Sorruin! MAC Joulukalenteri 2019

Käsi pystyyn innostuksen merkiksi! Tarpeeton ostos, joka tuottaa tarpeettomasti laskettavaa mielihyvää, mutta KATSOKAA NYT SITÄ! Niin nätti, painava ja kertakaikkiaan hurmaava!

mac_joulukalenteri_2019

MAC Starring You -joulukalenteri on vuoden 2019 kenties vatvotuin ostos, jonka raaskin kotiuttaa vasta kun kalenteriin lätkäistiin 50% alennus. Joulukalenterin hinnaksi jäi silti reilu sata euroa, joten ihan tosissaan saa matkakokoisista MAC-tuotteista tykätä, että tässä jää henkisesti voitolle – mutta kyllä vaan tuntui kivalta kantaa kotiin oma MAC-kalenteri, ei auta!

mac_joulukalenteri_2019_

mac_xmas_2019

Olen silmäillyt MACin joulukalenteria siitä saakka kun siitä ensimmäiset kuvat syksyllä tihkuivat julkisuuteen, mutta yli 200€ hinta ei vaan mitenkään päin tuntunut oikeutetulta, kun katsoin mitä kalenteri sisältää. Luvassa on sinänsä viehkoja matkakokoisia ripsivärejä, huulituotteita, luomivärejä ja ihonhoitojuttuja, mutta kun MAC-intoilua on takana jo näin monta vuotta, omistan niistä jo tuota…melkein kaiken. Hehheh!

mac_kalenteri_joulumac_advent_calendar_2019

Mutta tuossa se nyt on, koko komeudessaan. Vielä eilen kun juoksin omaani poimimaan, näytti täällä kotikylällä olevan varastoa kivasti jäljellä, mutta jos tällaisen mielii, en tiedä kauanko kannattaa lepäillä laakereillaan. Olen ollut huomaavinani, että MAC aiheuttaa keskivakavaa riippuvuutta melko lyhyenkin käytön jälkeen.

mac_kalenteri_sisalto_2019

Tähden muotoinen kokonaisuus ja kalenterin sävyt miellyttivät silmää niin, että laitoin samalla innostuksella kynnetkin mätsäävään kuosiin. Mattapintainen musta-kupari ei näytä yhtään pahalta ja tällainen kynsille lakattu tietäjät tietää -tyyppinen MAC-mainos sopii höyrähtäväiselle luonteelleni täydellisesti.

matte_black_copper_nails

 

 

5 Comments Lisää omasi

 1. Charming Nails sanoo:

  Voi kun minä olisin tämän tahtonut! Kyllä kirvelee katsoa tämän aukaisua kun sieltä tulee kaikkea kivaa 😉 Hinta on vaan hirvittävä siihen nähden että osan tuotteista omistan/olen omistanut ja ne kyllä lähtisi kiertoon. 50% alehintakin oli mulle vielä liikaa ;DD t. Nuuka-Jussi

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Hahhah, no elämässä tulee aina eteen kierrepalloja – pari päivää myöhemmin selvisi ettei mullakaan oikeastaan olisi ollut tähän varaa, mutta sitä suuremmalla syyllä yritän nauttia luukkujen sisällöstä. :D

 2. Nena Sofia sanoo:

  No jopas se onkin upea – ja kynnet myös! :D Mä en tosiaan raaskinut tämän hintaista kalenteria hankkia, kun satanenkin tuntui hintavalta Glossyboxin kohdalla. Mutta ehkä tuolla alella olisin voinut sortua, jos en olisi jo yhtä kalenteria ostanut :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Joooo, on! Ja kiitos! Olihan tämä vähän kipurajalla vieläkin, mutta kun tälle mun MAC-hulluudelle on vaan vaikea löytää rajoja, niin minkäs teet. 🙈

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.