Testissä kotimaiset Made in 7 Heaven -tuotteet

*Sisältää saatuja ilmaistuotteita

Iloisia uutisia! Suomalaista (luonnon)kosmetiikkaa listaavan postauksen syventäminen etenee. Sain syksyllä testiin Tampereella käsityönä valmistettavia Made In 7 Heaven -tuotteita ja nyt on aika nostaa esiin pari suosikkia.

Made in 7 Heaven -tuotteet valmistetaan Tampereella pienissä erissä ja jokaisen tuotteen pohjassa on selkeästi merkitty parasta ennen -päivämäärä. Tuotteet on kehitetty kauneushoitolatyötä silmällä pitäen, mutta niitä voi ostaa verkkokaupasta myös ilman ammattilaisstatusta. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja muutamia poikkeuksia lukuunottamatta luonnonkosmetiikkaperiaatteiden mukaan valmistettuja, mutta sertifikaattia tuotteilla ei ole. Tuotteiden luonnollisuusprosentti on merkitty verkkokaupassa tuotekohtaisesti.

made_in_7_heaven_tuotteet_kokemuksia

Tuotelinjoja on tällä hetkellä kasvoille neljä: kirkastava Brightening & Renewing, couperosaiholle suunnattu rauhoittava Recovery, kiinteyttävä Collagen sekä erityisesti herkälle iholle kehitetty Sensitive. Valikoimaan kuuluu myös tuoksukynttilöitä ja huonetuoksuja.

Aloitetaan kirkkaimmasta tähdestä – ihon huikean pehmeäksi jättävä pehmentävä puhdistusöljy teki kaksoispuhdistusfaniin suuren vaikutuksen. Pirteän keltainen Recovery Cleansing Oil on ohut ja juokseva puhdistusöljy, joka tuoksuu herkullisesti tyrniltä. Pehmeästi levittyvä puhdistusöljy liukuu iholla helposti ja huuhtoutuu melkein kokonaan vedellä. Loistava!

suomalainen_puhdistusoljy_viilankantolupa

Se, mikä tekee tästä öljystä poikkeuksellisen kivan, on sen jälkeensä jättämä pehmeys. Tämä iholla tuntuva pehmeys ei ole samanlaista, kuin joidenkin luonnonkosmetiikkaöljyjen jättämä selkeä öljymäinen kalvo, joka johtuu tuotteen huuhtoutumattomuudesta. Ei, tämän tuotteen aiheuttama pehmeys on kaukana siitä. Iho vain tuntuu tämän öljyn jälkeen hurmaavan pehmeältä, vaikkei siinä tunnu olevan enää varsinaista öljyä juurikaan. Olen myyty.

Tuntumassa on jotain ainutlaatuista myös siksi, että vaikka teen heti perään kaksoispuhdistuksen jälkimmäisen osan jollain toisella tuotteella, öljyn jättämä pehmeys säilyy iholla myös sen jälkeen. Hämmästyttävää – ja erittäin koukuttavaaa! Recovery Cleansing Oil ei emulgoidu maitomaisen valkoiseksi, mutta notkistuu ja huuhtoutuu nirsoon putsarimakuuni nähden vedellä ihan ilman ylimääräistä vaivaa.

Made in 7 Heaven Recovery Cleansing Oil -puhdistusöljy sisältää muun muassa kosteuttavaa glyseriiniä, ravitsevaa ja pehmentävää tyrniöljyä sekä auringonkukan siemenöljyä. Puhdistustehosta vastaa sakkaroosilauraatti, joka on sokeripohjainen rasvahappo.

Pullon pumppumekanismi on napakka ja niukka, joten yhteen puhdistuskertaan tarvitaan 3-4 painallusta. Tuotteen oma ohje neuvoo käyttämään 1-2 painallusta, mutta omaan käsialaani se on hiukan liian vähän. Tuote on myös ohuutensa vuoksi riittoisaa, joten kitsastelu on mielestäni turhaa. Runsaammalla määrällä öljyä on helpompi hieroa kasvoja, joten kannustan ottamaan tuotetta kerralla reilusti.

100 ml pumppupullo maksaa brändin omassa verkkokaupassa 27€.

made_in_7_heaven_tuotteet

Puhdistusöljyn lisäksi pihkaannuin kosteuttavaan Recovery Balance Mist -kasvosuihkeeseen. Tasapainottava kasvosuihke pohjaa kosteutta sitovaan glyseriiniin, antioksidanttiseen tyrniin, rauhoittavaan kauraan sekä kosteuttavaan ksylitoliin.

Kosteussuihkeessa on hennon kukkaisa tuoksu, joka ei tunnu nenääni liian vahvana, eikä jää iholle leijumaan. Iho jää kosteussuihkeen jäljiltä aavistuksen nahkeaksi, mikä on kerrostettavuuden kannalta oivallinen ominaisuus. Kasvoveden tai kosteussuihkeen kerrostaminen iholle on nopea tapa tuoda kasvoille heleyttä ja pehmeyttä, joten mikäli et ole kokeillut tätä tekniikkaa vielä, suosittelen testaamaan.

Suihkuta kasvovesi suoraan kasvoille, anna imeytyä ja toista ainakin 2-3 kertaa. Voit myös painella kasvoveden iholle käsin, mutta älä hiero, vaan keskity rullaaviin painalluksiin koko kämmentä hyödyntäen. Tällöin käsien lämpö edistää tuotteen imeytymistä entisestään. Lisää iholle kerrostetun kosteuden päälle seerumi ja/tai kosteusvoide ja pahin talvikiristely helpottaa jo muutamassa päivässä.

Made in 7 Heaven -kasvosuihkeen suihkemekanismi on napakka ja jo yksi painallus tuo iholle runsaan määrän tuotetta. Suihkin puhdistetuille kasvoille 2-3 painallusta reilun etäisyyden päästä ja annan sumun laskeutua iholle. Kasvosuihketta voi käyttää myös meikin päällä jos iho alkaa päivän mittaan kuivan sisäilman tai päätetyöskentelyn vuoksi kiristellä, mutta tällöin ekstravarovaisuutta annosteluun, ettei tuotetta leiskahda kasvoille liikaa kerralla.

Erittäin kiva tuote. Ainoan miinuksen annan painavasta lasipullosta, joka tuo kyllä tuotteeseen vähän ylellisempää vaikutelmaa ja on tulevien kierrätysratkaisujen kannalta hyvä valinta, mutta joka samalla asettaa tuotteen pysyvään kotiarestiin. Minulle kasvosuihke on oleellinen osa ihon puhdistuksen jälkeen tapahtuvaa kosteutusta, eikä painavan lasipullon kanssa oikein voi reissata. Itse jätän siis kasvosuihkeen työpöydälle päivän mittaan tapahtuvaa suihkimista varten, mutta reissuun valitsen jatkossakin toisen tuotteen.

100 ml suihkepullon hinta 22 €.

made_in_7_heaven_kokemuksia

Ennustan Made in 7 Heaven -brändille tulevina vuosina nousukiitoa, sillä tuotesarja on laventunut lanseeraamisestaan saakka tasaiseen tahtiin varsin hyvillä tuotteilla. Millaisia tuotteita te haluaisitte nähdä tällaisessa pienissä erissä tuotetussa suomalaisessa kosmetiikkasarjassa? Puhutteleeko konsepti ylipäätään, vai ostatko mieluummin kosmetiikkatuotteet muualta kuin kauneushoitolasta tai verkkokaupasta?

 

7 Comments Lisää omasi

 1. Oi, nämä kuulostavat ihan super kiinnostavilta! Hinnatkin ovat sellaiset, että uskaltaa helposti ostaa kokeiluun. Kiitos kattavasta esittelystä!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiva, että kuulosti kiinnostavalta! :) Pienyrittäjälle pienikin ostos on tärkeä osa kassavirtaa. <3

 2. Onpa kivan oloinen tuote sarja. Alkoi heti tuo puhdistusöljy kiinnostaa. Itse kun en pidä sellaisiata öljyistäjotla jättää iholle öljyisen kerroksen pesusta huolimatta.
  Myös kasvosuihke vaikuttaa kivalta mutta en itsekään jaksaisi raahata mukana reissuihin painavia lasipulloja niin valitettavaa kuin se onkin

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Joo, on tosi kiva sarja kyllä! Järki sanoo, että iholle jäävä öljy on se, joka sen ihanan pehmeyden aiheuttaa, mutta se ei musta silti kuitenkaan tunnu öljyiseltä samalla tavalla kuin tyypilliset luonnonkosmetiikan öljyputsarit. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.