Kauneusbloggaajien joulukalenteri, luukku 24: Joulurauhan julistus

kahvari_banneri_lauraloukola

Kauneusbloggaajien joulukalenterin viimeinen luukku toteutetaan teemalla ”Parasta kotikaupungissani jouluna”. Tänään voit jouluruokia sulatellessa selata läpi kaikki 24 aattoluukkua kauneusbloggaajien erilaisista joulurutiineista ja ajanvietevinkeistä tästä listasta:

 1. Gingerbiscuit
 2. Glitteri addikti 
 3. Charming Nails
 4. Laura Loukola Beauty Blog
 5. Beauty by Ida M 
 6. Meikkiholisti
 7. Blinger shimmer
 8. Keyword: Love
 9. Virve Fredman
 10. Miten niin liikaa?
 11. Strokes of Color
 12. Viivi Nurminen
 13. Dioriina
 14. Viilankantolupa
 15. Glitz & Glam
 16. Rouva Kameleontti
 17. Nena Sofia’s
 18. Maria Glow
 19. Miss Aria
 20. hannamaria
 21. Purkkisirkus
 22. Huulipunamania
 23. Kerroksia

 

Mikä on parasta omassa kotikaupungissani jouluna?

Asun Turussa ja oma vinkkini on vanhalta suurtorilta maailmanlaajuisesti televisioitava Joulurauhan julistus. Joulurauha julistetaan kello 12 (lähetys YLE 1:llä  klo 11.55) ja koko elämäni aikana olen vain yhden kerran onnistunut missaamaan tämän perinteen nukkumalla vahingossa yli puolen päivän.

Mikäli sää on talvinen, joulurauhan julistusta on liikenneruuhkasta huolimatta mahtavaa seurata paikan päällä. Noin 10 000 hengen tapahtuma on lyhyt ja yhteisöllinen ja sen järjestelyt toimivat hyvin myös turvallisuusnäkökulmasta. En ole uskonnollinen, mutta tähän yhteen päivään vanhan pergamentin hartaat sanat tuovat arvokkuutta, joka on lapsesta saakka tuntunut tärkeältä.

Täydellinen aikataulu aattoon laskeutumiselle on herätä aamulla rauhaksiin, keittää tujakka glögi klo 11.15 ja kaivautua sohvannurkkaan katsomaan Lumiukkoa (YLE 2 klo 11.28). Kun satu päättyy ja roska on saatu pois silmästä, vaihdetaan kanavaa ja hengitellään meditatiivisesti joulurauhan julistuksen ajan. Loppupäivän suosittelen omistamaan syömiselle ja lepäämiselle.

Rauhallista joulua, ystävät.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.