Violettiin hurahtanut

linkit

Okei, mulla on riippuvuus. Hiukset, lempparikengät, käytetyin matkalaukku, suurin osa huulipunista ja nyt myös meikkipohja hehkuvat lilaa. Kyyyyllä, on mahdollista viedä näin pitkälle.

mac_violet_look.jpg

Vastikään esittelemäni kellertävä MAC Hyper Real Foundation sai pikapikaa kaverikseen myös sävyn Violet, joka on näissä kuvissa levitetty koko kasvoille. Violetin höpöhehkun päälle pölläyttelin vain ohuen kerroksen puuteria, mutta muuten jätin väliin peitevoiteet ja muut vippaskonstit. Muutama näppy siellä täällä tuskin haittaa ketään näin kutkuttavan galaktisen heleyden äärellä.

mac_hyper_real_swatch

mac_hyper_real_violet

Särmät kulmat, violetin meikkipohjan kirkastava vaikutus ja metallinhohtoinen huulipuna pelaavat yllättävän hyvin samaan päätyyn.

mac_hyper_real_violet_palemac_oh_sweetie_purplemac_purple_panna_cotta

Huulilla on uteliaisuushankinta MAC Oh Sweetie -huuliasia sävyssä Purple Panna Cotta. Tämä huuliasia on nähdäkseni jotain huulikiillon ja metallinhohtoisen mattapunan väliltä, sillä se ei ole erityisen kiiltävä merkityksessä märkä, mutta metallista valoa heijastavaa kiiltoa piisaa kyllä. Huuliväri kuivuu melkein mattaiseksi mutta ei ihan, eivätkä huuliasioissa putkittuneet aivoni osaa ollenkaan määritellä tälle kapinalliselle omaa lokeroa. Hauska se on, ja tuoksuu jännästi marjaisalta leivokselta. Oh sweetie -kokoelmaan kuuluu hassuilta leivoksilta tuoksuvia sävyjä perinteisistä punaisista ja pinkeistä aina siniseen ja limenvihreään. Tykkään kokoelman vitsailevasta donitsivibasta nykyiseen huuliasiakokoelmaani nähden vähän liikaa, mutta kelläpä meistä ei olisi mörköjä selätettävänä.

Kasvot
MAC Hyper Real Foundation Violet (°eleven.fi)
MAC Mineralize Skinfinish Natural (°eleven.fi)

Kulmat
MAC Shape & Shade Brow Tint Taupe (°eleven.fi)
MAC Brushstroke Liner Brushbrown

Huulet
MAC Oh Sweetie Purple Pannacotta

2 Comments Lisää omasi

  1. JonnaH. sanoo:

    Kaunis meikki, itse en tosi lämminihoisena pysty laittamaan mitään lilalle säväyttävää pohjaa, tai näytän kuolleelta, mutta silmämeikissä sitten nautin lilasta senkin edestä. <3

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Lila silmämeikkikin on kyllä tosi jees! Liian harvoin tulee nykyään enää sutustettua. <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.