Punaiset mattakynnet

Askel kohti jouluhyväksyntää on otettu. Suhtaudun loppuvuoden ykköstapahtumaan kaksijakoisesti, sillä vaikka yhtäältä nautin rauhoittumisesta ja lapsen joulujännitystä on hauska seurata, toisaalta olen täysin loppu kaikkeen välttämättömään oheissäätöön ja ostoksilla tungeksivien ihmisten lyhytpinnaisuuteen. Pieni ärrimurri meinasi nytkin päästä pintaan, kun Ikea oli ratketa liitoksistaan (ruokalan ohitettuani ymmärsin, miksi: joulubuffa oli katettu, halpaa kinkkua) ja laumoittain saapuneet ihmiset eivät malttaneet odottaa vuoroaan, vaan tungeksivat, ahtautuivat, ohittelivat ja puhisivat mennessään muuallakin kuin ruokalan jonossa. Huoh.

red_matte_nails_viilankantolupa.jpg

Mutta, tämän vuoden osalta joulun lähestyminen on pääpiirteissään hyväksytty, siksi nyt klassiset punaiset kynnet. Tavallisen kiiltävän Top Coat -kerroksen korvasin mattapinnalla, joka luonnossa taittaa jännästi tummanpunaisen helmiäissävyn hohdetta. Kameralle tämä luonnonoikku ei valitettavasti tallentunut yhtään, mutta iloitkaamme sen sijaan vaikka vähän joulutähdeltä näyttävästä kukkasesta, joka yhdistää kutkuttavasti punaisen ja vihreän sävyjä – niin hieno! Toivokaamme hälle mahdollisimman pitkää ikää, esimerkiksi useampaa viikkoa.

punaiset_kynnet_matta_viilankantolupa

Kynnet
CND Shellac Red Baroness + Matte Top Coat

One Comment Lisää omasi

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.