Ruskaluomet, Huda-huulet ja hehkuiho

linkit

Myöhäisillan otsikointiaatelia, olkaatten hyvät! Laitoin Sephorasta ostetut herätehankinnat pikimmiten testiin ja heti punaisten aavikkohuulten jälkeen piti sutustaa silmille Zoevaa, huulille Hudaa ja hipiälle hehkua.

zoeva_suomi

Zoevan Cocoa Blend Voyager -paletissa houkuttivat kaikkien minut tuntevien yllätykseksi (haha!) nuo alarivin metallisävyt, joilla suttasin metallis-romanttisen kokonaisuuden. Liikkuvalla luomella on kuparinen Pure Ganache, luomivaossa punertava Warm Notes ja jossain siellä ulkonurkassa ruskea Subtle Blend. Luomivärien koostumus oli makuuni rahtusen kuivikas ja pöllyävä, mutta tahmean pohjustajan päällä ei mahdoton. Seuraavalla kerralla kokeilen levittää nämä metallisemmat sävyt kostealla siveltimellä.

zoeva_cocoa_blend

Huulille maalasin vähän tavallista pulleammat muodot Huda Beautyn Trophy Wife -sävyllä ja sen päälle silittelin aavistuksen kullansävyistä Ritzy-kiiltoa. Ihan hauska yhdistelmä, vaikka näin lämmin huulimeikki ei olekaan ominta minua, ainakaan metallisen kiiltävänä. Mutta kivasti sointui yhteen silmämeikin kanssa, vaikka kokonaisuus ei ollutkaan etukäteen suunniteltu.

mac_hyper_real_foundation

Hehkuihon taustalla on uusi MAC-rakkauteni Hyper Real Foundation -korostusväri. Hyper Real Foundation ei nimestään huolimatta ole oikeastaan meikkivoide, vaan ennemmin korostustuote, jota voi kerrostaa ja sekoitella meikkipohjan kanssa kolmiulotteisen hehkun luomiseksi. Tässä meikissä keltainen sävy Gold on levitetty meikin alle koko kasvoille ja ihan pikkiriikkisen hetken halusin jättää peitevoiteen ja puuterin kokonaan laittamatta – jestas mikä glow! Hetken kultaisena hehkuvaa ihoa ihasteltuani tuputtelin kuitenkin punoitukset ja tummentumat piiloon peitevoiteella ja tussauttelin pikkuisen puuteria päälle. Avot! Tästä kuulette vielä!

En tiedä erottuuko efekti kuvista kunnolla, mutta kun puuterin mattaisen pinnan alta kajastaa kauniin kultainen valo, meikkipohja hipoo täydellisyyttä, vaikka jokainen pikkunäppy tai ihohuokonen ei olekaan täydellisesti siloteltu piiloon. Väsyneen ihon pelastus, joka ei edellytä kuvankäsittelytaitoja – tästä me tykätään!

Kasvot
MAC Hyper Real Foundation Gold (Gold loppu, muut sävyt °eleven.fi)
MAC Studio Finish Concealer (°eleven.fi)
MAC Mineralize Skinfinish Natural (°eleven.fi)

Kulmat
MAC Shape & Shade Brow Tint Taupe (°eleven.fi)
Sephora Retractable Brow Pencil #06 Soft Charcoal

Silmät
MAC 24 Hour Extend Eye Base (°Bangerhead.fi)
Zoeva Cocoa Blend Voyager palette: Pure Ganache, Warm Notes, Subtle Blend
MAC Fluidline Blacktrack (°Bangerhead.fi)
Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara

Huulet
Huda Beauty Liquid Matte Lipstick Trophy Wife
Huda Beauty Metallic Lip Gloss Ritzy

3 Comments Lisää omasi

  1. Elisa sanoo:

    Hei hei hei! Nyt heti raportti kulmakynästä, onko hyvä?

    Ja noi huulet on just mun makuun, mahtavat 😍

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Kulmakynä on ihan jees, mutta ei ehkä sellaisella käytöllä, mihin se on alunperin suunniteltu! Yritän koota käyttörapsan mahdollisimman pian! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.