Koralli ja sininen ne yhteen soppii

linkit

Jokin aika sitten hehkuttamani MAC-täyttönapit pääsivät tänään ensimmäistä kertaa käyttöön (tiedän, hävettävän pitkä viive!) ja voi paha susi, miten tykästyinkään tähän kesäiseen kapinalliseen! MAC Fashion’s Field Day on hohtava koralli, jonka pohjasävynä hehkuu tavallisen roosan ja ruusukullan sijaan aito, reipas pinkki – tämä sävy todella kruunasi kummallisten luomivärieni kokoelman.

mac_fashions_field_day_eyeshadow_swatch_viilankantolupa.jpg

Monien korallisten sävyjen jekku on niiden monikäyttöisyys, sillä koralli sopii silmäluomien lisäksi aivan yhtä hyvin poskipäille ja huulille ja kelpuuttaa kaverikseen lähes mitä tahansa muita sävyjä. Tätäkin vekkulia aion sutustaa poskipäille heti, kun muistan pestä tarkoitukseen sopivan siveltimen.

mac_love_weapon_swatch_pale_skin_viilankantolupa.jpg

Tässä meikissä olin jo jättämässä korallipinkin luomille sellaisenaan, kun mieli yhtäkkiä tempaisi oravan nähneen koiran lailla kohti tummaa ja kimaltavaa huulipunaa, jolloin silmämeikkikin vaati lisäytyä. Suttasin alaluomelle ja ulkonurkkiin sokkona poimimastani paletista tummaa sinistä (MAC Hold My Gaze), jotta huulille vähän sinne päin sohimani nestemäinen Retro Matte Liquid Lip Color MAC Love Weapon sai kaipaamaansa taustatukea silmämeikistä.

mac_love_weapon_liquid_lipstick_retro_matte_viilankantolupa

Olen ehkä rutissut tästä ennenkin, mutta tämä Love Weapon -sävy näyttää useimmiten hylsyssä nätimmältä kuin huulilla, sillä aavistuksen läpikuultava koostumus kaipaisi ehdottomasti alleen rajauskynää ja niiden käyttöön olen nykyään aivan liian laiska. Ja sävyn on tietysti oltava läpikuultava, jotta kimmeltävät hippuset nousevat kunnolla esiin – ymmärrän kyllä – mutta yritän muistaa ensi kerralla valita kiireessä jonkin toisen sävyn. Jahka sävyn saa levittymään tasaisesti, se on kyllä nätti – ihanasti metallisena hohtava tummanpunainen.

mac_eyeshadow_fashions_field_day_viilankantolupa

Kokonaisuudesta tuli aiottua voimakkaampi, mutta silti ihan hauska. Eri ylpeä olen meikkipohjasta, jossa on poskipäitä ja nenää lukuunottamatta pelkästään vaaleanpunainen MAC Pinklite Strobe Cream, mutta ei lainkaan peitevoidetta, meikkivoidetta tai meikkipuuteria. Olen viimeinkin päässyt sinuiksi ihoni kanssa ja osaan hoitaa sitä niin, että tämä kuvissa näkemänne tilanne on nyt se kuukauden ikävin, hormonitoiminnan myllertämä versio. Aika jees, vaikka itse ihastelenkin. Hankala aavikkoihoko alkaa ehkä hiljalleen olla historiaa, jee!

(Oikeastihan en uskalla kovin suurieleisesti juhlia, sillä takapakki odottaa taatusti huomisaamuna peilistä, jos nyt menen kaikelle kansalle iloitsemaan säännöllisen hoidon tuottamasta tuloksesta. Mutta niistä tähän tilanteeseen johtaneista hoitotuotteista lisää tuonnempana, haluan esitellä löytämäni  taikaliemet erikseen.)

Kasvot
MAC Strobe Cream Pinklite (°eleven.fi)
MAC Matchmaster Concealer 1.0
MAC Cream Colour Base Virgin Isle
MAC Extra Dimension Skinfinish Beaming Blush (°bangerhead.fi)

Silmät
MAC 24 Hour Extend Eye Base (°eleven.fi)
MAC Eyeshadow Fashion’s Field Day (°eleven.fi)
MAC Eyeshadow Hold My Gaze
Too Faced Better Than Sex Waterproof Mascara

Kulmat
MAC Shape & Shade Brow Tint Taupe (°eleven.fi)
Sephora Retractable Brow Pencil #06 Soft Charcoal

Huulet
MAC Retro Matte Liquid Lip Color Love Weapon

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.