CND Dreamcatcher

cnd_dreamcatcher_viilankantolupa

Tuhkolmalaisella kattoterassilla vesisateessa vietettyjen cheerleading-teemaisten, monella kameralla videoitujen kesäjuhlien jälkeen on aika ottaa avuksi unisieppari. Ehkä ennen omaa esitystä suojaksi nautittujen viinien aiheuttamat pahat unet väistyvät aikanaan tai jos oikein hyvin käy – ehkä kaikki oli sittenkin vain pahaa unta. Ehkä mitään videotallenteita ei sittenkään ole, eikä oman ryhmämme kalsarikännit-teemainen esitys koskaan tapahtunut.

cnd_dreamcatcher_swatch_

Unisieppari, näytä voimasi nyt.

Terkuin, Suamalaine Tuhkolmas -86

Kynnet:
CND Shellac Dreamcather

4 vastausta artikkeliin “CND Dreamcatcher

    1. Ei muuta kuule ku työhakemusta sisään, niin pääset Slackissa ihastelemaan!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.