Alkukevään sievät kosmetiikkauutuudet

linkit

Olen useaan otteeseen kirjoittanut söpöydenkaipuusta, joka toisinaan pulppuaa järkihankintojen tyynen pinnan läpi hattaralle tuoksahtaen ja hyräilee korvaani seireenien säveliä. Tänä kevänä söpöhammasta on jomottanut (halusin kirjoittaa kolottanut, mutta Kaalimato on iäksi pilannut sanan siveellisen käytön) urakalla ja nyt teen estradilla tilaa kahdelle hankinnoista sievimmälle.

Lancôme Café Bônheur Blush -poskipuna

Lancôme Café Bônheur Le Harmony Blush In Capitals -poskipuna vei sydämeni ihkaensimmäisellä vilkaisulla. Vaikka ehdin luottokorttia etsiessäni tiedostaa, että käynnissä on erittäin epävireinen seireenisävelmä, en ollut riittävän vahva vastustamaan kiusausta. Guerlainin hehkupallot ovat niin edellistä tuotantokautta, tämä tässä on hassuttelevan aikuiskosmetiikan seuraava askel.

Lancôme Café Bônheur -kirjainposkipuna

Vaikka oma säveleni on tunnettu kiemuraisista käänteistään, on sen rinnalla kuljetettava hyppysellistä totuutta, jotta sisältö pysyy mielenkiintoisena, ja tämänkertainen hyppysellinen teki alkunautinnosta aavistuksen kitkerää – tämä poskipuna ei nimittäin ole järin hyvä käytössä.

Lancôme Café Bônheur -poskipunakirjaimet

Sain kirjaimista swatch-hengessä hangattua ihoon erilaisia sävyjä, mutta kun kokeilin pyöräyttää sivellintä kirjainten yllä, kyytiin saamani sävyn määrä ei valitettavasti vakuuttanut. Sääli. Olen tarponut tuskallisen taipaleen opetellessani käyttämään kaunista kosmetiikkaa hilloamatta sitä happamaksi kaapin perällä, mutta tästä tyypistä on omassa käytössäni korkeintaan kuvausassariksi. Painavaa lasipurkkia raaskin tuskin koskaan heittää pois, joten tässä sitten jo valmiiksi jälkipolville digitaalinen tunnustus siitä, miksi tämäkin esine kaatuu jäämistöistä aikanaan syliin.

Lancôme-tuotteita myy mm. °Eleven.

Mutta ei niin hapanta, ettei herkkuakin mukana, tämä toinen söpöyshankinta on nimittäin ykkösluokan nannaa.

MAC Cherry Blossom Fix+ -kasvosuihke

MAC Fix+ Cherry Blossom -kosteussuihke on uuden Boom Boom Bloom -kokoelman mukana julkaistu kausituote, jossa tuttu kulttiklassikko Fix+ on pakattu ällöromanttisen söpöön kirsikankukka-asuun ja hajustettu henkäyksellä kirsikankukkaa. Oijoi!

MAC Cherry Blossom Fix+ -kasvosuihke

Tämän tuotteen rehellisyyshyppysellinen: Ostin sen, koska se oli niin nätti. Ja okei, toki kulutan pölöjä määriä itse tuotettakin, mutta myönnän että kirsikankukan tuoksu olisi voinut osua myös pahasti ohi mukavuusalueen ja että polkaisevana tekijänä tähän luottokortin hamuamiseen toimi yksinoikeudella ylinätti pakkaus. Onneksi tuoksu on ihan jees, sillä ostin toki heti kaksi pulloa kerralla.

MAC Cherry Blossom Fix+ -kasvosuihke

Mutta tää on kuulkaa loistava! Tuoksussa on ehta kukkaisvivahde, muttei liian ällö, vaan sellainen sopivasti hempeä – kukkaiskarttajakin vielä sietää. Pullo on niin kertakaikkisen nätti, etten ole raaskinut laskea sitä silmistäni juuri lainkaan, vaan kannan sitä kännykän kanssa edestakaisin ylä- ja alakerran väliä ja suih-suih-suihkuttelen kosteussumua kasvoilleni pitkin päivää. Ensimmäinen pullo on jo puolillaan, eikä se ole ollut käytössä kuin vasta kuukauden päivät.

mac_boom_boom_bloom_fix

Tilasin omani jo helmikuussa Selfridgesiltä (jonne kaikki MAC-uutuudet ilmestyvät harmillisen säntillisesti ensimmäisten joukossa, uh miten paljon sinne rahaa hassaankaan!) heti kun kokoelma julkaistiin, mutta ilolla otin vastaan tiedon, että tätä herkkua saa ihastella nyt myös kotopuolessa.

MAC-tuotteita myy mm. °Eleven.

Väreileekö teidän järkihankintojenne pintajännite joskus hattaraisista syistä?

 

4 Comments Lisää omasi

 1. Ansku sanoo:

  Oh, vaikuttipa jännältä tuo poskipuna. Kaikkea ne sitä keksiikin. Ja tuo Macin pullo on kyllä tosi suloinen, en ihmettel että sorruit :D olisin varmasti itsekin!
  Kyllä niitä hankintoja tulee useinkin tehtyä ihan vaan koska joku on kiva. Viimeksi tänään… Että näin, toivottavasti niistä on sitten muutakin iloa kuin silmille :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Joo, tosi vahva tahdon-omistaa-tämän-asian-tunne valtasi, kun näin kirjainposkipunan ekaa kertaa. Mutta joskus nämäkin osuu harhaan, ei auta. :) Fix+:aan sen sijaan olen supertyytyväinen, niitä ostan vielä ehkä yhden varastoon. :)

 2. Mimosa sanoo:

  Bangerheadin Outletista löytyisi tuo poskipuna hintaan 22,50 €, jos haluaa ihan vaan testata josko toimisi paremmin :’D

  Mie missasin kokonaan tuon kirsikkakukkaisen kokoelman, olisin halunnut vain tuon suihkeen :(
  Lisäksi ne uudet minikokoiset jäi harmittelemaan myös, mutta onneksi löysin Kicksistä White Tea version, muut oli myyty loppuun. Tuossa on kivan raikas tuoksu!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Saattaa olla että mä muutaman kuukauden päästä palaan asiaan ja tarjoan käyttämätöntä kirsikkasuihketta sulle edullisella kotiintoimituksella. :D

   Ne mini-Fixit kiinnostaa kauheasti, mutta olen odotellut että ne tulisivat myyntiin joko tähän kotikylän MAC-pisteelle tai Elevenille ja toistaiseksi ei näy vielä kummassakaan. Haluan ehdottomasti sekä vesimelonin että ananaksen!

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.