Petran ja Ilonan joulukalenterivaihto, luukut 1-8

Tipetap! Ehdin jo heittää toivoni ihanasta joulukalenterista, kun sopivaa ei meinannut kaupoista löytyä (tai sitten ne myytiin loppuun väräjävien sierainteni edestä), mutta onneksi sain yllytettyä ihanan Eyeshadow And Flame -blogin Ilonan mukaan kalenterivaihtoon. Vilautin kalenterihommia tässä aiemmassa postauksessa ja nyt on aika paljastaa, mitä Ilonan minulle kokoamasta kalenterista on ensimmäisellä viikolla löytynyt.

joulukalenteri_kaverille_viilankantolupa

Luukku 1 sisälsi kaksi ihanan pörröistä Real Techniques -sivellintä. Isompi Setting Brush näyttää täydelliseltä korostuspuuterin tupsutteluun ja pienemmällä Deluxe Crease Brush -siveltimellä suunnittelen pyöritteleväni luomivakoon häivytyssävyä tai vaihtoehtoisesti peitevoidetta silmien alle.

real_techniques_brushes_viilankantolupa.jpg

Luukku 2 paljasti ylisöpön Origins Original Skin Retexturizing Mask With Rose Clay -savinaamion. Olen hissuksiin päässyt savinaamioiden makuun ja testaan innolla tätä puhdistavaa naamiota seuraavalla saunareissulla.

Luukku 3 pullautti eteeni Sephora Shea Lip Mask -huulinaamion, joka olisi syytä ottaa kokeiluun mahdollisimman pian, sillä vaikka juuri hehkuttamani Nurme Mint Lip Balm tekee huulille nannaa, lisähoito ei tähän aikaan vuodesta ole yhtään pahitteeksi. Tätä olen monta kertaa itsekin Sephorassa tutkaillut, ihana yhteensattuma!

sephora_shea_lip_mask_viilankantolupa

Luukku 4 sai haukkomaan henkeä törkeän hienon Colourpop Glitterally Obsessed -vartaloglitterin edessä, jonka sävy Avenue Of The Stars on UPEA. Ihastelin tätä tyyppiä Ilonan luona kateudesta harmaana ja voin kuvitella miltä sisäänpäin myhäily on tuntunut vatsanpohjassa, kun ihailijan oma kalenteripiilo nökötti siinä ihan vieressä. Olen ehtinyt koeajaa glitteriä pari kertaa ja kun kerros on riittävän ohut, se istuu iholla kuin liima. Vee aaa uu!

colourpop_glitterally_obsessed_avenue_of_the_stars_viilankantolupa.jpg

 Luukku 5 esitteli Kiehl’s Ultra Facial Cleanser -puhdistusgeelin, joka on jo vanha tuttu, joskin välimme ovat viime vuosina etääntyneet. En ole ihan varma, sopiiko tämä pesevyydessään ihoni nykytilaan, mutta siippa on ilokseni oppinut käyttämään erillistä kasvojenpesuainetta suihkussa, joten käyttöä ilman muuta löytyy.

kiehls_ultra_facial_cleanser_viilankantolupa

Luukku 6 pysäytti hengityksen ja sydämenlyönnit väliaikaisesti kokonaan, kun tajusin mitä kämmenelleni koppasin. Too Faced Prismatic Highlighter Blinded By The Light on kaikkien korostuspuuterien emoaarre, josta aion pitää hyvää huolta. Parasta näissä kavereiden kesken tehdyissä kalenterivaihtareissa on se, että voimme vaihtaa myös jo vähän testattuja tuotteita, jolloin pakettiin on mahdollista ilahduttavia timantteja, joita ei  suoraan lahjaksi tulisi ostettua.

too_faced_blinded_by_the_light_viilankantolupa

Luukku 7 paljasti toisen sievän Origins-tuotteen, tällä kertaa Drink Up Intensive Overnight Mask to Quens Skin’s Thirst -yönaamion. Yönaamioiden pariin en ole koskaan oikein etsiytynyt, joten jännityksellä etenemme. Hurmaava tuoksu tuo mieleen päärynän tai kiivin.

origins_naamiot_viilankantolupa

Luukku 8 nostatti huulille iloisen hymyn, kun hoksasin saaneeni eteeni Maybelline Lash Sensational Boosting Serum -ripsiseerumin. Myös ripsiseerumit ovat jääneet toistaiseksi täysin testaamatta, joten yläfemma tästä täsmäiskusta Ilonalle!

maybelline_lash_serum_viilankantolupa

Lienee tarpeetonta sanoa, että olen kalenterivaihdosta poskettoman onnellinen pieni materialisti. Osittain siksi, että olen myös itse onnistunut paketoimaan Ippelle kulmakarvoja kohottavia tuotteita (luukkujen availua voi seurata aamuisin Ilonan IG-storyissä), mutta tietysti myös siksi, että olen itse saanut kalenterista näin mahtavia juttuja.

Suosittelen lämpimästi joulukalenterin kokoamista ystävälle, mikäli tuntuu että kaupan vaihtoehdoista ei löydy omalle budjetille tai maulle sopivaa vaihtoehtoa. Ja miksei vaikka ystävänpäiväkalenteria helmikuulle tai koko kuukauden kestävää syntymäpäiväkalenteria?

Tietämättä yhtään, mitä kaikkea kalenterin kätköistä vielä ilmestyy, voisin jo nyt veikata, että ensi vuoden valmiiden joulukalenterien suhteen olen varmaan vielä nirsompi kuin tänä vuonna, hahaa!

2 Comments Lisää omasi

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.