Kesäkynnet

Vaikka vaatekaappini on täynnä mustaa, huulipunien ja kynsien kanssa revittelen luontevasti. Kesäisin korallit ja pinkit hiipivät huulipunalaatikosta esiin ja valloittavat reviirin murretuilta malvoilta ja kylmiltä violeteilta. Kiitos sinisestä oranssiin liukuvan tukan, kaikki sävyt mätsäävät luonnikkaasti yhteen olkapäiden ylle jäävässä osiossa.

Tämän kesän kynsikohokohta ovat kuukauden päässä odottavat Tomorrowland-kynnet (en tiedä vielä millaiset, suunnittelu on käynnissä!), mutta jo juhannukseksi oli tärkeää saada kesäisen kirkkaat kynnet, jotka vähän sattuvat silmiin.

kesa_kynnet_2019.jpg

Koralli pohjasävy on CND-klassikko Tropix, joka ei ole ihan neon, mutta silti ihanan kirkas oranssinen koralli. Maustoin korallipohjan violetilla foliolla ja AH, miten säpäkkä lopputulos syntyikään. Kynsien ulkoreunoille painellut foliot toimivat samalla optisesti varjoina ja peilaavat valoa jännästi eri tavalla kuin sinne tänne töpötetyt rippeet.

kesakynnet_2019.jpg

Kynnet ovat hissuksiin venahtaneet vähän ylimääräistä pituutta, vaikka olen tykännyt pitää ne melko lyhyinä. Yritän muistaa öljytä niitä useamman kerran päivässä, josko ne kestäisivät näppäimistötalkoita vielä pari viikkoa. Ilman säännöllistä ja runsasta öljyämistä kynsien kärjillä on taipumus käpristyä, jolloin lakkaus ei kestä niissä parhaalla mahdollisella tavalla. Lämmin suositus kynsiöljyn käytölle – pienellä vaivalla iso hyöty.

kirkkaat_kynnet.jpg

Lue lisää kynsien hoidon perusteista tästä artikkelista.

Ihanaa juhannussunnuntaita, lepuutelkaa!

Kynnet:
CND Shellac Tropix
Nail Diva Foil 013

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.