Rusettinuttura

Hiphei! Onnea on kampaaja, joka mukisematta lähtee mukaan kaikkiin instagramista bongattuihin hullutuksiin.

bowhair_bun_hiusrusetti

Pyysin rusettinutturaa ensimmäisen kerran keväällä, jolloin kävimme työporukalla markkinointigaalassa, jonka aihealue salli vapaamuotoisemman gaalatyylin. En tarkkaan muista, mistä ajatus rusettinutturasta alunperin lähti, mutta kun lähetin ensimmäisen kuvan luottokampaajalleni Karoliinalle, hän oli välittömästi mukana ideassa.

Ihkaensimmäisestä rusettinutturasta ei jäänyt yhtään ainoaa kunnollista kuvaa, joten nyt kun kaipasin reivireissua varten hypynkestävää kampausta, halusin kiharakampauksen tai lettien sijaan uusinnan ihanasta rusettinutturasta.

bow_hair_rusetti_nuttura_viilankantolupa

Ensimmäinen rusettinuttura sieti kepeästi kahden vuorokauden päikkärit ja yöunet, mutta oli silti helposti kammattavissa pois. En tiedä satuitteko lukemaan millainen jälkipuinti ihanalla kirharapehkolla oli, mutta noista monen tunnin itkusulkeisista jäi sen helvetin huitulan lisäksi takaraivoon hiukan pelkoa siitä, miten helposti kampauksen saa purettua.

Rusettinuttura kaipaa runsaasti tupeerausta ja lakkaa – ja kuulemma ”lyhyemmän tukan”, voitteko kuvitella – mutta kun lopputulos on valmis, se tönöttää takaraivolla kuin patsas, eikä hievahdakaan ennen kuin alan kalastaa sen sisältä pinnejä. Eli joskus ensi viikolla, hihi!

Rusettikampaus on ehkä aavistuksen erikoinen valinta tavalliseen baari-iltaan, mutta jos kotitoimistossa työskentelevän ihmisen horisontissa siintää kuvastuksen lailla väräjävä mahdollisuus laittautua, se käytetään.

rusetti_hiukset_nuttura_viilankantolupa

Violetti-oranssi rusettinuttura, jei vai ei?

4 Comments Lisää omasi

 1. JonnaH. sanoo:

  Tuli heti tästä mieleen omat kampaajakouluajat ysärillä. Rusetti oli silloin tosi muodikas ja näitä tuli väännettyä paljon. Varmaan eka kampaus joka meille opetettiin, sitten tuli vasta banaaninutturat, laineet sun muut klassikot. :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Haha, eikä – en muista koskaan nähneeni kenelläkään rusettinutturaa! Tosi hauska kuulla että nää on olleet trendikkäitä joskus 😁

 2. Vandaalia sanoo:

  Awwwws <3 Mulle kans! Niin magee :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Apua, tää on mennyt multa ihan ohi! Onpa noloa palata kommenttiin kaksi kuukautta myöhässä! 🙈 Mutta siis joo, siitä huolimatta että kyseessä mitä ilmeisemmin on tosiaan joku vanha ysäritrendi, tää tukka tuntui niin omalta, siis niin mun juttu! Aion häpeämättä kantaa sitä jatkossakin, kevein askelin.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.