/skin regimen/ -tuotteet

Kaupallinen yhteistyö: /skin regimen/ (Insight Cosmetics Group)
Tuotteet saatu.

Osana /skin regimen/ -yhteistyötä sain testattavaksi omalle ihotyypilleni sopivan ihonhoitorutiinin. Kokemuksia /skin regimen/ -kasvohoidosta voit lukea täältä.

/skin regimen/ -tuotteiden taustalla on monitieteellinen tutkimusryhmä, jonka yhteinen päämäärä oli kehittää ihonhoitokonsepti, jolla voidaan lievittää stressiä ja ehkäistä elämäntapojen ja elinympäristön aiheuttamaa ikääntymistä. Kuulostaa mahtipontiselta, mutta menetelmää on testattu yhteistyössä Parman yliopiston kanssa ja tulokset osoittivat sekä välittömiä, että pitkän aikavälin tuloksia. (Lisään linkin tuloksiin, heti kun saan sen maahantuojalta.)

Sivusin testin tuloksia sekä iholle epäsuotuisia elämäntapavalintoja  aiemmassa /skin regimen/ -postauksessa  ja tänään syvennytään hieman tarkemmin siihen, miten stressi ja iho liittyvät toisiinsa.

iho_ja_stressi.jpg

Stressi ja iho

Stressi ja iho vaikuttavat toisiinsa kaksisuuntaisesti. Stressaantuneen henkilön iho käyttäytyy erikoisesti ja saattaa näyttää ja tuntua esimerkiksi kuivalta, samealta, epäpuhtaalta, punoittavalta, herkältä tai rasvoittuvalta. Ihossa saattaa kyteä matala-asteinen tulehdus eli inflamaatio ja sen vaste ihonhoitotuotteisiin ei ole paras mahdollinen. Stressitilassa olevan ihon oma suoja on heikentynyt ja ihosolujen tuotanto hidastuu.

Hyvä uutinen on, että ihon kautta on mahdollista viestiä hätätilaan virittyneille aivoille. /skin regimen/ -tutkimusryhmän mukaan tutkimukset osoittavat, että iho ei ole ainoastaan hormonitoiminnan kohde, vaan myös  tuottaa hormoneja ja on siten itsenäinen neuroendokriininen elin. Ihon tuottama kortisolihormoni ja betaendorfiinit tuottavat rauhoittavia viestejä, joiden myötä on mahdollista vaikuttaa muun muassa mielialaan ja homeostaasiin, eli elimistön kykyyn ylläpitää sisäistä ”tasapainotilaa”.

Melko syvään päähän sukeltamista, mutta todistaa, että ihonhoidolla voi todella olla stressiä lievittäviä vaikutuksia. /skin regimen/ -tuotteissa on panostettu tähän mahdollisuuteen muun muassa tuotteiden rauhoittavalla tuoksulla, rauhoittavilla ja korjaavilla ainesosilla, viilentävällä koostumuksella sekä erillisellä hierontatekniikalla, jonka käyttöä suositellaan hoitotuotteita levitettäessä. Jos upotus ei näy, videon hierontatekniikasta voit katsoa täältä.

Kaikki /skin regimen/ -tuotteet sisältävät yhdistelmän vaikuttavia ainesosia, joka kantaa nimeä Longevity Complex™. Yhdistelmä sisältää neljä ihoa suojaavaa tehoainetta, jotka kaikki taistelevat ennenaikaista (sekä ympäristötekijöiden että meidän itsemme aiheuttamaa) ikääntymistä vastaan:

 • inflammaatiota hillitsevä sinietelänherne (wild indigo)
 • antioksidanttinen ja suojaava maqui-marja (aristotelia chilensis)
 • ikääntymistä hidastava aminohappo nimeltä karnosiini
 • glykaatiota (= sokerien vaikutus kollageenin tuotantoon) hillitsevä pinaatti (spinacia oleracea viroflay)

 

/skin regimen/ -tuotteet

/skin regimen/ -tuotteet ovat unisex-henkisiä ja perustuvat neljään hoitovaiheeseen: puhdistus, hoitovesi, ihon tarpeiden mukaiset seerumit sekä kosteutus. Hoitorutiini sisältää myös kuorinnan ja aurinkosuojan tarpeen mukaan. Omalle iholleni valittiin seuraavat tuotteet:

skin_regimen_puhdistus_ja_kuorinta

Puhdistus ja kuorinta
Cleansing Cream -puhdistusvaahto
Enzymatic Powder -kuorintajauhe
Night Detox -yönaamio

skin_regimen_kosteutus

Kosteutus ja hoito
Tripeptide Cream -kasvovoide
Lift Eye Cream -silmänympärysvoide
Microalgae Essence
-hoitovesi

skin_regimen_booster

Booster-tehotuotteet
1.85 Tea Tree Booster -seerumi
1.5. HA Booster
-hyaluronihapposeerumi
10.0 Tulsi Booster -kasvoöljy

Suojaus
Urban Shield SPF30 -aurinkosuoja

Lisäksi sain tunnelmointikäyttöön Room Spray -huonetuoksun.

skin_regimen_boosters

Hoitorutiinistani jätettiin pois 15.0 Vitamin C Booster sekä 1.5 Retinol Booster, sillä ihoni on aiemmin reagoinut epäsuotuisasti c-vitamiiniin, eikä vielä kaipaa retinolin korjaavia vaikutuksia.

/skin regimen/ -tuotteet eivät sisällä silikoneja, mineraaliöljyä, eläinperäisiä aineita, synteettisiä hajusteita tai synteettisiä väriaineita. Tuotteet on myös säilötty ilman parabeeneja. Tuotteista kolme ei sisällä lisättyä tuoksua (myöskään tuotteisiin kuuluvaa tuoksuyhdistettä): silmänympärysvoide, hyaluronihapposeerumi ja kuorintapuuteri ovat hajustamattomia.

vastuullinen_kosmetiikka

/skin regimen/ -tuoksu

/skin regimen/ -tuotteissa on kaikissa sama, aromaattinen ja tutkitusti stressiä lievittävä tuoksumaailma. /skin regimen/ -tuoksumaailma sisältää neljä eteerisistä öljyistä poimittua tuoksukomponenttia, jotka on yhdistelmänä testattu ihoa ärsyttämättömäksi:

 • kataja
 • kopaiva (cobaiba)
 • ruusupuu
 • seetri

Tuoksu on viehko yhdistelmä metsäistä rauhoittavuutta ja jotain, mistä en ihan saa kiinni. Jotain pistävää? Maadoittavaa, hetkeen kiinnittävää? Olen suihkutellut huonetuoksua silloin tällöin työhuoneeseen ja kieltämättä kahvinhakureissulta on mukavampi palata huoneeseen, jossa tuoksuu koiran ja kiireisten päätösten sijaan jokin, joka pysäyttää nauttimaan pari pidempää hengenvetoa.

skin_regimen_tuotteet_kokemuksia_2019

/skin regimen/ -tuotteet ja herkkä iho

Olen käyttänyt omalle iholleni räätälöityä /skin regimen/ -hoitorutiinia nyt kuukauden ajan ja normaalistikin hyväkuntoinen ihoni on saanut vielä aavistuksen tasaisemman sävyn samalla, kun leuan pienet tukkeumat ja nenää peittävät mustapäät ovat aavistuksen vähentyneet. Eivät kadonneet, mutta kuukaudessa ei kadoteta vuosien mustapäämattoa, eikä karsita piintynyttä leukaannojaamistapaa, joka epäilemättä on osasyy leuan tukkeumiin.

Päivittäinen /skin regimen/ -ihonhoitorutiinini on nopea, tehokas ja helppo. Aamulla puhdistan kasvot vaahtoavalla puhdistusvoiteella, painelen kasvoille hoitoveden, levitän silmänympärysvoiteen, lisään hyaluronihapposeerumin, taputtelen päälle hoitoöljyn, levitän ohuen kerroksen peptidivoidetta ja heti perään aurinkosuojan.

Tämä rutiini olisi ihon kunnon ja ihotyypin mukaan helppo muuttaa myös vielä yksinkertaisemmaksi: puhdistus, hoitovesi, seerumi ja kasvovoide. Minua /skin regimen/ -konseptin saloihin luotsannut kouluttaja Sini Kartaslammi-Rantanen vinkkasi myös, että kesällä kosteusvoiteen voi päivisin vaihtaa suoraan aurinkovoiteeseen.

Illalla poistan mahdollisen meikin erillisellä puhdistusöljyllä ja teen muuten samat vaiheet kuin aamulla, mutta ihon kunnon mukaan saatan lisätä leuan ja nenän alueelle teepuu-mantelihapposeerumin. Tämän boosterin alle levitän ainoastaan hoitoveden ja päälle vain peptidivoiteen ja vältän hieromasta teepuuseerumia herkästi punoittaville poskille kasvovoiteen mukana. Kevyesti kuorivaa yövoidetta käytän 1-2 kertaa viikossa.

Kerran kuussa (yleensä kuukautisten jälkeen kun iho on paksuimmillaan), kuorin kasvot jauhekuorinnalla. Kuorinnan kanssa keskityn T-alueelle eli leuan, nenän ja otsan alueelle ja jätän herkästi punoittavat, katkeilleista pintaversuonista kärsivät posket rauhaan.

En odottele tuotteiden imeytymistä juurikaan, vaan avaan kaikki pullot ja purkit valmiiksi ja painelen hoitotuotteet toistensa perään iholle ilman odottelua. Tarkistin erikseen vielä, että aurinkosuojan saa levittää liki suoraan hoitoöljyn päälle ja sain vahvistuksen sille, ettei suojakertoimen teho heikkene sen alle levitetyn kasvoöljyn vuoksi.

Sitten varsinaiseen pihviin, eli tuotteiden tarkempaan esittelyyn.

Kokemuksia /skin regimen/ tuotteista

 

skin_regimen_cleansing_cream

/skin regimen/ Cleansing Cream – vaahtoava puhdistusvoide kasvoille

Ainesosista 89,5% luonnollista alkuperää
Alumiinituubi kierrekorkilla
150 ml / OVH 28 €

Cleansing Cream -puhdistusvoide on muuttanut käsitykseni vaahtoavista kasvoputsareista. Erittäin riittoisa ja anteliaasti vaahtoava puhdistusvoide on tullut ihonhoitovalikoimaani jäädäkseen. Kuukaudessa olen hädin tuskin saanut havaittavaa lommoa tuotteen kylkeen.

Jäykkää puhdistusvoidetta tarvitaan kerralla kitukasvuisen herneen kokoinen määrä ja se levitetään kasvoille kosteilla käsillä vaahdottaen. Vettä voi lisätä puhdistukseen useita kertoja ja vaahtoaminen vain jatkuu ja jatkuu samalla, kun vaahto ohenee.  Hirmuisen miellyttävä tuttavuus, joka puhdistaa kasvot kunnolla, mutta ei jätä edes superkuivaa aavikkoihoani kiristeleväksi. Tämän tuotteen vuoksi olen aamuisin luopunut kaksoispuhdistuksesta, sillä iho tuntuu tämän sinnikkään vaahtoajan jälkeen samalta, kuin kaksoispuhdistuksen jälkeen. Meikin poistan edelleen erillisellä puhdistusöljyllä iltaisin.

Vaikuttavat aineet: Longevity Complex™

Muuta: Vältä käyttöä silmänympärysiholla

skin_regimen_lift_eye_cream

/skin regimen/ Lift Eye Cream – silmänympärysvoide, ei lisättyä tuoksua

Ainesosista 96,3% luonnollista alkuperää
Lasipullo pumppukorkilla
15 ml / OVH 46 €

Ikääntymisen merkkejä häivyttävä, tummuutta ja turvotusta vähentävä silmänympärysvoide on geelimäisen kevyttä, mutta ravitsee ihoa miellyttävästi. Pumppuannostelu toimii täydellisesti ja jokaisella painalluksella saan nimettömälleni nuppineulan pään kokoisen tipan silmänympärysvoidetta, jonka levitän kummallakin nimettömällä yhtä aikaa, silmän sisänurkasta kohti ulkonurkkaa ja ylös kulmaluulle sivellen. Valmistaja suosittaa levittämään tuotteen taputellen, mikä vähentää silmänympärysihon venymistä.

Silmänympärysihoni protestoi toisinaan anti-age-vaikutteisia voiteita vastaan punaisella röhelöllä, mutta tämä tuote on sopinut ohuelle ja helposti reagoivalle iholleni hyvin.

Vaikuttavat aineet: Longevity Complex™, kofeiini, silkkialbitsia (albizia julibrissin) ja aasiannystytähti (St. Paul’s Wort)

Muuta: Silmänympärysvoidetta suositellaan levitettävän myös silmäluomelle.

skin_regimen_microalgae_essence

/skin regimen/ Microalgae Essence – kirkastava hoitovesi

Ainesosista 94,8% luonnollista alkuperää
Lasipullo pumppukorkilla
100 ml / OVH 53 €

Kirkastava ja viilentävä hoitovesi tuoksuu voimakkaasti /skin regimen/ -tuoksuyhdisteelle ja se on tarkoitus painella kasvoille vasta sen jälkeen, kun tuoksua on ensin hengitetty syvään kämmenistä. Kirkas, geelimäinen ja täyteläinen hoitovesi tuntuu melkein seerumilta ja sen koostumus sallii kasvojen hieromisen, eli ei hulahda ihoon hetkessä. (/skin regimen/ -kasvohoidossa tehtävä Rolling Roullage -hieronta tehdään muuten tämän tuotteen kanssa!) Hoitoveden jälkeen iho tuntuu pehmoiselta ja sileältä.

Vaikuttavat aineet: Longevity Complex™ ja yksisoluinen mikrolevä (euglena gracilis)

Muuta: Hoitovedestä ja kasvopaperista voi tehdä helpon sheet mask -naamion virkistämään ihoa esimerkiksi pitkän lennon tai vaikkapa flunssan jälkeen

 

skin_regimen_ha_booster

/skin regimen/ 1.85 HA Booster  – tehokosteuttava seerumi, ei lisättyä tuoksua

Ainesosista 99,2% luonnollista alkuperää
Lasipullo pipettikorkilla
25 ml / OVH 86 €

Loistelias! Geelimäinen hyaluronihapposeerumi auttaa sitomaan kosteutta ihoon. Seerumi on miellyttävä levittää ja se imeytyy nopeasti. Iho jää hyaluronihapon jälkeen aavistuksen tahmeaksi, mikä helpottaa tuotteiden kerrostamista. Ei sisällä lisättyä tuoksua, eli sopii myös tuoksuherkälle käyttäjälle.

Hyaluronihapposeerumi sisältää kolmea erikokoista hyaluronihappoa, mikä varmistaa sekä tuotteen imeytymisen syvemmälle ihoon (pienempi molekyylikoko) että ihon pinnalle jäävän kosteuden (suurempi molekyylikoko), jolla on välittömästi täyteläistävä vaikutus.

Vaikuttavat aineet: Longevity Complex™, mikro- ja makrohyaluronihappo sekä ristikkäissilloittunut hyaluronihappo

Muuta: Sopii hyvin esimerkiksi kesällä pelkän aurinkovoiteen alle säilyttämään ihon kosteustasapainon

 

skin_regimen_tulsi_booster

/skin regimen/ 10.0 Tulsi Booster – ravitseva ja suojaava kasvoöljy

Ainesosat 100% luonnollista alkuperää
Lasipullo pipettikorkilla
25 ml / OVH 83 €

Rauhoittava kasvoöljy tuo elintärkeitä rasvahappoja, joita puuttuu etenkin kuivalta ja usein myös aikuiselta iholta. Ravitseva ja suojaava kasvoöljy vahvistaa ihon luontaista suojamuuria ja yhdessä vesimäisen kosteuden kanssa (hyaluronihapposeerumi)  varmistaa, että iho näyttää heleältä ja hyvinvoivalta. Tulsi-öljyn koostumus on ohut ja kevyt ja se on ainakin omassa käytössäni sopinut hyvin myös meikin alle. Tuotteessa tuntuu kevyt  /skin regimen/ -tuoksu, mutta heikommin kuin muissa tuotteissa.

Sivuhuomiona vanhoille lukijoille: tämä öljy on kuin tilauksesta saapunut paikkaamaan aiemmin ennakoimaani hätätilannetta, kun jo lopetettu [comfort zone] Skin Resonance -öljy alkoi huveta varastoistani.

Vaikuttavat aineet: pyhäbasilika (ocimum sanctum)

skin_regimen_tea_tree_booster

/skin regimen/ 1.0 Tea Tree Booster – kuoriva ja puhdistava seerumi

Ainesosat 93,7% luonnollista alkuperää
Lasipullo pumppukorkilla
25 ml / OVH 82 €

Epäpuhtaalle ja tukkeutuneelle iholle suunnattu puhdistava ja kuoriva teepuu-mantelihapposeerumi jännitti aluksi, mutta ohut ja herkkä ihoni on sietänyt seerumia täsmäkäytössä leuassa ja nenässä tosi hyvin. Teepuuöljyn tuoksu on voimakas ja aiheutti välittömästi mielleyhtymän teinivuosien ”ihonhoitoon”, jolloin teepuuöljyssä oli suotavaa uida päivittäin.

Kevyesti kuorivan seerumin kanssa on tärkeää suojata iho auringolta, jottei hedelmähapon ohentama iho ota nokkiinsa auringosta. Sain ohjeen käyttää teepuuseerumia kuuriluontoisesti niin, että saan leuan tukkeumat kuriin ja sitten tarpeen mukaan esimerkiksi kerran viikossa.

Vaikuttavat aineet: Longevity Complex™, teepuuöljy (tai paperikaarnamyrtti, melaleuca alternifolia) sekä mantelihappo 

Muuta: Sopii myös täsmätuotteeksi yksittäisten epäpuhtauksien nitistämiseen

skin_regimen_tripeptide_cream

/skin regimen/ Tripeptide Cream – suojaava kasvovoide

Ainesosista 96,1% luonnollista alkuperää
Lasipurkki
50 ml / 72 €

Kosteuttava peptidivoide toimii yleisvoiteena sekä päivä- että yökäytössä ja sopii kaikille ihotyypeille. Pehmeä, täyteläinen koostumus on Microalgae Essence -hoitoveden tapaan viilentävä ja hierottava, eli ei jämähdä kasvoille välittömästi, vaan sopii muutaman minuutin  hierontaan.

Kasvovoiteessa on samaan aikaan sekä ravitseva, että miellyttävästi samettipintainen tuntuma ja olen pitänyt siitä sekä päiväkäytössä meikin alla että yövoiteena. Toki levitän voiteen alle myös öljyä, eli en ole varma riittäisivätkö tässä tehot kaikkein kuivimmalle iholle ihan sellaisenaan.

Vaikuttavat aineet: Longevity Complex™, voikukkauute ja tripeptide-5-yhdiste, joka imitoi ihon omia proteiineja ja auttaa ylläpitämään ihon kollageenintuotantoa

skin_regimen_urban_shield_spf30

/skin regimen/ Urban Shield SPF30 – kevyt ja tahmaamaton aurinkosuoja kasvoille

Ainesosista 63,9% luonnollista alkuperää
Lasipullo pumppukorkilla
40 ml / OVH 46 €

Suosikki! Loistelias! Mahtava!

Ohut, kevyt ja miellyttävästi levittyvä aurinkosuoja, joka on sopinut iholleni täydellisesti. Tämän tuotteen myötä olen ottanut aurinkovoiteen osaksi automaattista ihonhoitorutiinia huolimatta siitä, olenko suunnitellut meneväni päivällä ulos vai en. (Tervetuloa kotitoimistoon, näitäkin päiviä on.)

Tähän saakka aurinkovoiteissa on ollut ongelmana joko se, että ne eivät kuivu lainkaan ja valuvat jopa kuivalla iholla silmiin tai se, että ne kuivuvat välittömästi ja rutistavat kuivan ihon kippuralle minuuteissa.

Tämän aurinkosuojan kanssa tasapaino on täydellinen: iho ei kuivu eikä kiristä, muttei myöskään tunnu rasvaiselta. Voiteessa on mukana jotain heleyttävää, sillä lopputulos näyttää siltä, kuin olisin levittänyt iholle ohuen kerroksen meikinpohjustusvoidetta.

Annostelu toimii kivasti ja yhdellä käyttökerralla levitän kasvoille kolme painallusta vesimäisen ohutta aurinkovoidetta.

Vaikuttavat aineet: voikukkauute

skin_regimen_enzymatic_powder

/skin regimen/ Enzymatic Powder – kuorintajauhe, ei lisättyä tuoksua

Ainesosista 64% luonnollista alkuperää
Lasipullo kierrekorkilla
55 g / OVH 43 €

Entsymaattinen kuorintajauhe muistuttaa koostumukseltaan legendaarista Dermalogican kuorintaa, joskin aavistuksen karheampana. Riittoisa kuorintapuuteri vaahdotetaan veden kanssa, pyöritellään kasvoille ja huuhdellaan runsaalla vedellä. Veden kanssa syntynyt vaahto on pikkiriikkisen ”terävää”, eli ei siis pelkkää vaahtoa, mutta tätä terävyyttä on mahdollista muuttaa veden määrää lisäämällä.

Entsymaattisen eli kemiallisen kuorinnan lisäksi tällä kuorintajauheella saa siis aikaan myöskin mekaanista hankausta, mikäli vettä annostelee vähän ja kuorintajauhetta enemmän. Sain vinkin yhdistää kuorintapuuterin myös esimerkiksi Microalgae Essence -hoitonesteen tai Tulsi Booster -hoitoöljyn kanssa, jos veden sijaan haluaa testailla vielä hoitavampia vaihtoehtoja.

Valmistaja suosittaa käyttämään kerrallaan teelusikallisen kuorintapuuteria, mutta itse käytän tuosta määrästä ehkä kolmasosan, siis todella vähän kerrallaan.

Vaikuttavat aineet: chlorella-levä, papaijauute ja riisitärkkelys

skin_regimen_night_detox

/skin regimen/ Night Detox  – uudistava yönaamio

Ainesosista 98,7% luonnollista alkuperää
Lasipurkki
50 ml / OVH 72 €

Hellästi kuoriva yönaamio on koostumukseltaan kuin huurteista sorbettia ja tuntuu iholla hennosti viilentävältä. (Tämä ominaisuus tuntuu liittyvän /skin regimen/ -tuotteissa tuohon hierottavuuteen, sillä myös tämän tuotteen kanssa kannustetaan noudattamaan ylle linkkaamaani Mindful Massage -hierontatekniikkaa.)

Yönaamio levitetään kasvoille heti Microalgae Essence -hoitoveden jälkeen ja huuhdellaan pois aamulla. Valmistaja suosittelee käyttämään yönaamiota kuuriluonteisesti 28 päivää peräkkäin, sitten pitämään 2 kk tauon ja uusimaan sitten 28 päivän kuurin. Omalle iholleni sain ohjeeksi käyttää yönaamiota 1-2 kertaa viikossa ja tuota ohjetta noudattamalla herkkisihoni on ollut tyytyväinen ja tasaisen sävyinen.

Vaikuttavat aineet: Longevity Complex™, PHA-happo glukonolaktoni ja alfaglukaanihiiva

skin_regimen_room_spray

/skin regimen/ Room Spray  – huonetuoksu

Ainesosista 98,7% luonnollista alkuperää
Lasipullo suihkekorkilla
100 ml / OVH 65 €

/skin regimen/ -tuotteita terästävä eteerinen tuoksusekoitus on saatavana myös huonetuoksuna. Kuten postauksen alussa – siellä puolisen tuntia sitten jos olette järjestelmällisesti kahlanneet tänne saakka (onnea!) – mainitsin, olen oppinut käyttämään tätä pullotettua havumetsäelämystä palauttamaan matkoihinsa harhailleen keskittymiskyvyn takaisin nykyhetkeen.

Tuoksu on selkeä, mutta ei mielestäni liian voimakas tai päällekäyvä. Muutama suihkaus tuntuu huoneessa hetken, mutta haihtuu sitten omia aikojaan eikä jää vieraaksi, joka ei ymmärrä lähteä.

Vaikuttavat aineet: eteerinen /skin regimen/ -tuoksusekoitus: kataja-, seetri-, ruusupuu ja kopaivaöljyt

Muuta: Herkästi syttyvää, säilytettävä lasten ulottumattomissa ja poissa lämmönlähteiden läheltä. Vältä ihokosketusta.

/skin regimen/ tuotteet, yhteenveto

Olen rehellisesti ihastunut /skin regimen/ -tuotteisiin. Tykkään hifistellä ihonhoidossa ja kokeilla uusia tuotteita, mutta olen ilahtunut tämän tuotesarjan olemassaolosta ja siitä, että sain tutustua siihen näin perinpohjaisesti. Näistä tuotteista etenkin Cleansing Cream -putsari ja Urban Shield -aurinkosuoja ovat tulleet elämääni jäädäkseen.

Tuotteet ovat ylelliselle hoitolasarjalle ominaisesti normaalikosmetiikkaani arvokkaampia, mutta toisaalta myös riittoisia ja tehokkaita. OVH-hinnat on poimittu maahantuojan nettisivuilta tämän artikkelin julkaisupäivänä.

skin_regimen_comfort_zone

Minimalistinen pakkausdesign miellyttää silmääni ja pidän suuresti brändin visuaalisesta kommunikaatiosta. Ulkopakkausten kylkeen on painatettu röntgenkuvia kasveista muistuttamaan yhteydestä luonnon kanssa ja jokaisessa pakkauksessa on filosofinen mietelause, jonka äärelle on hyvä hetkeksi pysähtyä.

To master life means to discover who we are and build, by expanding ourselves, what we can

Tuotteet ovat vegaanisia ja vastuullisesti tuotettuja ja todisteeksi kestävästä liiketoiminnasta emobrändi [comfort zone] on saanut arvostetun B-Corp-tunnustuksen. (Muita saman tunnustuksen saaneita isoja yrityksiä ovat mm. Ben&Jerry’s ja Etsy.)

Voit lukea lisää /skin regimen/ -konseptista valmistajan sivuilta täältä.

healthy_skin_has_no_age.jpg

/skin regimen/ -jälleenmyyjät

Skin Regimen -tuotteita myy The House of Sustainable Beauty -verkkokauppa.

 

6 Comments Lisää omasi

 1. Nena Sofia sanoo:

  Todella mielenkiintoinen tuotesarja, kiitos kattavasta esittelystä :) Hyvin jaksoi kahlata, sun postauksia on niin mukava lukea <3

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos, huippua! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.