilta, Kat Von D:ltä ja Beccalta. Myös kassan läheisyydessä majailevan minikokoisten tuotteiden hyllyn tutkimiseen kannattaa varata reilusti aikaa, siellä on vaikka mitä. Mikäli Sephoran ovenkahva on käden ulottuvilla valtameren tuolla puolen, brändilistaus voisi jatkua vielä huomattavasti pidempään.

Näillä ostoksilla taas hetken eteenpäin, huhhei. Haluaisitteko mahdollisesti priorisoida testaus- tai esittelyjonossa jotain tiettyä? Onko teillä Sephorasta ostettavia lempparituotteita?

 

3 Comments Lisää omasi

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.