Irrationaalisen ihana inkivääri

Noniiiin, tästä lähtee jälleen yksi ylisanoja säästelemätön ihkutushehkutuspostaus tuotteelle, jota ette kohta enää voi ostaa. The Body Shopin kesä 2019 toi mukanaan upouuden Totally Tangled Ginger -inkiväärisarjan, johon menin ja pihkaannuin voimallisesti.

the_body_shop_ginger

Ensimmäisessä aallossa ostin vartalovoiteen, kertaalleen jo vähän lyttäämäni vartalojugurtin (koska se vaan tuoksui liian hyvältä jäädäkseen kaupan hyllyyn, yhyyy RIP selkäranka) sekä kuorintavoiteen. Korkkasin kymmenistä jo avatuista vartalovoiteista kylmäverisesti (tai tyhmästi, valinta on teidän) piittaamatta käyttöön paksun Body Butter -vartalovoiteen, enkä ole koskaan käyttänyt vartalolleni mitään näin herkullista. Tuoksun koukuttavuudesta kielivät silkkisen pehmeäksi voidellut kantapäät, joita en ole vuosiin rasvannut säännöllisesti (saa tuomita), mutta jotka ovat saaneet täyteläisen inkiväärikuorrutteen joka ilta ja ovat nyt kerrassaan pakasta vedetyn pehmeät.

the_body_shop_inkivaari_

Kun viimein ymmärsin, miten valtavasti hyvää mieltä saan tästä kausituoksuna lanseeratusta pikkiriikkisen pistävästä, häivähdyksenomaisesti sokerihuurteisesta maustekasvin maavarresta (ei juuresta, kuten aiemmin luulin), ryntäsin luonnollisesti ostamaan lisää. Ja tiättekö mitä historiallista tapahtui? En ostanut kaikkia, teillekin riittää! Just nyt omistan vain yhden kutakin laatua, paitsi vartalovoidetta kolme.

inkivaari_tuotteet_

ginger_body_products

Koska kohtuus ei kuulu sanavarastooni, mietin josko itsekin vielä täsmäiskuna ottaisin yhden tai kaksi varakappaletta tuota jämäkämpää vartalovoita varastoon, MUTTA kaiken inkiväärikiihkon keskellä ymmärrän, että tässä saattaa käydä kuten kausirakkaudelleni TBS-omenalle, jota kohti aloin kolmannen pullon kohdalla jo vähän yökkäillä. Niinniettä, hnngh. Onko teille joskus käynyt niin, että jotain ihanaa on hamstrattu liikaa, eikä se rakkaus sitten kannakaan loppuun saakka?

Mut menkää ja ostakaa edes se yksi ja kiittäkää sitte myöhemmin, ettette missanneet tätä ihanuutta! Inkivääri best!

8 Comments Lisää omasi

 1. Mimosa sanoo:

  Miulla on vaan kaksi suihkugeeliä ja yksi käsisaippua tätä sarjaa :D Vielä kun yhden suihkarin ostaisi saisi suihkugeelipassin täyteen ja saisi yhden ilmaiseksi! Mutta.. ehkä odottelen mitä syksy tuo tullessaan, jos jotain tyhmää, kadun ratkaisuani.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Suihkugeeli…passin? Siis minkä? 😅

 2. Kuorotipu sanoo:

  Tää pitäis varmaan käydä nuuhkimassa. Inkivääri on myös suosikki sekä makuna että tuoksuna :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Mä olen ystävystynyt inkiväärin kanssa vasta viime vuosina, mutta kun hiffasin millaisissa makuyhdistelmissä se on parhaimmillaan, en enää osaisi tehdä smoothieta ilman. :)

 3. Nena Sofia sanoo:

  Oooh, tämähän kuulostaa vastustamattomalta! Jahka vapaudun kosmeostoslakostani, ryntään tarkistamaan onko hyllyt jo tyhjinä :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Ostolakko, aijjai! Kuulostaa kehittävältä ja vaikealta, mutta toivotan onnea projektiin ja pidän peukkuja että inkiväärit odottavat sinua hyllyssä kun aika on oikea. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.