Petran ja Ilonan joulukalenterivaihto, luukut 9-16

Kääk, viikko jouluun! Yritetään pitää saamattomuuden aiheuttama ahdistuskohtaus vielä hetkisen povitaskussa ja keskitytään nyt vertaistaan hakevaan joulukalenteriin, jonka sain Eyeshadow and Flame -blogin Ilonalta. Ilona avaa minun tekemääni kalenteria aamuisin Instagram-videoissaan.

Luukut 1-8 voit kurkata tästä aiemmasta artikkelista.

joulukalenteri_viilankantolupa_2018

Luukusta 9 paljastui puhdistava Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask to Clear Pores -kasvonaamio, joka pääsee saunakaveriksi nenä- ja leukakäyttöön. Testaan mielelläni, mutta varovasti ja pienelle alueelle ensin.

biotherm_blue_therapy_multi_defense_spf25.jpg

Luukku 10 pullotti sisällään Biotherm Blue Therapy Multi-Defender SPF25 -päivävoide, jonka inci-listan kärkipäässä komeili rakastamani tehoaine niasiiniamidi. Kuorin mieluusti testattavaksi suojakertoimellisen päivävoiteen, sillä niitä ei koskaan ole liikaa tarjolla – ainakaan miellyttävällä ja hyvin imeytyvällä koostumuksella. Biotherm on merkkinä jäänyt etäiseksi, odotan jännityksellä.

sephora_lotus_face_mask.jpg

Luukussa 11 oli kosteuttava Sephora Lotus Face Mask -kangasnaamio, jonka on määrä myös rauhoittaa ihoa. Erinomaiset lupaukset, pikapuoliin testaukseen tämä.

colourpop_brushes.jpg

Luukku 12 piti sisällään kolme vaaleanpunaista, iiiiiiihanaa Colourpop My Little Pony -meikkisivellintä, jau! Muutaman Colourpop-siveltimen olen jo omin päin testannut, sillä kyllähän tämän luokan edullisuus koukuttaa testaamaan mistä on kyse. Aiemmat siveltimet olivat ainakin ihan soivia pelejä, odotan vastaavaa suoritusta näiltä poniunelmilta.

origins_masks_viilankantolupa

Luukussa 13 piilotteli Origins Ginzing Peel-Off Mask to Refine and Refresh -kasvonaamio, joka vie peel-off-koostumuksellaa Viilis-Peten taas kauas mukavuusalueelta, mutta ilman muuta haluan kokeilla millaisen shown saan tällä tuubilla aikaan. Peel-off-naamiot toimivat kuulemma oivasti myös kulmien vahaukseen, kun levityksen tekee riittävän pieleen, ha!

maybelline_tattoo_pomade_taupe

Luukusta 14 löytyi Maybelline Tattoo Brow Lasting Colour Pomade -kulmaväri sävyssä Taupe. Jännä! Vedenkestävä ja pitkäkestoinen kulmaväri lupaa olla helppokäyttöinen ja kerrostettava, hm-hmm? No, sehän selvitetään! Sävy näyttää lupaavan viileältä ja tuoksuu hellyyttävästi hedelmäiseltä.

holika_holika_soothing_cat_sheet_mask

Luukku 15 sisälsi ylisöötin Holika Holika Baby Pet Magic Mask Sheet Soothing Cat -kangasnaamion, iiii! Olen kastellut varovasti varpaita yltäkylläiseen kangasnaamiomereen, mutta tätä sorttia en ole vielä ehtinyt testata – loistovalinta, Ippe!

Luukussa 16 kurkki mintunvihreä Origins Out Of Trouble 10 Minute Mask to Rescue Problem Skin -kasvonaamio, jonka vaatimaton nimi lupaa tehdä siis abaut kaiken. Haaste vastaanotettu!

viilankantolupa_joulukalenteri_2018

Soh, ptruuuuh! Kenen muun joulukalenteri näyttää muka näin päheältä, hä, kysynpä vaan!

Pikainen gallup vielä perään, onko kalenterin loppukoonti parempi tuutata ulos aattoiltana vai vasta sen jälkeen? Onko someton jouluaatto mun lapsuusjäänteitä vai vieläkö sellainen on yleisesti käytössä? Itse ostin varuiksi yhden kepeän self-help-opuksen aaton ja joulupäivän ratoksi, mutta luulen että täällä kotona kukaan tuskin pahastuu, jos pikkuisen naputtelen läppäriä omissa oloissani, mikäli päiväunilta ja suklaansyönniltäni ehdin.

Mitekäs tämä aaton ruutuaika on suunnitelmtu siellä puolella?

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.