Helpot joulukynnet folioilla

Perheen jouluhullut ovat aloittaneet kausivaloasennukset ja neulasten varistelun talon ainoaan karvamattoon jo marraskuussa ja viimeistään tällä viikolla kaikki jääkaappimagneetteja ja ovistoppareita myöten on vaihdettu jouluasuun. Vaikka välttelen kiihkoilua muissa kuin kosmetiikkaan ja kissavideoihin liittyvissä asioissa, en voinut välttää tartuntaa tästä ilmateitse liikkuvasta tipetappailusta. No, menköön!

joulukynnet_2019

En tiedä, oletteko huomanneet millaiseen matalikkoon siipan huumorintajupoiju on kiinnitetty, mutta tyyppi ratkesi onnesta saadessaan etukäteislahjaksi aidon ugly sweater -villapaidan. Kulkee paidassaan onnellisesti hymyillen aina kun poistumme porukalla ovesta ja yksinään lähtiessään pukeutuu tärkättyyn kauluspaitaan ja jurottaa. Väitän että kyseessä on vakava, toistaiseksi diagnosoimaton nolaamisen tarve humiliatione necessitas.

Esimerkki tilanteen vakavuudesta. Logomoon oli viikonloppuna kokoontunut merkittävä keskittymä kalapuikkoviiksiä ja Jacques Cousteau -pipoja vuosittaisen Uuden Muotoilun Joulumarketin merkeissä ja jopa siellä siippa sai osakseen hämmentyneesti pälyileviä katseita paitoineen. Siis paikassa, jonka asiakkaat ovat saapuneet ostamaan korkkimatosta tehtyjä solmukkeita ja pronssista taottuja kirkkovenekoruja.

joulu_kynsilakka_

Koska satunnaisista ylilyönneistä huolimatta siippa on meillä se, joka taitaa pukeutumisen vivahteet ja kantaa itsensä tyylillä, en tietenkään voi tehdä muuta kuin potea paidan äärellä migreenini hiljaa pois ja kostaa ällöjouluisilla kynsillä, joita edes kamera ei saa vastavärien vuoksi vangittua kunnolla.

Punaisella pohjalla on vihreää ja kultaista foliota, eivätkä nämä jouluttamista sarkastisesti tulkitsevat kynnet mätsää mihinkään käyttämääni asuun tai yleiseen tyylitajuuni muutenkaan, mutta lienee tarpeetonta mainita, että siippa oli niistä innoissaan. Kuinkas muutenkaan.

Tip tap saatana.

jouluiset_kynnet

Kynnet:
CND Shellac Rouge Rite
Nail Diva Foils

4 Comments Lisää omasi

 1. Nämä on kyllä ihan sikahienot!! Hyvä ja helppo idea, nykyään kun ei itsekään vaan kerkee ja jaksa koristella ://

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Folioissa toi helppous kyllä viehättää, vaikkei väriyhdistelmä ihan mun suosikkeja tässä ehkä ollutkaan. :D

 2. Mizz Annie sanoo:

  Mä olin heti 1.12. niin fiiliksissä joulusta, että paloin loppuun. Ei enää joululauluja yhyy. Tosin ehkä tää koskee erityisesti töissä soivia psykedeelisiä versioita Kulkukulkulkusista.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Psykejoululaulut, hnnnnmmmmmmgh.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.