Vaihtelua lakkaukseen – CND Vinylux Effect Top Coats

Tuotteet saatu PR-näytteenä.

Olen jo vuosia ollut täydellisesti koukussa CND Shellac -kestolakkaukseen, jonka vaihdan noin kolmen viikon välein. Shellac on ammattikäyttöön kehitetty UV-kovetteinen lakkaus, jonka saa sertifioidusta kauneushoitolasta (etsi lähin täältä).

Shellac-kestolakkaus edellyttää säännöllistä uusimista, mutta mikäli aikataulu tai budjetti eivät salli kiinteää asiakassuhdetta kauneushoitolaan, samoja Shellac-sävyjä on saatavilla myös kotikäyttöön kehitettynä, pitkäkestoisena Vinylux-kynsilakkana.

cnd_vinylux_suomi_viilankantolupa.jpg

Vinylux-lakkauksessa aluslakka jätetään kynneltä pois ja puhdistetulle kynnelle levitetään suoraan kaksi kerrosta värilakkaa, joka suojataan Vinylux Long Wear Top Coat -päällyslakalla. Vinylux Long Wear Top Coat kovettuu luonnonvalossa, joten mitä pidempään lakkaus on kynnellä, sitä tiukemmin se pysyy. Itse olen käyttänyt kynsilläni vuosikausia UV-kovetteista kestolakkaa, mutta olen lukenut erittäin mairittelevia arvioita Vinylux-lakkojen kestävyydestä monista kynsiblogeista, sekä entisen työni kautta kuullut palautetta lakkaa ammatikseen käyttävältä.

cnd_vinylux_top_coat_2019_viilankantolupa

Jo valmiiksi laadukas Vinylux-lakkauskonsepti sai vastikään lisäpuhtia, kun sarjaan lanseerattiin kolme uutta efektipäällyslakkaa, joiden avulla minkä tahansa värilakan voi suojata tutulla pitkäkestoisella Vinylux Top Coat -kerroksella, joka on lisäksi joko mattapintainen, glitterisen kimaltava tai sinertävän helmiäishehkuinen. Olemassaoleva värivalikoima on siis helppo triplata kolmella lakalla, joilla värilakkaan saa uutta eloa.

cnd_vinylux_matta_lakka

Itse olen erityisen innoissani mattapinnan jättävästä Vinylux Matte Long Wear Top Coat -päällyslakasta, joka luo kynnelle samettisen himmeän mattapinnan. Olen ollut vailla toimivaa mattalakkaa, sillä aiemmin omistamani tuotteet ovat jättäneet jälkeensä aavistuksen maitomaisen harson, joka himmentää kynsille taiteiltua kokonaisuutta ikävästi. Mattapintainen Vinylux-lakka sen sijaan on ihastuttavasti täysin läpinäkyvä ja ansaitsi välittömästi paikkansa lemppareideni joukossa.

cnd_vinylux_glitter_lakka

Yllättävän kivasti toimi myös glitteriä hehkuva Vinylux Glitter Long Wear Top Coat -lakka, joka hunnutti kynnen hennolla, hienojakoisella glitterpinnalla. Oikein tarkasti tihrustaessani olen erottavinani hopeisen glitterin pohjalta hologrammihohtoisia sävyjä, mutta yleisvaikutelma on hopeisen kimmeltävä.

cnd_pearl_top_coat_lakka

Jonon hännille jäi sinertävää helmiäishehkua luova Vinylux Pearl Long Wear Top Coat -päällyslakka, joka kuivui aavistuksen himmeäksi, eikä niin kiiltäväksi kuin olisin toivonut. Suosittelisinkin testaamaan tätä värilakkaa sävyttävänä efektinä ja lisäämään päälle tavallisen, kirkkaan päällyslakan.

cnd_kynsilakka_kokemuksia

Kuvasin lakat Video Violet -sävyllä tehdyn Shellac-lakkauksen päällä ja jätin pikkurilliin näkyville perinteisen kiiltävän lakkauksen.

vinylux_kynsilakka_top_coat_viilankantolupa

CND Vinylux -kynsilakkoja voi ostaa kauneushoitoloista (etsi lähin täältä) ja nämä uutuudet lipunevat myyntiin huhtikuun aikana. Mitäs tuumitte uutuuksista?

Saattaisit inspiroitua myös näistä

2 vastausta artikkeliin “Vaihtelua lakkaukseen – CND Vinylux Effect Top Coats

  1. Mäkin oon aivan koukussa Shellacin kestolakkauksiin! Teen aina säännöllisesti itselleni, kynsiä kuluttavan työn vuoksi 1.5-2 viikon välein! 😀 Nää kotona käytettävät lakat vois olla jees, vaikka rakastankin uunissa kuivattamisen helppoutta! En ole ehtinyt tutustua sen tarkemmin näihin kuitenkaan 🙂

    1. Shellac on loistava, hevillä en enää luopuisi. :) Mulla Vinylux-lakkaus on parhaimmillaan pysynyt hyvänä reilun viikon, mutta kun Shellac suojaa kynsiä hiukan enemmän ja kestää tarvittaessa 4-5 vkoa (vaikka en suosittele näin pitkää väliä kenellekään), valinta on omalla kohdallani selvä vaikka Vinylux-lakkaus olisikin nopeampi tehdä. :)

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.